Προς το περιεχόμενο

soko

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    426
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με soko

  • Ημερομηνία γέννησης 7 Οκτωβρίου

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.geocities.com/sidjim21

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

soko's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Εγώ που έχω επίσης ηλεκτρακουστική, παρόλο που έχει προενίσχυση ο μαγνήτης της, την βάζω στο mic, και όχι στο line-in γιατί ακούγεται πολύ σιγά. Βγάζω όμως το option από τον mixer mic boost +20db, για να μην παραμορφώνει το σήμα. Πρέπει να έχει καταλληλότερη αντίσταση η είσοδος του μικροφώνου, ακούγεται πολύ πιο σωστά. Κάρτα ήχου έχω επίσης την Audigy 2 ZS, χωρίς panel. Απο προγράμματα χρησιμοποιώ σαν host για ASIO το ASIO FX Processor, στο οποίο απλά φορτώνεις plugins, ΠΟΛΥ πρακτικό, αντί να βάζω όλοκληρο Cubase, και από plugins Amplitube, Amplitube 2, Amplitube Jimi Hendrix !!, κ Guitar Rig 2. Α, για τις ρυθμίσεις που ρωτάς, με την κιθάρα στο μικρόφωνο, στο Guitar Rig 2, πας File->Audio+MIDI Settings. Στο tab Soundcard επιλέγεις interface: ASIO, Output Device: Creative Asio, Sample Rate: 48000. Στο tab Routing βάζω input 1: MIC in L, input 2: MIC in R, output 1: wave, output 2: wave, τα MIDI άστα.
  2. Και βέβαια το Thief το 1 είναι αρκετά τρομακτικο..
  3. Ναι κάτι παίζει με το link, δοκιμάστε http://www.panoramas.dk/archive.html και επιλέξτε από το menu την εικόνα που θέλετε Στο 2005 έχει το Πάσχα στην Κέρκυρα, και στο 2004 την Ακρόπολη
  4. Αφότου εγκατέστησα το google earth και έμεινα, βρήκα και το παρακάτω που είναι ωραίο: 360 μοίρες θέα από το everest και άλλα σημεία της γης, θέλει quicktime. http://www.panoramas.dk/fullscreen2/full22.html Edit: Ήθελε html όχι htm...
  5. Παίζανε ξύλο κανονικότατα, όχι μαζικά, μεμονωμένα 4 άτομα, ανά ζευγάρια σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.. δεν κατάλαβα το λόγο, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο φάνηκε πολύ άσχημα.. Blues Wire, ναι ρε γαμώτο, ενώ μου έχει δωθεί πολλές φορές η ευκαιρία δεν το πήρα απόφαση να πάω ποτέ, γαμώτο.. Ο κιθαρίστας ο Ζάικος κάνει τρέλες όπως μου έχουν πει, From Dusk Till Dawn φάση..
  6. Παιδιά όσοι δεν πήγατε στους Wailers χάσατε! Τρέλα, πολύ κάλα παίξανε οι θρύλοι, η φωνή υστερούσε αρκετά σε σχέση με του Marley, αλλά η μουσική ήταν τρομερή, καλά ο κιθαρίστας (ο παλιός τους) ήταν όλα τα λεφτά, πρέπει να ήταν ο πιο καλός που έχω δει live, απίστευτος, αλλά και οι υπόλοιποι, μπασο, drums, πλήκτρα πολύ καλοί. Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι το γεγονός πέρασε αρκετά στο ντούκου, εντάξει διαφημίστηκε αρκετά αλλά τον κόσμο δεν φάνηκε να τον νοιάζει ιδιαίτερα. Καλά να μου πείτε τι τον νοιάζουν τον κάθε Βανδόβιο οι Wailers? Για μένα πάντως ήταν το μεγαλύτερο φετινό όνομα μαζί με τους Sabbath (ποιος Phil Collins που μας τα πρήξαν, οκ, καλός drummer στους Genesis, που ούτε αυτούς ακούω, αλλά αφήστε με..), χωρίς να είμαι και τόσο απίστευτα φανατικός της reggae, όχι ότι δεν την λατρεύω αλλά είναι ένα από τα πολλά είδη που μου αρέσουν, δεν είμαι κανένας τρελαμένος με ράστα και μπάφο στο χέρι. Καλά είναι θέμα προώθησης και ιδεολογίας του κάθε καλλιτέχνη, οι Wailers στα τέτοια τους, ό,τι έχουν να πούνε το λένε με τη μουσική τους. Όχι ότι τελικά δεν είχε κόσμο, πήχτρα ήταν και τους αποθεώσανε κιόλας, για το encore ούρλιαζε όλο το μαγαζί, και οι ίδιοι φαίνονταν να τα έχουν ψιλοχαμένα κάποιες στιγμές. Από τραγουδάκια είπαν πολλά, εμπορικά και μη. Απ'όσα θυμάμαι: -Natty Dread -City Hypocrites -Is this love -No woman no cry -Kinky reggae -Three Little Birds -The Heathen -Jammin -Positive Vibration -Exodus -Lively Up Yourself -Slave Driver -Them Belly Full -Redemption Song Το μόνο αρνητικό κάτι παπ***δες που πλακωνόντουσαν από κάτω, να παίζει jammin και οι άλλοι να παίζουν μπουνιές, απαράδεκτοι.. Όλα αυτά την Παρασκευή, το Σάββατο τι έγινε? Περιμένω εντυπώσεις από κάποιον που πήγε.
  7. soko

