Προς το περιεχόμενο

Christos19

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    434
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.geocities.com/patriotismos

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Christos19's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Christos19

    Ερώτηση για excel

    Δε γίνεται με το excel αυτό;
  2. Christos19

    Ερώτηση για excel

    Έχω κάποια αποτελέσματα ανά εβδομάδα για 2 προϊόντα ( Εβδομάδα 1η : προϊόν Α 15% , προϊόν Β 20%) που οφειλονται π.χ. σε καιρικές συνθήκες. Θέλω πάνω στο γράφημα να εμφανιστεί ένας 2ος οριζόντιος άξονας όπου θα φαίνονται τα σχόλια ανά περίοδο. Επίσης αν θέλω να εμφανίζονται ξεχωριστά σχόλια για κάθε προϊόν (π.χ. δίπλα σε κάθε τιμή του γραφήματος και για τα 2 προϊόντα) γίνεται; Ευχαριστώ!
  3. Επειδή και πάλι είναι πιο ακριβό από ένα απλό dvd player και προορίζεται να παίζει αρχείο περίπου 20 λεπτών (4-5 διαφημιστικά) οπότε δε χρειάζομαι χωρητικότητα πάνω π.χ. από 1 gb. Το θέμα είναι να πάρω ένα player που να'μαι σίγουρος ότι θα ανοίγει αμέσως το αρχείο video από το flash disk..
  4. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Ήθελα να ρωτήσω καταρχήν αν υπάρχουν dvdplayer τα οποία ναι μεν έχουν υποδοχή usb αλλά δεν υποστηρίζουν αναπαραγωγή μέσω αυτής ; (!) Μήπως δηλαδή τη χρησιμοποιούν μόνο για εγγραφή...σας φαίνεται πιθανό; Αν ναι, μπορείτε να μου προτείνετε συσκευή με αναπαραγωγή από usb. Βλέπω π.χ. σε κριτική των turbo-x ότι δεν υποστηρίζουν εξωτερικά hdd (εγώ βέβαια θα χρησιμοποιήσω απλό usb flash). Χρειάζομαι απαραίτητα να αναπαράγει αρχείο video από usb γιατί η εν λόγω συσκευή θα παίζει 24/7 διαφημιστικά videos, οπότε τα dvd μετά από κάποιες μέρες καταστρέφονται... Κάθε άλλη ιδέα δεκτή
  5. Christos19

    Lidl

    Ζυμαρικά, δημητριακά, όσπρια, χαρτικά, παγωμένο τσάι και γάλα μια χαρά. Σοκολάτες και παγωμένα γλυκίσματα ανάλογα τι θα πάρεις (όχι όλα νόστιμα), τυρί καλό αλλά όχι σταθερή ποιότητα. Απορρυπαντικά, πάνες, καλλυντικά κτλ δε θα έπαιρνα ποτέ, προτιμώ τα επώνυμα (ιδίως με τις προσφορές που πλέον έχουν) !
  6. Christos19

    Lidl

    Ζυμαρικά, δημητριακά, όσπρια, χαρτικά, παγωμένο τσάι και γάλα μια χαρά. Σοκολάτες και παγωμένα γλυκίσματα ανάλογα τι θα πάρεις (όχι όλα νόστιμα), τυρί καλό αλλά όχι σταθερή ποιότητα. Απορρυπαντικά, πάνες, καλλυντικά κτλ δε θα έπαιρνα ποτέ, προτιμώ τα επώνυμα (ιδίως με τις προσφορές που πλέον έχουν) !
  7. Και τα 2 πλησιάζουν το τραγούδι που λέω αλλά όχι ακόμη
  8. Θεσσαλονίκη το έχω ακούσει και από σχετικά εμπορικό σταθμό (αν και το τραγούδι έμοιαζε πιο παλιό)..Δε θυμάμαι κανέναν στίχο Νομίζω είχε και κιθάρα μέσα (αλλά όχι σαν τα "κλασσικά" τραγούδια με κιθάρα). Το τραγούδι που μου είπες δεν το βρίσκω στο youtube
  9. Σχεδόν απίθανο να το βρω...μόνο μετά από δοκιμές...Το τραγουδάει άντρας, έχει αρκετό "μπλα μπλα", δεν είναι ποπ θα έλεγα, αρκετά συναισθηματικό και ψιλο"κουλτουριάζει". Επίσης δεν είναι αγγλικό.Το είχα ακούσει 2-3 φορές πριν κανά εξάμηνο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:10 ---------- Μάλλον ιταλικό από ότι θυμάμαι...
  10. Christos19

    Εργασια Στην αμερικη!

    Σαν το μεσημεριανοαπογευματινοβραδυνό cafe στην Aριστοτέλους δεν υπάρχει...Τα λεφτά υπάρχουν για να περνάμε καλά και όχι για να δουλεύουμε για αυτά...Αλλιώς, πάρτε μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσετε την πράσινη κάρτα εργασίας στις ΗΠΑ (ξεφτύλα αν το σκεφτείς...)
  11. Christos19

    sites με ελληνιδες?

    Tι ψάχνετε sites? Σήμερα τα δείχνει ο Ευαγγελάτος ! (αυτά υπάρχουν πουθενά ανεβασμένα?)
  12. Christos19

    Pro Evolution Soccer 6

    κανένα patch με γήπεδα κτλ βγήκε ή είναι νωρίς ακόμη?
  13. Ωραιό τραγουδάκι κι αυτό αλλά δυστυχώς όχι αυτό που ψάχνω...Εκείνο είναι πιο "παιχνιδιάρικο" και όχι τόσο ατμοσφαιρικό...Thanks πάντως Xριστίνα
  14. Δύσκολη ερώτηση... Το τραγούδι έχει μέσα στίχο "loco" ή "loca" και σύμφωνα με μια φίλη μου και "poqo" ή "poquito". Σίγουρα πάντως δεν είναι το τραγούδι της Μολδαβίας του Arsenium και της Natalia Gordienko το Loca. Καμιά βοήθεια?
  • Δημιουργία νέου...