Προς το περιεχόμενο

Γηρυόνης

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.031
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Γηρυόνης

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Γηρυόνης's Achievements

  1. Τα έχω δει αυτά, σε ευχαριστώ. Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι στην Ελλάδα. Εντωμεταξύ έχω βρει αυτό: https://www.cosmoprice.gr/product/24740/ps4-playstation-4-standard-blue-disc-case-eu.html αλλά είναι εξαντλημένες.
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε micos000. Όχι, δεν είναι αυτές που ψάχνω, είναι λίγο πιο λεπτές από τις κανονικές. Δες εδώ μια φωτογραφία για να καταλάβεις https://prnt.sc/VE6CJEiaL_m8 Η πάνω θήκη είναι αυτή που αγόρασα κι εγώ, είναι λίγο πιο λεπτή από τις θήκες παιχνιδιών. Επίσης αν παρατηρήσεις έχει μια γραμμή πάνω πάνω, εκεί είναι που τελειώνει η ζελατίνα με αποτέλεσμα να μη χωράει το εξώφυλλο https://prnt.sc/TAb4W45gxb3G
  3. Καλησπέρα, μου έσπασε μια θήκη για ένα παιχνίδι του ps και ψάχνω να βρω θήκη αντικατάστασης. Ψάχνω να βρω τις χοντρές θήκες (όχι αυτές των 12mm) που έχουν και ζελατίνα μέχρι πάνω, ώστε να βάλω και το εξώφυλλο. Όσες έχω βρει μέχρι στιγμής είναι οι λεπτές (12mm) στις οποίες δεν χωράει το εξώφυλλο (μερικά εκατοστά εξέχουν από πάνω και επίσης τσαλακώνεται όταν πας να το βάλεις διότι είναι πιο μικρός ο χώρος). Γνωρίζετε κάποιο μαγαζί που να τις πουλάει; Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα σε όλους. Για χρόνια αγόραζα μεταχειρισμένα βιβλία (σε πολύ καλή κατάσταση) σε χαμηλή τιμή από εδώ: https://www.awesomebooks.com Το καλό με αυτό το site ήταν ότι έστελνε το δέμα με 3 ευρώ ταχυδρομικά, όσα βιβλία και αν αγόραζες. Eπειδή όμως αυτό το site βρίσκεται στη Μ.Β., λόγω Brexit θέλω να βρω εναλλακτικό site εντός ΕΕ που να κάνει την ίδια δουλειά (να πουλάει βιβλία και να στέλνει Ελλάδα με φθηνά ταχυδρομικά). Έχω βρει κάποια, αλλά είτε είναι εκτός ΕΕ είτε τα ταχυδρομικά τέλη αθροίζονται αναλόγως με τον αριθμό των βιβλίων που αγοράζεις. Αν γνωρίζετε κάτι παρόμοιο παρακαλώ απαντήστε. Ευχαριστώ
  5. Και για το φίλο που έκανε την ερώτηση Ξεκινάς από λάθος βάση. Τα ερωτήματα που πρέπει να βάλεις στον εαυτό σου είναι τα εξής: 1. Μου αρέσει ο προγραμματισμός; (ή τα οικονομικά, η αρχαιολογία, η φυσική κλπ. Βάλε εδώ όποια δουλειά θέλεις) 2. Μου αρέσει τόσο ώστε να ξυπνάω Δευτέρα πρωί και να είμαι χαρούμενος; 3. Μου αρέσει τόσο ώστε να το κάνω αυτό για τα επόμενα 40 χρόνια της ζωής μου; Αν απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ναι, τότε αξίζει να γίνεις προγραμματιστής. 1. Μην το κάνεις για τα λεφτά. Τα λεφτά έρχονται σε συνάρτηση με το πάθος, την εξυπνάδα και τις γνώσεις. Αν το κάνεις μόνο για τα φράγκα ποτέ δε θα βγάλεις πολλά διότι δε θα παθιάζεσαι, δε θα εξελίσσεσαι, θα είσαι πάντα μια μετριότητα και ο μισθός σου θα είναι χαμηλός. Αυτοί που το κάνουν από πάθος και μεράκι θα είναι αυτοί που θα παίρνουν τους υψηλούς μισθούς, διότι θα ασχολούνται, θα παθιάζονται, θα το ψάχνουνε, θα μαθαίνουν, με αποτέλεσμα να είναι οι καλύτεροι της αγοράς και άρα να έχουν τις καλύτερες θέσεις και μισθούς. 2. Μην το κάνεις για να βρεις εύκολα δουλειά. Οι λόγοι είναι οι ίδιοι με το 1. παραπάνω. Αν το γουστάρεις αυτό που κάνεις θα είσαι καλός και οι προτάσεις για δουλειά θα έρχονται βροχή. Αν δεν το γουστάρεις θα είσαι κακός ως μέτριος και δε θα είναι εύκολο να βρεις δουλειά. Καμία σοβαρή εταιρεία δε θέλει μέτριους υπαλλήλους (στο δημόσιο ίσως έχεις ελπίδες).
