Προς το περιεχόμενο

Jikail

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    469
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Piraeus

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.500 προβολές προφίλ

Jikail's Achievements

  1. Jikail

    iPhone 13 mini (Starlight / 256gb, 96%)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/04/2024 05:42 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Δίνεται iPhone 13 mini Starlight με 256gb μνήμη, αψεγάδιαστο, αγρατζούνιστο. Υπόλοιπο εγγύησης μέχρι Ιούλιο 2024, μπαταρία 96% (δεν έχει γίνει ποτέ αλλαγή). Φοράει από την πρώτη μέρα: Spigen Liquid Air Back Cover Σιλικόνης Matte Black Spigen EZ FIT GLAS.tR SLIM 2.5D Tempered Glass (δίνεται άθικτο το 2ο τζαμάκι της συσκευασίας) Μαζί θα δοθεί το original καλώδιο φόρτισης, όλα στις αρχικές τους συσκευασίες. Αθήνα, Πειραιά, χέρι με χέρι κατόπιν ελέγχου.

    449 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/03/2024 02:30 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αχρησιμοποίητοι στις συσκευασίες τους, περίσσεψαν από εγκατάσταση. Υπάρχουν : 3x ABB Διακόπτης διαρροής 4P 40A 30mA Τύπος AC (FH204AC-40/0.03) τιμή καινούργιου 49€. Δίνονται 30€ έκαστος. 6x ABB Διακόπτης διαρροής 2P 40A 30mA Τύπος AC (FH202AC-40/0.03) τιμή καινούργιου 36€. Δίνονται 20€ έκαστος. Συναλλαγή χέρι με χέρι, περιοχή Πειραιά και κοντινές.

    30 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/02/2024 07:24 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Δίνεται: Masterlan PP61-24-MS patch panel για Rack 1U 19" με 24xRJ45 CAT6 ports μαύρου χρώματος Μαζί δίνονται δώρα αξίας ~20€ σε όποιον το επιθυμεί. 1U cable management Punch Down Tool Adam Hall 2x Rack rails 3 HE - 13.33 x 3 x 2.1 cm M6 Cage Nuts Screws Όλα σε άψογη κατάσταση. Συναλλαγή Αθήνα κέντρο ή Πειραιά χέρι με χέρι.

    25 €

  4. Αδιάβαστος. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια (ξανά) γι αυτό το εξαιρετικό topic.
  5. Κύριοι καλησπέρα. Μόλις έλαβα τον πρώτο λογαριασμό για το 2024 από NRG Ειδικό Τιμολόγιο. Ενώ οι τιμές μονάδας είναι... 0,141 | €/kWh με έκπτωση συνέπειας 0,216 | €/kWh χωρίς έκπτωση συνέπειας ... στο λογαριασμό μου βλέπω χρέωση 0,216 €/kWh (άρα χωρίς έκπτωση συνέπειας). Έχω ενεργοποιημένη την πάγια εντολή (φαίνεται και από την έκπτωση στο πάγιο άλλωστε). Τί δεν καταλαβαίνω;
  6. Όχι. Όλα αναλογικά: 25 μέρες με τιμές από το παλιό μου πακέτο (NRG smart) και 5 μέρες (από την ημέρα υπογραφής του νέου συμβολαίου) με τιμές NRG Simple.
  7. Για να μην τους αδικώ, με κάλεσαν τις επόμενες μέρες 3 φορές: 1. για να μου πουν να περιμένω 2-3 μέρες τη γνωμοδότηση του νομικού τους τμήματος περί της αίτησής μου να πάω σε πακέτο -υποτιθέμενων- νέων συνδρομητών. 2. για να μου αναφέρουν ότι το νομικό τους τμήμα εγκρίνει και πως θα με καλέσει το εμπορικό για να κάνουμε την αλλαγή. 3. για να μου στείλουν τη σύμβαση από το εμπορικό τμήμα και να κλείσει τελικά το θέμα. Η όλη διαδικασία από την αρχική μου απαίτηση μέχρι την αλλαγή πακέτου πήρε περίπου 20 μέρες.
  8. Μετά από 10 μέρες που προσπαθούσα να με καλέσουν από τον πάροχό μου, NRG, με πήραν και τους ζήτησα να με βάλουν στο NRG Prime (αντί για το NRG smart που είμαι τώρα). Μου ανέφεραν ότι το NRG prime είναι ΜΟΝΟ για νέους πελάτες και τους είπα ότι θα αλλάξω πάροχο και πως θα προχωρήσω και σε ενημέρωση της ΡΑΕ περί της άρνησής τους. Αδιαφόρησαν και κλείνοντας μου είπαν ότι θα με καλέσουν -ξανά- ο υπεύθυνος από το εμπορικό τμήμα. Εδώ και 6 μέρες, καμία επικοινωνία. Να προχωρήσω σε άλλο πάροχο (ΗΡΩΝ simply generous); Να προχωρήσω σε άλλο πάροχο (ΗΡΩΝ simply generous) και ενημέρωση της ΡΑΕ; Να τους στείλω γραπτώς το αίτημα για αλλαγή σε NRG prime (που όμως;); Να περιμένω;
  9. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Μας γλεντάνε για τα καλά δηλαδή. Εδώ και μία βδομάδα ζητάω να με πάρουν από το εμπορικό τμήμα αλλά ως παλιός πελάτης με γράφουν στα π@π@ρια τους. Μόλις επικοινωνήσουν, θα αναφέρω περί αποχώρησης και ενημέρωσης της ΡΑΕ.
  10. Τσακάλια τη γνώμη σας. Έχω -σχετικά- παλιό πρόγραμμα NRG smart και σε επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση πελατών της NRG, μια κοπελίτσα μου είπε ότι το NRG simple που με ενδιαφέρει να μετακινηθώ (τρέχον εμπορικό πρόγραμμα), είναι μόνο για νέους πελάτες. Αναμένω βέβαια και τηλέφωνο από το εμπορικό τμήμα. Πιστεύετε ότι ισχύει ή ήταν ακόμα μια π@π@ριά του τηλεφωνικού κέντρου;
  11. Κοίτα να δεις που και εγώ που δεν γνωρίζω από δίκτυα, όλα ίδια μου μοιάζουν με τη μόνη διαφορά στο αυτοκόλλητο!
  12. Jikail

    Diablo III Topic v1

    Δύο φορές μου έχει τύχει. Για να φτιάξει έπρπε να αφαιρέσω από το λογαριασμό μου το authentication και μετά να το ξαναβάλω.
  13. Jikail

    Diablo III Topic v1

    Γιατί δεν μου δουλεύει; Τί κάνω λάθος; Ρολλάρω και με ανοιχτή την καρτέλα πατάω το "Game menu" κάτω δεξιά για να βγω στο μενού και επιλέγω "Leave game" ή "Exit Diablo III"; ΥΓ: Δεν διάβαζα σωστά το αρχικό ποστ και περίμενα να μου μένουν και τα materials....
  14. Jikail

    Diablo III Topic v1

    Doug is around...
  15. Jikail

    Diablo III Topic v1

    Άρα να υποθέσω ότι έχεις αρχίσει και το ψάχνεις...; Τρώγεσαι...; Βράζεις μέσα σου...;
  • Δημιουργία νέου...