Προς το περιεχόμενο

daniel's_saving_grace

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.257
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με daniel's_saving_grace

  • Ημερομηνία γέννησης 10 Οκτωβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.540 προβολές προφίλ

daniel's_saving_grace's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/03/2024 08:29 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άψογη κατάσταση λόγω εγκατάστασης μόνιμων A/C. Αναλυτικά specs: https://www.olimpiasplendid.gr/φορητά-κλιματιστικά/dolceclima-aria-8 Λόγω όγκου, δεν ενδείκνυται για αποστολή αλλά για παραλαβή (Πάτρα, Ρίο).

    180 €

  2. Σε εμένα. Έστειλε 9-ημερο λογαριασμό έναντι, κανονικά με το κατοστάρι μέσα. Είμαι από 11/12.
  3. Βγήκε ο πρώτος μου από ΕΛΠΕ smart, -94€. Καλά πάει το σχέδιο!
  4. εγώ έκανα μόνος μου χωρίς να μου πεις κανείς τίποτα από ΕΛΠΕ
  5. Αν η τιμή πέσει αισθητά θα είσαι πολύ χαμένος. Αν η τιμή ανέβει αισθητά θα είσαι πολύ κερδισμένος. Αν όλα πάνε χωρίς άκρα, θα είσαι λίγο χαμένος.
  6. Εγώ για το εξοχικό τους το έστειλα κατά προσέγγιση και το δέχτηκαν.
  7. Πέρα από το δικό μου, έκανα και για τον πατέρα μου αίτηση από Ήρωνα σε Elpedison smart για τα 100€. Ο Ήρων πήρε τον πατέρα μου και του είπαν είναι μούφα η προσφορά, έχει ψιλά γράμματα και δεν θα σας δώσουν 100€.
  8. Εμένα μου το είπανε από δική τους πρωτοβουλία προφορικά, χωρίς να ρωτήσω, ότι μεταφέρεται.
  9. Είμαι στον Ήρωνα. Λέω να πάρω το 100ρικο του Elpedison Smart. Κοίταξα τους όρους και δεν είδα κάτι για ελάχιστη παραμονή μετά τον πρώτο λογαριασμό ή κάτι άλλο για να ισχύσει το κατοστάρικο. Επιβεβαιώνει κανείς;
  10. Παρέλαβα το δικό μου. Δυστυχώς δεν φορτίζει ασύρματα το iPhone μου.
  11. Αν βάζεις ελαιόλαδο, έχει χαμηλότερο "σημείο καπνού" από αραβοσιτέλαιο, ηλιέλαιο κτλ. Το ελαιόλαδο έχει σημείο καπνού κάτω από τους 200 (ανάλογα την οξύτητα), δηλαδή στους 200 έχει ήδη αρχίσει να "καπνίζει" (όχι να "ανάβει", αυτό είναι το σημείο ανάφλεξης και είναι πολύ ψηλότερα). Για λόγους υγείας δεν πρέπει τα λάδια να θερμαίνονται πάνω από το σημείο καπνού.
  12. Ενέδωσα. 56,44€ τελική με ενδοκοινοτική/επαγγελματική.
  13. Την πήρα τώρα. Έχω φτιάξει πατάτες και ψάρι, βγήκαν πολύ καλά.
  14. Όχι ότι δεν έχεις κάποιο νόημα σε αυτό που λες, αλλά σε καμιά περίπτωση μόνο σε 5ετίας. Τουλάχιστον μια 20ετία είναι σχεδόν στάνταρ ότι στην κουζίνα θα έχει κάποια σούκο σε 16άρα. Κατά τα άλλα, αν κάποιος άτυχος είναι σε παλιό σπίτι και έχει πρίζα σε κύκλωμα φωτισμού σε 10άρα, το αν θα πέφτει ή όχι η ασφάλεια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων την καμπύλη και τον τύπο της ασφάλειας, το τι άλλο είναι συνδεδεμένο καθώς και την πραγματική μέγιστη κατανάλωση (και χρονικά) της συσκευής.
  • Δημιουργία νέου...