  6. Ισχύουν ως ένα βαθμό. α) Ασύγκριτα δυσκολότερος δεν είναι, αλλά είναι δύσκολος αν "δεν το έχεις". β) Δε χρειάζεται να είσαι υπερ-καυλωμένος, χρειάζεται απλώς να σου αρέσει, όπως ισχύει και σε όλες τις δουλειές. Κοινώς αν δε σου αρέσει ο προγραμματισμός (και γενικώς η δουλειά που κάνεις) θα την κάνεις λάθος και επιπόλαια, με αποτέλεσμα να αποτύχεις εκεί που θα πετυχαίνουν οι άλλοι.
  7. Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα πολύ παλαιό κινητό, ΝΟΚΙΑ 6300. Είναι κλειδωμένο με έναν αγγλικό provider (Orange) και όταν πάω να βάλω ελληνική SIM μου ζητάει να το ξεκλειδώσω. Γνωρίζει κάποιος κάποιον εύκολο τρόπο να ξεκλειδώσει; Έχω χρησιμοποιήσει κάποιες εφαρμογές από το internet που δημιουργούνε κωδικούς αλλά δε δουλεύει κανένας. Ευχαριστώ.
  8. Μπορείς, αλλά το τί θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από το σε τί ακούει ο server (TCP/IP, HTTP, WebServices κλπ). Πάντως για να κάνεις parse το XML μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκτός από SAX που προαναφέρθηκε και DOM, XML Beans, StAX
  9. Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το Java How to Program (6th Edition)
  10. Παιδιά σήμερα μου τηλεφωνήσανε από τη Vodafone και μου είπανε ότι έχουνε δικές τους γραμμές. Προσφέρουνε 24άρα γραμμή, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και σε 26 χώρες του εξωτερικού και μία ώρα σε κινητά, όλα με 40 ευρώ. Τους ρώτησα και μου λένε ότι έχει γίνει σύμπραξη Vodafone, Virgin και Intracom. Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ καλή προσφορά, αν σκεφτούμε ότι ο ΟΤΕ μου ζητούσε πολλά περισσότερα για τις ίδιες υπηρεσίες. Και μου είπανε κι όλας ότι έχουνε δικές τους γραμμές, άρα δε χρειάζεται να πληρώνω πάγιο στον ΟΤΕ. Μένω Περιστέρι, έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πακέτο; Αξίζει τον κόπο; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.
  11. Ρε παιδιά έχει κάποιος αυταπάτες ότι ο νόμος θα τηρηθεί; "Νεοέλληνας" και "τήρηση των νόμων" στην ίδια πρόταση είναι κάτι που προκαλεί, το λιγότερο, το γέλωτα.
  12. Κρίμα την κοπέλα... θα τη φάνε οι μεγαλοκαρχαρίες και το σκατοσύστημα.
  13. Για περισσότερες πληροφορίες: http://internetakias.gr/2007/11/09/lefkos-pirgos-se-xartonomisma
  14. Γηρυόνης

    Psychedelic & Uplifting Trance

    Για να είμαι ειλικρινής δεν τους θυμόμουνα καθόλου.
  15. Γηρυόνης

    Psychedelic & Uplifting Trance

    Τους Filteria τους έχω ακούσει, πολύ καλοί, αλλά δεν είναι στον κλασσικό oldschool goa ήχο. Προφανώς είναι το goa όπως έχει εξελιχθεί. Τους υπόλοιπους δεν τους ήξερα, θα τους έχω στα υπ' όψιν μου.
  • Δημιουργία νέου...