Προς το περιεχόμενο

TrackM@steR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    241
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με TrackM@steR

  • Ημερομηνία γέννησης 24/02/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Bambacha

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Kozanh

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.227 προβολές προφίλ

TrackM@steR's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας.Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: έχω ταχύτητα 100Mbps,το router κλειδώνει στα 50.Δήλωθηκε σαν βλάβη στην cosmote,ήρθε τεχνικός στην πολυκατοικια και με είπε οτι κάτω είμαι κανονικά στα 100.Οπότε το πρόβλημα είναι στην γραμμή στο σπίτι,να φωνάξω ηλεκτρολόγο να το δει.Στο σπίτι μέσα έχω 6 κουτάκια τηλεφωνικής μπρίζας.Έβαλα το router σε όλα και είχα παντού 50.Ο ηλεκτρολόγος που φώναξα με είπε ότι πρέπει να βρούμε το κουτί που είναι ολα τα τηλεφωνικά καλώδια του σπιτιού και μετα να απομονώσουμε μια γραμμή.Εγώ δεν γνωρίζω που είναι αυτό το κουτι.Και αυτός (μου έδειξε) οτι δεν γνωρίζει(μου είπε μετά οτι πρέπει να πάρουμε ενα ενα τα κουτια και να τα ανοίγουμε).Που τοποθετούνται συνήθως τέτοια κουτιά που έχουν όλες τις γραμμές τηλεφώνου?
  2. Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα laptop με windows 7 home premium και μου εβγαλε το εικονιδιο για να κανω αναβαθμιση σε 10.Αφου μπηκα στην ουρα τωρα μου εβγαλε το μηνυμα για αναβαθμιση.Πατησα στο εικονιδιο "ΟΚ,ας συνεχισουμε",μου βγαζει "Σε εξελιξη"¨και κολαει εκει.Περιμενα 3 ωρες και δεν γινοταν τιποτα. Γνωριζει κανεις τι γινεται; Ευχαριστω πολυ.
  3. Εχω ενα αρχειο video και ενα αρχειο υποτιτλων .srt,2 ξεχωριστα αρχεια.Θελω ενα προγραμμα που να ενσωματωνει τους υποτιτλους στο video και να βγαλει ενα αρχειο καινουριο με ενσωματωμενους υποτιτλους.Εχω δοκιμασει το mkvtoolnix,τοποθετησα ενα mkv και srt αλλα το αποτελεσμα ηταν παλι ενα αρχειο video χωρις υποτιτλους.Θελω να το κανω πιο πολυ για να παιζω ταινιες σε LG TV.
  4. Καλησπερα. Ψαχνω προγραμμα το οποιο θα ενσωματωνει γρηγορα υποτιτλους σε video αρχεια. Οι υποτιτλοι φυσικα θα ειναι ξεχωριστο αρχειο.Χωρις μετατροπες των video αρχειων τα οποια παιρνουν καποια ωρα.Ευχαριστω!
  5. Η samsung ειναι αξιοπιστη σαν κατασκευαστρια εταιρεια?δεν ακουω και τα καλυτερα λογια..
  6. Καλησπερα σας. Ψαχνω για τηλεοραση 46-47" και θα ηθελα τις προτασεις σας.Η τηλεοραση θελω να ειναι 3D,smart tv,θα την χρησιμοποιησω για ταινιες απο pc και usb περασμενες,παιχνιδια και με περασμενη nova.Τα υπολοιπα χαρακτηριστικα φυσικα να ειναι οσο γινεται καλυτερα.Απο θεμα μαρκας να εχει καλο service και αντοχη. Επισης η αποσταση απο την οποια θα βλεπω θα ειναι στα 2.7-3 μετρα.Ειναι καλες σε μεγεθος η' θα εχω προβλημα θεασης και θα χρειαστω μικροτερη? Ευχαριστω πολυ.
  7. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας.
  8. To ατομο που ειναι να μπει ειναι παιδι του ιδιοκτητη.Οποτε αν καταλαβα καλα τοτε μπορει ο ιδιοκτητης να βγαλει τον ενοικιαστη χωρις δικαστικες καταστασεις κτλ..
  9. Καλησπερα σας, Ενας ιδιοκτητης νοικιαζει ενα σπιτι.Ο ιδιοκτητης θελει μετα απο ενα χρονο να βαλει στο σπιτι δικο του ατομο και να διωξει τον ενοικιαστη.Μπορει να το κανει οποιαδηποτε χρονικη στιγμη η' ο ενοικιαστης προστατευεται απο καποιο νομο και απαιτειται καποια αλλη ενεργεια απο πλευρας ιδιοκτητη? Ευχαριστω!
  10. TrackM@steR

    προβλημα με το xperia u

    Παιδια και εγω εχω αυτο το προβλημα με το συγκεκριμενο κινητο.Εχω κανει 2 φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οταν παω Ρυθμισεις-Εφαρμογες-Εκτελεσιμες μου βγαζει:"Δυστυχως,η εφαρμογη Ρυθμισεις εχει σταματησει". Γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο?
  11. Καλησπερα. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωρίζετε καποιο προγραμμα για να κατεβασω video απο site.Το site δεν ειναι καποιο απο τα γνωστα(youtube κτλ),οποτε θα ηθελα προγραμμα που να εχει την δυνατοτητα να κατεβασει απο ενα οποιοδηποτε site,αν γινεται και με την ποιοτητα που εχει ηδη στο site αυτο.Χρησημοποιω Mozilla μηπως καποιος γνωριζει και κανενα addon αν εχει. Ευχαριστω πολύ.
  12. TrackM@steR

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Παιδια γνωριζεται κανενα site που να εχει καμια καλη προσφορα στο Call of Duty Black Ops 2 ή να πουλαει cd-keys σε καλη τιμη;Κοιταξα καποια που αναφερετε αλλα δεν ειδα κατι ιδιαιτερο.Ευχαριστω!
  13. Καλησπερα σας.Ενας γνωστος μου εχει κερδισει ενα κουπονι ταξιδιου απο περιοδικο που προσφερει η συγκεκριμενη εταιρεια,και αφου επικοινωνησε μαζι τους,του εστειλαν αφου αγορασε και ενα βιβλιο 30 ευρω,το εισητηριο(αποδειξη) για να επιλεξει οποτε θελησει εναν προορισμο που δινουν. Θελω να σας ρωτησω αν γνωριζετε ποσο αξιοπιστη ειναι η εταιρεια αυτη η' αν εχετε καποια προσωπικη εμπειρια! Ευχαριστω!
  14. Καλησπερα.Εχω τσεκαρει 2 laptop Sony Vaio και θα ηθελα να μου πειτε πιο ειναι καλυτερη αγορα οσων αφορα την τιμη με τα χαρακτηριστικα του.Επισης θα ηθελα αν γινεται και γνωριζετε να μου συγκρινετε τον επεξεργαστη και καρτα γραφικων απο τα συγκεκριμενα 2.Ευχαριστω πολυ! http://www.plaisio.g...512S1ES-GC2.htm http://www.plaisio.g...12Y1ESI-GC2.htm
  15. Καλησπερα σας.Εχω σκοπο να παω διακοπες Αγγλια για 10 μερες και ηθελα να ρωτησω τι συμφερει να κανω για να εχω φτηνες κλησεις προς κινητα.Εχω συμβολαιο σε Cosmote και δεν ξερω αν συμφερει να κανω κλησεις απο Cosmote σε κινητα που κυριως ειναι WHATs UP. Ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...