Προς το περιεχόμενο

dionisios

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    102
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dionisios

  • Ημερομηνία γέννησης 30 Αυγούστου

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Glyfada
  • Ενδιαφέροντα
    Computer, Games, Movies, Sex

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dionisios's Achievements

  1. dionisios

    FRITZ!Box 7530 Review

    Σε εσωτερικό δίκτυο έχει ένα εύρος από ip's που δίνει το router αυτόματα από π.χ.192.168.1.2 - 192.168.1.256 δηλαδή 255 συσκευές είτε ασύρματα είτε ενσύρματα. Φυσικά ο κατασκευαστής μπορεί να έχει πάλι π.χ. η αριθμοδοτηση των ip's που θα δίνει θα είναι από 192.168.1.100 - 192.168.1.200 δηλαδή 100 συσκευές, αν και αυτό είναι στην δική σου ευχέρεια να το αλλάξεις. Πάντως η βασική αρχή είναι σε κάθε router μπορείς να συνδέσεις μέχρι 255 συσκευές. Τέλος να ξέρεις ότι η ασύρματη επικοινωνία από την ονομαστική ταχύτητα του router διαιρείται ενώ η ενσύρματη είναι αυτή που έχει κάθε network port
  2. Παρακολουθώ την συζήτηση από πέρυσι σε ότι αφορά τα κλιματιστικά, και από τα πολλά πήρα πέρυσι το Toshiba Shorai Premium 18.000 btu. Ηθελα ένα αξιόπιστο και καλό κλιματιστικό. Πάντα κοιτάω και τον παράγοντα να είναι "οικονομικό" στην λειτουργία. Μετά από ένα χρόνο (η χρήση ήταν μόνο ψύξη) και πρέπει να πω ότι έχω μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος. Το κριτήριο που είμαι ικανοποιημένος είναι ο θόρυβος. Έχει βαθμίδες και γίνεται αθόρυβο όταν πιάσει την απαιτούμενη θερμοκρασία, και μέσα και έξω!! Σε σημείο που νομίζεις ότι έκλεισε. Από οικονομία ρεύματος δεν μπορώ να πω πολλά αλλά γιατί άναβε μόνο βράδυ 3 -5 ώρες και δεν παρατηρήθηκε κάτι ιδιαίτερο στον λογαριασμό του ρεύματος (χρήση σε σαλόνι 40 τ.μ.) Η "εμπειρία" ή καλύτερα τα κλιματιστικά που έχω δουλέψει είναι Carrier, General, Samsung. Όλα τα παραπάνω κλιματιστικά με την πάροδο 30+ χρόνων, και φυσικά παρατηρείς και την εξέλιξη. Από το χειριστήριο στον τοίχο μέχρι τις κατευθυνομενες περσίδες δεξιά - αριστερά από το φοβερό χειριστήριο του Toshiba Shorai. Μετά από τα παραπάνω και όλα αυτά που έχετε περιγράψει, και φυσικά την προσωπική μου έρευνα αγοράς, για τα διάφορα κλιματιστικά ήρθε η ώρα να αντικαταστησω ένα κλιματιστικό Samsung Inverter 9000btu στο υπνοδωμάτιο, με το καινούργιο Toshiba Edge 9000btu και ελπίζω να μην απογοητευτώ. Θα τοποθετηθεί την επόμενη Πέμπτη και θα αφιερώσω λίγο χρόνο να περιγράψω το νέο κλιματιστικό. Ένα ευχαριστώ σε όλους που ασχολούνται λίγο, πολύ, και πάρα πολύ με τα κλιματιστικά και για τις συμβουλές που δίνεται.
  3. Σε "μεγάλη" εταιρία αποφάσισαν να αλλαχτούν οι οθόνες των τερματικών από 17'' σε 24''. Αλλάζω στο νομικό τμήμα, και αφού έχουν αφαιρεθεί οι οθόνες και έχουν αντικατασταθεί με τις καινούργιες και πριν ακόμα πατήσουν το power button τρέχει μια δικηγόρος προς το μέρος που τοποθετούσαμε τις παλιές με τρελό άγχος και φόβο!!! "την παλιά μου οθόνη θα την κρατήσω γιατί έχω πολλά αρχεία στην επιφάνεια εργασίας (desktop)!!" OK