    Internet cafe Eλλαδας

    Τελικά ποιο προτίνετε για κατέβασμα torrents κλπ. και να υπάρχει τρόπος εκτός USB για να πάρεις τα αρχεία (πχ. DVD Recorder, θήκη σκληρού)? Κατά προτίμηση προς Περιστέρι αλλά και οπουδήποτε αλλού στην ανάγκη.
  8. Massive Attack - Angel Κανείς τελικά δεν το ξέρει αυτό? Δεξί κλικ->Save Link/Target As Εδώ
  9. Δοκίμασα και Mozilla κ IExplorer κ το link λειτουργεί
  10. Παιδιά λίγο βοήθεια με αυτό το τραγουδάκι, το έχω πόσο καιρό στο σκληρό και είναι το μόνο χωρίς όνομα, και δεν πολυκαταλαβάινω τι λέει για να ψάξω, όποιος το ξέρει ας βοηθήσει.. Δεξί κλικ->Save Link/Target As Εδώ
  11. Να προσθέσω το Core Media Player http://www.corecoded.com/ μακράν ο καλύτερος divx player κατά τη γνώμη μου, καινούργια έκδοση του κορυφαίου Powerdivx, του πρώτου player που είχε manual Pan & Scan οριζόντιο, κάθετο, διαγώνιο καθώς και πάρα πολλές άλλες ρυθμίσεις, απορώ πως έχουν γίνει γνωστά κάτι MicroDVD, BSP, Media Player Classic και όχι αυτό.. To έχουν ήδη κατεβάσει 6,525,000 φορές..
  12. Από πρόσφατους υπότιτλους που κατέβασα για το Oldboy, μάλλον Systran θα έπαιζε.. Ι want all the records of '79 (εννοούσε τα αρχεία του 1979 για να ψάξει κάποιον) Θέλω όλους τους δίσκους του '79...
  13. soko

    DOOM III

    Δεν δοκιμάζεις να ξαναβάλεις τους drivers? Σημείωση για κατόχους GeForce3 -------------------------------------- Ως γνωστόν οι πιο καλοί drivers για GeForce3 ήταν οι 43.45, από εκεί και μετά σε πιο καινούργιους η απόδοση έπεφτε, γι'αυτό και σταμάτησα εδώ και καιρό να κατεβάζω άλλους. Και όμως, δοκίμασα τους 65.62 και ενώ στο 3DMark2001 είναι πολύ χειρότεροι, βάζω το Doom και τρελάθηκα! Σε σημείο που με τους 43.45 είχα 29 fps τώρα είχα 43, σε σημεία με 15-17 τώρα έχω γύρω στα 25... Όλα αυτά στα 800x600, low detail, χωρίς shadows. Μικρή βελτίωση υπήρχε επίσης στο FarCry και το Painkiller. Σε παλιότερα παιχνίδια φαίνεται πως είναι καλύτεροι παλιοί drivers αλλά για τα νεότερα τελικά έχει νόημα να βάζει κανείς νέους ForceWare ακόμα και στις GeForce3..
  14. soko

    DOOM III

    Φιλοσοφικές Doom αναζητήσεις ------------------------------------- Είδα και εγώ επιτέλους το περιβόητο Doom, εντάξει με το σύστημα που έχω (GF3) δεν μπόρεσα να εκτιμήσω τα γραφικά του, που πρέπει να είναι πολύ καλα, τουλάχιστον παίζει ικανοποιητικά στα 800x600 με low details, πιάνει σε στενούς χώρους κάπου 40+ fps, πέφτει κάτω από 25 αν γίνει μεγάλος πανικός ή σε πολύ ανοιχτό χώρο. Ο ήχος είναι όντως πολύ καλός αλλά σα ολοκληρωμένο παιχνίδι δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση, περίμενα κάτι πιο πρωτοποριακό. Όλοι έλεγαν για την ιδιοφυία τον Carmack, όχι ότι δεν πρέπει να είναι, αλλά μετά από τόσα παιχνίδια που έχουν βγει το Doom 3 είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι με ωραία γραφικά και καλή ατμόσφαιρα. Το Farcry πχ. είναι πιστεύω καλύτερο, και το Half-Life 2 περιμένω ότι θα είναι με διαφορά το παιχνίδι της χρονιάς, αν βγει φέτος . Ίσως αυτοί που έφτιαχναν το Doom απλά ήθελαν μια συνέχεια των προηγούμενων Doom χωρίς να θέλουν να προσθέσουν άλλα στοιχεία στο gameplay, επίτηδες για να είναι ένα oldskool παιχνίδι όπως έλεγε και στο review της η Gamespot. Οι καιροί έχουν πάντως αλλάξει, straightforward fps έχουν βγει πολλά, και για να κάνει πια τη διαφορά ένα παιχνίδι πρέπει να εισάγει κάτι νέο, δεν νομίζω ότι τα γραφικά μετράνε τόσο, ακόμα και του Painkiller πχ. μου φαίνονται επαρκή, που τρέχει και άνετα.. Εσείς τι λέτε?
  15. Grim Fandago Blade Runner και κάποια κομματάκια από το Warcraft III
  • Δημιουργία νέου...