Προς το περιεχόμενο

korios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    499
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με korios

  • Ημερομηνία γέννησης 06/06/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    N.Ionia, Athens

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki, Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.651 προβολές προφίλ

korios's Achievements

  1. korios

    Ps5 games ζήτηση/ανταλλαγή

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 10:19 πμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ψάχνω για ps5: Plague tale requiem: 25e Resident evil 4 remake gold edition: 30e Daymare 1994: 15e Αν κάποιος ενδιαφέρεται έχω για ανταλλαγή το Last of us 2 remastered και το Dead space remake. Αθήνα, Ν. Ιωνία.

    0,01 €

  2. korios

    Ps5 games ανταλλαγή

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 01:03 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Διαθέτω για ps5: Dead space remake Last of us 2 remastered Για ανταλλαγή με ενδιαφέρουν: Resident evil 4 gold edition Plague tale requiem Atlas fallen. Αθήνα, νέα Ιωνία.

    0,01 €

  3. korios

    PS5 Dead space ανταλλαγή

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/03/2024 09:47 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ανταλλάζω το dead space remake με last of 2 remastered, atlas fallen ή plague tale requiem. Αθήνα.

    0,10 €

  4. Οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί εφόσον είναι νόμιμοι εκπέμπουν από συγκεκριμένα κέντρα εκπομπής και όχι από τα γραφεία και στούντιο τους. Οπότε δεν έχεις πρόβλημα ακτινοβολίας.
  5. Για να είναι κατοικήσιμος από ανθρώπους. Από την εμπειρία που έχουμε από τη Γη η ζωή μπορεί να αναπτυχθεί και σε ακραία περιβάλλοντα που υπάρχει νερό σε υγρή μορφή. Και όχι αποκλειστικά απλές μορφές ζωής.
  6. Σε άλλο άρθρο διάβασα ότι αυτό το υλικό έχει και έντονο στρατιωτικό ενδιαφέρον (και αυτό δεν το θεωρώ καλό). Άραγε εκτός από το φως απορροφά και τα μικροκύματα;
  7. Ναι, κάνε ένα low level format. Η εντολή από το cmd των windows είναι: format e: /fs:NTFS /p:2 όπου το e: το γράμμα του δίσκου. Υπάρχουν και εφαρμογές στο net που κάνουν την ίδια δουλειά. Η παραπάνω εντολή γεμίζει το δίσκο με μηδενικά ώστε να μην μπορούν τα προγράμματα να κάνουν ανάκτηση δεδομένων.
  8. Όπως σωστά λέει ο selianx τα σκέτα GPS σίγουρα δεν εκπέμπουν σήμα άρα και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Είναι μόνο δέκτες, σαν τα ραδιοφωνάκια.
  9. Αν έχουν οι υπολογιστές usb-C (η οποιοδήποτε άλλη μικρή υποδοχή) νομίζω ότι θα χαλάει εύκολα. Εδώ τώρα τα μεγάλα type A χαλάνε εύκολα, ειδικά οι μπροστά υποδοχές των κουτιών απ΄το βάλε, βγάλε.
  10. Αν στο δίσκο υπάρχουν τα παλιά windows έστω και μη λειτουργικά υπάρχει τρόπος να τραβηχτεί το product key. Αν και λογικά θα το είχαν κάνει ήδη.
  11. korios

    Προβλήματα με sd card

    Η εφαρμογές στο Android κατεβαίνουν στην εσωτερική μνήμη του κινητού (τουλάχιστον στις παλιότερες εκδόσεις) και μετά τις μεταφέρεις στην SD. Αν δεν επαρκεί η εσωτερική μνήμη, όσο και να έχεις στην SD δεν κατεβαίνουν.
  12. korios

    Πρώτη φόρτιση σε Galaxy s3?

    Οι μπαταρίες λυθίου δεν πρέπει να αποφορτίζονται εντελώς διότι πεθαίνουν. Βέβαια το κύκλωμα που έχουν στο εσωτερικό τους δεν τις αφήνει να αποφορτιστούν εντελώς οπότε στη πράξη δεν κινδυνεύουν. Όπως και να τις φορτίσεις μόλις τις αγοράσεις δεν υπάρχει πρόβλημμα. Καλό είναι όμως τις πρώτες μέρες και σε τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 1-2 μήνες) να τις κάνεις ένα πλήρες κύκλο αποφόρτισης-φόρτισης, όχι για αυξηθεί η διάρκεια ζωής της αλλά για να αυτορρυθμίζεται το εσωτερικό κύκλωμα. Για να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αποφεύγεις τη αποφόρτιση της μπαταρίας κάτω από το 10%, να φροντίζεις να είναι δροσερή (κυρίως σε laptop αυτό) και να μην την αποθηκεύεις ποτέ άδεια.
  13. Χρειάζομαι τιμολόγιο οπότε η Κίνα αποκλείεται. Έχετε κάτι να προτείνεται; To Huawei G700 με 250€ Ελλάδα αξίζει λέτε;
  14. Απλά είναι σύνηθες τακτική τον τελευταίο καιρό να μεταφέρονται τμήματα εταιριών σε άλλες εταιρίες (θυγατρικές η μη) με σκοπό την μείωση των εξόδων προσωπικού με ότι αυτό συνεπάγεται. Οπότε λογικό είναι κάποιοι με το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης να πάει το μυαλό τους αμέσως στους εργαζομένους.
  15. Συμφωνώ έτσι όπως το θέτεις. O συνδικαλισμός στην Ελλάδα είναι περισσότερο off-topic από εμάς.
  • Δημιουργία νέου...