Προς το περιεχόμενο

SATELLITE

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    571
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με SATELLITE

  • Ημερομηνία γέννησης 17/07/1968

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ελλάδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

SATELLITE's Achievements

  1. SATELLITE

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα. Ψάχνω για analog to digital telephone converter, για να μπορώ να χρησιμοποιό παλιές αναλογικές τηλεφωνικές συσκευές σε γραμμή με οπτική ίνα.
  2. SATELLITE

    AceMagician AMR5 AM06 Pro Mini PC

    Εγώ του έχω βάλει Mx Master mouse με B/T και εχθές που το δούλεψα όλη μέρα δεν αντιλήφθηκα κάτι.
  3. Προσφορά με χρονικό περιορισμό απο το πλαίσιο (μέχρι της 23:59 σήμερα), Microsoft Πληκτρολόγιο-ποντίκι Desktop 900 Ασύρματο στα 24,99€ με τιμές ανταγωνισμού από τα 41€ περίπου.
  4. Υπάρχει timer. Τα μεσάνυχτα ξεκινάνε
  5. To εμαιλ εδώ https://mailchi.mp/germanos.gr/smartphone-15?e=8eb0d94445 Και αν βρείς και κάτι ακόμα με 20€ και έχεις κάρτα eurobank παίρνεις 15% επιστροφή!
  6. 32 λίρες μαζί με τα μεταφορικά (35,8€ περίπου) το πήρα από το amazon στο B/F του 2018.
  7. Επειδή έχω την Markus πολλά χρόνια τώρα θα σας πω την γνώμη μου για αυτήν. Τον πρώτο χρόνο μια χαρά ήταν από εκεί και μετά ένιωθα ότι με κουράζει. Με τον χρόνο και την χρήση ανακάλυψα ότι όταν είναι στην όρθια θέση, ακόμα και στην δεύτερη θέση του ανάλογου μοχλού η καρέκλα έχει μια ελάχιστη κλίση προς τα εμπρός με αποτέλεσμα να γίνεται κουραστική για την μέση. Μετά τα 3 χρόνια σταδιακά το αφρολέξ στο κάθισμα έχει μαλακώσει και πλέον μετά από 5+ χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ενοχλητικό. Ωραία καρέκλα αλλά δεν θα αγόραζα ξανά.
  8. Review https://www.soundguys.com/bang-and-olufsen-beoplay-e8-review-18958/
  9. Τελικά σήμερα παρέλαβα την παραγγελία που είχα κάνει B/F (πήγα και παρέλαβα από γενική). Επίσης με πήρε και ο κούριερ και μου λέει είμαι από κάτω για την 2η παραγγελία (δείτε από πάνω) αλλά του είπα ότι δεν θα το παραλάβω (το ίδιο προϊόν). Σχεδόν 1 μήνα για να έρθει προϊόν ετοιμοπαράδοτο!! Όσοι έχετε εκκρεμότητες στείλτε εμαιλ από την σελίδα τους, μην περιμένετε από το τηλέφωνο.
  10. Εξέλιξη. Με πήραν τηλέφωνο από την κούριερ σήμερα για την παράδοση της δεύτερης παραγγελίας (του ίδιου προιόντος που είχα κάνει παραγγελία το b/f). Είναι εδώ (αφού στάλθηκε από το τοπικό κατάστημα), αλλά δεν μπορούσαν να παραδόσουν σήμερα λόγο φόρτου εργασίας (γενική). Όσο αφορά την πρώτη παραγγελία τώρα, εχθές έστειλα email από την σελίδα του κώτσου και όχι απατώντας στο email με την παραγγελία. Πρίν λίγο απάντησαν: Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας και λυπούμαστε για την αναστάτωση που έχει προκληθεί. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αποστολή της παραγγελίας σας έχει δρομολογηθεί σήμερα 20/12/2019. Μόλις ξεκινήσει η αποστολή πρόκειται να ενημερωθείτε με σχετικό SMS όπου θα αναγράφεται και ο κωδικός φορτωτικής με τον οποίο θα έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε την πορεία του δέματος σας. Περιμένω το sms τώρα 😛 ......................
  11. Τελικά το δημόσιο λειτουργεί καλύτερα από αυτούς 😛 Η δικιά μου παραγγελία έχει φύγει υποθετικά απο της 3-12 και δεν έχει έρθει ακόμα. Τηλεφωνικό κέντρο που ο ένας σε πετάει στον άλλο ώσπου να βαρεθείς και να κλείσεις, και η αναμονή δεν πέφτει κάτω από την 1 ώρα. Σήμερα παραγγειλα το ίδιο προιόν με μόλις 10 ευρώ παραπάνω από την τιμή της προσφοράς και αύριο θα είναι εδώ (παραλαβή από το τοπικό κατάστημα και διανομή από την γενική). Αν είναι να τρώω 2 ώρες κάθε μέρα επί χ ημέρες, καλύτερα να δώσω 10 ευρώ. Απαράδεκτοι τουλάχιστον.
  12. Παραγγελία από το internet στις 29-11. Τώρα 3 μέρες παίρνω τηλέφωνο και από τύχη έπιασα 2 φορές γραμμή και ο ένας με έστελνε στον άλλο, όπου το τελευταίο τμήμα δεν απαντούσε ποτέ λόγο πληθώρας γραμμών αναμονής. Πέρασα σήμερα από κατάστημα, είδαν την παραγγελία κανονικά στο σύστημα, έχει φύγει από της 3-12 και μέχρι σήμερα 14-12 δεν έχει παραδοθεί ακόμα!! Μίλησε η ταμίας με τα κεντρικά, και θα με πάρουν τηλέφωνο…….
  13. Η καλύτερη τιμή που είδα φέτος σε εξωτερικό δίσκο από ελλάδα ήταν ο "Seagate Εξωτερικός σκληρός δίσκος 3.5" Expansion Desktop 8TB Μαύρο" στα 139,90 από το πλαίσιο. μόνο 17,5/ΤΒ. Είναι βέβαια 3,5" αλλά εγώ δεν είδα κα΄τι καλύτερο. Και μ'αρέσει που ήθελα να πάρω 2 δίσκους των 8tb 2,5" φέτος στο B/F που μου χρειάζονται. Πάλι καλά που βρήκα και αυτόν!
  14. Επειδή εγώ δεν είδα κάποια (αν και για να πω την αλήθεια δεν το κοιτούσα και πολύ) και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε πολύ, στα άμαζον ευρώπης είχε τίποτα καλό;
  • Δημιουργία νέου...