Προς το περιεχόμενο

Ledis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    726
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Ledis

  • Ημερομηνία γέννησης 22/01/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Crete

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.828 προβολές προφίλ

Ledis's Achievements

  1. Καλησπέρα Ραζίμ ονομάζουμε το κόκκινο μπλε και χρησιμοποιείται για εγκαταστάσεις Αυτό που ψάχνεις είναι μονόκλωνο καλώδιο μεικτονόμησης ενός ζεύγους. Έχει η CEΝTRAL, οπότε με τον παρακάτω κωδικό μπορείς να το βρεις σε Ηλεκτρομάγαζα που συνεργάζονται με CENTRAL (ΠΧ ΚΑΦΚΑΣ) https://www.central-telecom.gr/Product/83
  2. Εγώ έχω αυτόν https://www.skroutz.gr/s/10534621/Brother-PT-E550WVP-Ilektronikos-Etiketografos-CHeiros-se-Portokali-CHroma-PT-E550WVP.html Πολύ καλή ποιότητα στις ετικέτες και μεγάλη ποικιλία. Αναλώσιμα βρίσκεις Online αλλά και σε καταστήματα Καυκάς . Επίσεις πολύ καλός ειναι και Brady https://www.tme.eu/gr/details/brady-152260/ektupotes-kai-markadoroi/brady/m210/?brutto=1&currency=EUR&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA6byqBhAWEiwAnGCA4IskeHlWyvHWdLClVZ4hExm4URXLLeYudV5buwgg8j6z7IKGPGxtbhoCUiwQAvD_BwE αλλά βρίσκεις πιο δύσκολα αναλώσιμα
  3. Αλήθεια σε ποια γλώσσα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη? Σχεδόν 50% των λέξεων που χρησιμοποιούσε η κυρία Καλλέργη ήταν στην Αγγλική γλώσσα. Κατανοώ απολυτά ότι αρκετοί όροι δεν αποδίδονται σωστά στα Ελληνικά, αλλά εδώ το παρακάναμε και προσωπικά με κούρασε πολύ. Μόνο τα άρθρα ήταν στην Ελληνική γλώσσα.
  4. Εγώ λέω να το κάνουμε το ανάποδο. Οποίος μάγκας δεν βαριέται να βρει τους όρους του συμβολαίου να δούμε που αναφέρεται οτι το ρουφιανιλικι ΔΕΝ ειναι νόμιμο.
  5. Το oc200 είναι ο Controller μόνο για τα προϊόντα Omada της TPLink (Συμπεριλαμβανομένων και των Access Point). Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαχειριστεί εξοπλισμό τρίτου κατασκευαστή. Παρόλα αυτά μπορείς να έχεις στο ίδιο δίκτυο TPLink και Unifi, απλά τα TPLink θα τα διαχειρίζεσαι απο το oc200 και τα Unifi απο UniFi Controller.
  6. Θα σου το πω όσο πιο απλά και μπακαλίστικα μπορώ. Κάθε Connection στο internet ξεκινάει απο μια Source IP (Την Public IP που σου δίνει ο Provider) και καταλήγει σε μια Destination IP (Ο Server που θέλεις να φτάσεις). Όταν εσύ έχεις 2 provider, εξηπηρετήσε με διαφορετική Public IP απο τον ένα και απο τον άλλο. Καταλαβαίνεις λυπών πώς σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να κα κανεις Bonding όταν έχεις το έλεγχό μόνο του ενός άκρου (Την δική σου μεριά). Απο μεριά του Provider θα μπορούσε να υποστηρίζει κάποιο Bonding πρότυπο ώστε να μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν έχω δει κάποιον στην Ελλάδα να το δίνει ώς υπηρεσία. Υπάρχουν εταιρίας με Συνδρομή που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία, αλλά με αρκετά υψηλό κόστος. Αυτό που μπορείς να κάνεις ειναι Load Ballance, δηλαδή να κάνεις κατανομή των συνδέσεων μεταξύ πολλαπλών παρέχων.
  7. Δηλαδή ήταν στημένο λάθος. Στην σειρά 300 (CRS3xx) μπορείς να έχεις μόνο 1 Bridge. Σε διαφορετική περίπτωση χάνεις το Hardware Offload και τα Bridges λειτουργούν Software και έχεις δραματική πτώση ταχύτητας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Bridge VLAN Filtering.
  8. Δυστυχώς δεν μας δίνεις καμία χρήσιμη πληροφορία σχετικά με το Config της συσκευής, Οπότε μην περιμένεις καμία ουσιαστική απάντηση. Μόνο υποθετικές απαντήσεις θα λάβεις. Γράψε στην κονσόλα "/export " και κάνε Post το Config για να μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος.
  9. Όχι, λειτουργεί μόνο με εξοπλισμό Cambium ePMP. Δεν είναι WiFi
  10. Σε κάθε κρίση, υπάρχουν πάντα αυτοί που βρίσκουν την κατάσταση ως ευκαιρία (Ακόμα και στον πόλεμο). Αυτό όμως απέχει πολύ από το να λέμε ότι συνεννοήθηκαν οι κατασκευαστές ημιαγωγών να προκαλέσουν έλλειψη για να βγάλουν κέρδος.
  11. Το ενδεχόμενο να έχει αυξηθεί η ζήτηση, το σκεφτήκαμε ? Το να υπάρχει μια θεωρία συνομωσίας ή ένα καρτέλ μας αρέσει μάλλον καλυτέρα.
  12. Γιατί δεν αγοράζεις ένα Edge Switch 8 ή ένα Unifi Switch που υποστηρίζει και PoE και Pacive PoE
  13. Διαθέτει 3 θύρες LAN. Το Τροφοδοτείς με PoE στην θύρα IN, και σου δίνει 2 θύρες PoE για να συνδέσεις συσκευές.
  14. Μια ωάρια λύση για τέτοιες περιπτώσεις ειναι και το παρακάτω προιον https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=PFT1300 Μικρό σε μέγεθος μπαίνει ευκολία σε κουτί διακλάδωσης.
  • Δημιουργία νέου...