  4. Αυτό που δεν το ξέρεις ειναι οτι οσο και παλιό να ειναι το αυτοκίνητο, στην Ελλάδα θα το θεωρουν καινούργιο!!! Δηλαδή το τεκμήριο στην εφορία οσο αν το είχες αγορασει καινουργιο σήμερα. Γι' αυτό δεν σε συμφέρει να φέρεις ακόμα και τσάμπα μεταχηρισμένο που να ειναι πανω από ένα έτος. Σκέψου να πεις οτι βρήκα μία καλη ευκαιρία για ενα 1800 κ.εκ. αυτοκίνητο 5ετίας. Το φέρνεις με χαρά και εδω θα το θεωρει η εφορία του κουτιού!!! Αυτά μόνο στην Ελλάδα!!!
  5. Θεωρητικά οτι και να παρεις (φυσικά να ειναι ddr2) θα κάνει. Υπάρχει φυσικά η πιθανοτητα να μην παιζουν και αυτο γιατι καποιες φορες πρέπει να ειναι όλα διπλης ή μονής οψης( δηλαδή τσιπακια και από τις δυο πλευρές ή μονο από την μία). Το κυριοτερο ειναι να ειναι ddr 2 - 800 MHz τα υπόλοιπα ειναι λιγο αδιαφορα πιστευω!!!
  6. Θεωρω οτι τα καλύτερα ειναι Plextor αλλα και οι τιμές ειναι Plextor(Ακριβα) Αλλα αν ειναι σε εγγυηση σου έρχεται το κανουργιο από Βέλγιο σε 3 μερες χωρις να στειλεις το παλιο!! ΠΑντως συμφωνω με τους πιο πανω!!
  7. Παλια κοιταγα τιμες ταχύτητα και μάρκα. Ολα μπορουν να χαλασουν από το βαλε βγαλε οταν βιαζεσαι και οχι!!! Το παιρνεις για να αποθηκευεις σημαντικα δεδομενα ή για να μεταφέρεις από φιλο σε φιλο(π.χ. ταινιες και τα σχετικά)? Συμβουλή μου!!! Παρε κατι που σου αρέσει και να μην έχει καπακι γιατι σιγουρα θα το χασεις!!! Με τα σημερινα δεδομένα 16GB ειναι το λιγοτερο για να ειναι ιδανικό!! Τελος η τιμή ειναι ενας σημαντικοτερος παραγοντας!! Εγω πηρα καθαρα μονο απο εμφάνιση και πρεπει να πω οτι σε Windows 7 παει γρήγορα!!! Transcend USB stick 16GB Jetflash T3S Καλές αγορές
  8. Καλα θα ηταν να συμβουλευτης το manual από το motherboard για να δεις σε ποιες θεσεις πρεπει να συνδεσεις τους δισκους για raid. Για οποια δοκιμή κανεις, προσεχε τα δεδομενα στους δισκους. Επίσης θα πρέπει "μαλλον" να κανεις εγκατασταση από το CD/DVD του motherboard για να κανεις διαμορφωση του raid. Οι οδηγιες μου ειναι γενικές αλλα μπορουν ελπίζω να σε κατευθυνουν εκει που θέλεις να φτάσεις!! ΠΡΟΣΟΧΗ στα δεδομενα σου,και καλα θα ειναι να ειναι αδειοι!!!
  9. Το τελευταιο διαστημα έχω δει τρελες εργασιες του ΟΤΕ στους δρομους τοσο στην περιοχή μου (Ανω Γλυφάδα) αλλα και στις γυρω περιοχες. Οι ταχυτητες που έχουμε ειναι από 6 έως 9 το πολυ 10 MBps καιρου θέλοντος. Έχω παρατηρηση επίσης οτι σε πολύ κοντινα σημεια (αποστασης 300 - 500 μετρα)έχουν μπει κατι κανουργια κουτιά του ΟΤΕ, πολύ μεγαλύτερα από αυτά που συνηθως ήξερα. Ας μην γινομαι υπερβολικος για την ταχύτητα και να περιμένω οπτικές ινες μεχρι την εξώπορτα, αλλα θα ήθελα να αναβαθμιστεί η υπαρχουσα υποδομη και να έχουμε τουλάχιστον λιγο πιο εξιοπρεπες ιντερνετ στα σπιτια μας, τοσο από τον ΟΤΕ οσο και από τους άλλους πάροχους. Ας δουμε μια αρχική βελτιωση και μετα μιλαμε για τα υπόλοιπα!!! Οι παλιοι μην ξεχνανε απο που ξεκινησαμε!!! PSTN, ISDN, ADLS 384, ADSL 512, ADSL 1024 και παει έως 24 MBps για να λέμε!!! P.S. Καντε λιγο υπομονή να πεσουν οι τιμες των σκληρών δίσκων. Τι να κανεις τοσο ταχυτητα χωρις να έχεις αποθηκευτικά μεσα!!!
  10. Μέχρι χθες το βράδυ από άνω Γλυφαδα (περιοχή που σταματησαν οι αναλογικες αναμεταδοσης από Αίγινα) πολύ δύσκολη ληψη (εως αδυνατη) των ψηφιακων καναλιων της ΕΡΤ (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ΒΟΥΛΗ + radio). Φτιάξτε το σήμα!!! Πληρωνουμε και δεν βλέπουμε!!
  11. Καλες γιορτες σε ολους.
  • Δημιουργία νέου...