Προς το περιεχόμενο

ntsili

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    849
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ntsili

  • Ημερομηνία γέννησης 20/12/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens - GREECE

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.127 προβολές προφίλ

ntsili's Achievements

  1. Έχουνε λυσάξει να ψηφίσουμε την ACTA, την PIPA (ή δεν ξέρω και έγώ πώς λέγεται)... Αμερικανάκια -προς το παρόν- και ειδικά για εσάς, τον POULO ! Άντε Γεια (Go Bye!!! χααχαχαχα)
  2. ωραίος thanx!! με βλέπω να βγάζω τον δεύτερο σκληρό και να βάζω SDD (για dual boot)
  3. Η εμπειρία χρήσης του SSD για το λειτουργικό (πχ windows) είναι σημαντικά βελτιωμένη?? Τί έχετε δει?? Αλήθεια τί λένε τα νούμερα? Θεωρητικά ΠΛΕΟΝ ποιοι είναι πιο γρήγοροι, οι SSD ή οι συμβατικοί? Και κάτι τελευταίο που σκέφτηκα μόλις τώρα. Η εσωτερική θύρα σύνδεσης που απαιτούν είναι ή ίδια με την εσωτερική θύρα για τους συμβατικούς σκληρούς??
  4. πιο ασυνάρτητη συζήτηση δε γίνεται... τα έχουμε μπλέξει όλα κοντεύω να trollαθώ
  5. Δεν έχουν το θεό τους!!... Εν όψει εκλογών όλα μπορούν να γίνουν... http://blogspot.com/2012/03/blog-post.html
  6. Το Mega έκανε παρουσίαση της εφορμογής σήμερα στο δελτίο του... 1700 χρήστες ήδη
  7. Στο τέλος θα βγάλουμε την εφαρμογή παράνομη... Εντάξει η ηθική, αλλά μη γίνουμε και πουριτανοί στο τέλος
  8. Το πιο σωστό -όπως το σκέφτομαι- είναι αυτός που δίνει τη θέση να περιμένει ΕΞΩ από το αμάξι και να κάνει σήμα στον άλλο μόλις τον δει ότι έρχεται. Ο άλλος μόλις σας καταλάβει σταματάει δίπλα σας (και λίγο πίσω ώστε να μπορείτε να φύγετε), μπαίνετε στο αμάξι και γεια σας! Το λέω αυτό γιατί με το που μπαίνεις στο αμάξι αρχίζουν και σταματάνε δίπλα σου ένα σωρό αμάξια και σε ρωτάνε αν ξεπαρκάρεις, ή στη χειρότερη 'και καλά' περιμένουν να φύγεις... Υ.Γ.: Φανταστείτε να τους λέτε όχι δεν φεύγω και στα καπάκια να δώσετε τη θέση σε άλλον... (ειδικά αν πέσετε σε κανένα μεγάααααλο παίχτη που ψάχνει από ώρα...)
  9. +1 και από μένα και εύχομαι να πάει τόσο καλά που να το δούμε και σε άλλες χώρες! correction: βλέπω δουλεύει και εξωτερικό! Μακάρι λοιπόν να το δούμε και σε ξένα appstores!
  10. Συμφωνώ 100% μαζί σου. Ο ναρκισσισμός είναι άτυπη διαταραχή προσωπικότητας (δεν υπάρχει πλεόν στο ψυχιατρικό DSM-4) και διαμορφώνεται πολύ νωρίς μαζί με την προσωπικότητα. Δεν δημιουργεί νάρκισσους το FB, απλά όσοι είναι ήδη νάρκισσοι αφενός βρίσκουν ελεύθερο πεδίο, αφετέρου κάνουν μπαμ επειδή έχουν πολλούς φίλους.
  11. Χμ ωραίος και κομψός τρόπος να υποχρεωθούν όσοι έχουν την version 2006 να πάρουν την τελευταία. Και πιθανώς και όσοι έχουν κάποιες ενδιάμεσες versions...
  12. Αυτό που είχα διαβάσει πριν από μερικά χρόνια στο περιοδικό Science et Vie έλεγε ότι δε θα έχουμε το 1 και το 0 ταυτόχρονα, αλλά θα μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε ενδιάμεση δεκαδική τιμή από το 0 ως το 1. -Υπολογιστές: 0 & 1. Ένα Byte δηλαδή 8 θέσεις(bits) είναι 2 εις την 8 =128 συνδυασμοί. -Υπολογιστές DNA: 0, 1, 2 & 3 (αδενίνη, θυμίνη, κυτοσίνη, γουανίνη). Ένα Byte, δηλαδή 8 θέσεις(bits) είναι 4 εις την 8 =65536 συνδυασμοί. -Κβαντικός Υπολογιστής: 0 ως 1 (πρακτικά ΟΛΑ τα δεκαδικά πχ 0,00...1 από το 0 ως το 1). Ένα byte, δηλαδή 8 θέσεις(bits) είναι περίπου "άπειρο" εις την 8 =σχεδόν άπειροι συνδυασμοί. Σε πρώτη φάση -λόγω τεχνολογικών περιορισμών- τα ενδιάμεσα στοιχεία δεν θα είναι άπειρα (πχ μόνο εννέα: 0,1-0,2-0,3 κτλ) αλλά θα είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά. Σιγά-σιγά θα αυξάνονται τα ενδιάμεσα στοιχεία, άρα οι κβαντικοί υπολογιστές συνέχεια θα εξελίσσονται. Ένας υπολογιστής που παράγει ένα τόσο πυκνό Byte θα το παράγει το ίδιο γρήγορα όσο και ένας σημερινός υπολογιστής χρειάζεται να να παράγει ένα "συνηθισμένο" Byte, εξ'ου και η διαστημική επεξεργαστική ισχύς. Αυτό το byte δε θα χρειάζεται τεράστιο χώρο, διότι θα καταλαμβάνει μόνο ένα!! Byte στο αποθηκευτικό μέσο!! (πιο θα είναι αυτό το μέσο, ΔΕΝ ξέρω!! ) Διορθώστε με αν κάνω λάθος σε όσα γράφω παραπάνω.
  13. Απλά μια μικρή διόρθωση, είναι 100μs (microseconds) και όχι 100ms (milliseconds)... (=1000x)
  • Δημιουργία νέου...