Προς το περιεχόμενο

top-gear

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    800
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με top-gear

  • Ημερομηνία γέννησης 05/06/1985

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://drinkbird.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Dublin, Ireland

top-gear's Achievements

  1. Από την αρχή είχε δείξει τη στάση της στην τηλεργασία
  2. top-gear

    Huawei FreeBuds 3i Review

    ευτυχώς
  3. Ευτυχώς δεν χρειάζονται Windows για να στέλνεις e-mail for a living Πόσο διάνα πέτυχε ο φίλος στην πρόβλεψη του 2015
  4. Καλύτερα specs ώς προς το value for money, έπρεπε να το διευκρινίσω. Επίσης δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής κριτήριο αλλά η συνολική εμπειρία που σου δίνει η συσκευή. Εκτιμώ πως η διαφορά που θα κάνει ο νεότερος επεξεργαστής του iphone στην καθημερινή χρήση θα είναι μηδαμινή για τους περισσότερους χρήστες, ενώ άλλοι περιορισμοί όπως το NFC και το jack του αφαιρούν αξία σε σχέση με άλλες συσκευές.
  5. Με το oneplus three έχω πολύ καλύτερα specs, και jack ακουστικών, και χωρίς να πληρώσω μια περιουσία. Αν πήγαινα για ψαροντούφεκο και ήθελα κάτι αδιάβροχο υπάρχουν και άλλες επιλογές.
  6. Γιατί αναρωτιέστε; Μια χαρά υπερτιμημένο hardware πουλάνε οι άνθρωποι. Επίσης τα windows τρέχουν άψογα στα macbook. Όλοι κερδισμένοι!
  7. Ήδη έχουν γίνει μεγάλες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Χαρακτηριστικά, το .NET Framework έχει γίνει πλήρως opensource, όπως επίσης έχουν δωθεί εργαλεία ανάπτυξης και plugins για υπάρχοντα εργαλεία ανάπτυξης .NET εφαρμογών για linux και mac. Οι εφαρμογές .NET αναμένεται να εκτελούνται με πλήρη συμβατότητα σε non windows servers εντός των επόμενων μηνών, εφόσον και ο compiler έχει γίνει πλήρως open sourced. Μόνο θετικά μπορώ να βλέπω τέτοιες κινήσεις, ανεξαρτήτως από τους λόγους που οδήγησαν σε αυτές.
  8. Είναι καιρός να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι πολλά από τα στερεότυπα που έχουν "εγκατασταθεί" στους εγκεφάλους μας ανά τα χρόνια είναι παρωχυμένα.
  9. Ούτε εγώ ανησυχώ ιδιαίτερα για την αυτονομία του iPhone 6, γιατί δεν πρόκειται να καταδεχτώ να αγοράσω ποτέ.
  10. ο τίτλος είναι απαράδεκτος για υποτιθέμενο unbiased site
  11. Σε 2-3 χρόνια που θα βάλουν στο iphone το ίδιο feature και θα το βαφτίσουν καινοτομία θα βλέπουμε διαφορετικά σχόλια σε τέτοια posts.
  12. Προφανώς τα "έσοδα για όλα τα κράτη" πάλι ο καταναλωτής θα τα πληρώσει 100%. Η Apple δεν δέχεται να χάσει ούτε cent, και χάνοντας ένα φορολογικό παράδεισο τα φορτώνει πάλι όλα στα θύματα τους χρήστες της.
  13. Το spotify ήδη χρεώνει διαφορετικά ανάλογα με τη χώρα. Ιρλανδία πχ κοστίζει 9.99 ευρώ το μήνα σε αντίθεση με Ελλάδα που κοστίζει 6.99. Η διαφοροποίηση γίνεται με βάση τη χώρα της πιστωτικής κάρτας από την οποία γίνεται η πληρωμή.
  14. Απλά αίσχος για την apple, φυσικά και γνωρίζει, ή μάλλον επιλέγει να μη γνωρίζει.
  • Δημιουργία νέου...