Προς το περιεχόμενο

Papajohn

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    596
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Papajohn

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1985

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://go.to/papajohn

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ηλιούπολη
  • Απασχόληση
    Φοιτητής ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Papajohn's Achievements

  1. Θα ήθελα να σας κάνω μια δύο ερωτήσεις για το πόσο είναι εύκολο να συνδεθώ στο AWMN σπίτι μου: Δεδομένα: -Έχω ελευθερη σωλήνα προς το μπαλκόνι μου, η οποία στο σπίτι καταλήγει δίπλα σε πριζα ethernet του lan του σπιτιού. -Το μπαλκόνι έχει υπέραρκετη θέα προς το μισό λεκανοπέδιο. Τι θα χρειαστεί για να συνδεθώ στο δίκτυο; Να πάρω μια κατευθυντική που θα την βάλω στο μπαλκόνι φαντάζομαι. Αυτή μπορεί να έρχεται μέσα στο σπίτι με κάποιο ομοαξονικό απο τη σωλήνα και θα συνδέεται που; Σε κάποιο wifi router; Και το wifi router θα συνδέεται στο υπόλοιπο lan του σπιτιού απο την πρίζα ethernet; Τεσπα, βλέπω το site του awmn στεγάζεται σε εργαστήριο της σχολής μας (ΕΜΠ), και μάλλον ο καθηγητής που έχω αύριο μάθημα είναι ο πορωμένος της υπόθεσης. Θα ρωτήσω και αυτόν!
  2. Papajohn

    KOTOR 2: The Sith Lords Details

    Μετά απο αρκετό σκάψιμο, βρήκα το topic... Μόλις χθες τελείωσα το Sith Lords ως τέρμα Light Jedi Sentinel. Απλά ξενέρωσα όσο δεν παίρνει... Είχα τερματίσει και το 1 πριν κανα εξάμηνο και μου είχε αρέσει πάρα πολύ (χαλάρα το καλύτερο SW απο εποχής Dark Forces II-JK) και κράταγα μεγάλο καλάθι... Ακολουθούν spoilers για τα KOTOR, you are warned! 1. Αληθεύει οτι το παιχνίδι πετσοκόφτηκε για να τελειώσει έγκαιρα; Τα προβλήματα της ιστορίας ειδικά στο τερματισμό είναι εμφανέστατα. Τι έγινε με το droid του Bao Dur και τον G0-T0; H Mira έμεινε στον Malachor;! Για τον Revan ουδέν νεότερο απο το μέτωπο; Ο HK-47 για μόστρα υπάρχει; Δεν λέει πως θα τον βοηθούσα να καταστρέψει τα HK-50; 2. Το θέμα πλοκής τωρα... Πλήρης απογοήτευση. Απο την αρχή ήξερα οτι η Kreia θα είναι χαλαρά ο τελικός αντιπαλος και η μόνη μου αμφιβολία ήταν ποιος είναι ο τύπος με την μάσκα (περίμενα ανατροπή alá KOTOR1) και τελικά ήταν απλά ένας κακός που η μόνη του επιδραση στο παιχνίδι είναι να τον σκοτώσεις για την πλάκα. Η Kreia τώρα έχω την εντυπωση πως σε ένα σημείο λέει πως ήταν ο master του Revan. Λάθος καταλαβα; Απο την άλλη τι ρόλο βαραγε τελικά η Kreia; Μισούσε την Force και ήθελε με την βοήθεια μου να ξεφύγει; Τι ηθελε απο μένα; 3. Δυσκολία τωρα... Το παιχνίδι ήταν απίστευτα βαρετό μέχρι να βρείς lightsaber. Μετά ξαφνικά έχανε κάθε πρόκληση και γινόταν πανεύκολο με αποκορύφωση τα boss fights. Ειπώθηκε πως η μάχη με τον Malak ήταν πολύ πιο εύκολη... Τoν Malak τον πάλευα 4 ώρες και τους δυο στο Sith Lords τους έφαγα χωρις ένα reload με Master Heal/Force Enlightment/Arkanian Shields μέσα σε μισή ώρα μόλις. Και μάλιστα το έπαιζα ως κλασικός actionάς, auto level up συνέχεια, που να ασχολιόμουν κιόλας με την διαμόρφωση του χαρακτήρα.. 4. Σχέδια για 3 υπάρχουν;
  3. Βρε παιδία, κανένα site με ωραία wallpappers για δυο οθόνες έχουμε; Όπως αυτό των G5 που συνεχίζεται στη δεύτερη οθόνη...
  4. Papajohn

    2 οθόνες, 1 PC

    Εγω πιθανότατα θα έχω μια 17' CRT και μια 19' TFT οπότε το κόλπο με το μεγάλο wallpapper ίσως να μη πιάνει... Με πειραματισμό ίσως κάτι γίνει. Το θέμα τώρα με το "show desktop" όντως θα είναι αρκετά εκνευριστικό. Τωρα το χρησιμοποιώ συνέχεια. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να μπορείς να κάνεις minimize μόνο τα παρα΄θυρα της μίας οθόνης... H ύπαρξη της taskbar στη μια (βασική) οθόνη δεν είναι τελικά κάτι το κακό. Εκεί που πιστευώ ότι θα είναι πολύ χρήσιμη η δεύτερη οθόνη θα είναι όταν κάνεις κάποια εργασία στη μία και ταυτόχρονα έχεις ανοιχτή κάποια πηγή στην άλλη οθόνη. Όλα τα ?! Η TV/winamp στη μια και net στην άλλη! Και δε μου λέτε, αν πας να πάιξεις ένα παιχνίδι 3D σε ποια απο τις δυο οθόνες παίζει; Μπορείς να το ελέγχεις; Δηλαδή ας πούμε στη μια να παίζεις HL και στην άλλαη να βλέπεις κανονικά ένα δεύτερο desktop;; Α, και τέλος, πως αντιδρούν οι άλλοι όταν σας βλέπουν μπροστα σε 2 οθόνες;; Φαντάζομαι θα λένε: "πάει αυτος, κάηκε!" EDIT: Καλά, το "συνεχόμενο" wallpapper απίστευτο!!
  5. Papajohn

    2 οθόνες, 1 PC

    Got you! Νομίζω αξιζει πραγματικά η δουλειά! Κια κάτι ακόμα: 1) Μπορείς να αλλάξεις background ανα οθόνη; 2) Το μόνο sw που χρειάζεται είναι ο driver της κάρτας γραφικών ε; 3) Όταν μετακινείς κάτι στο όριο της μια οθόνης, αυτόματα εμφανίζεται στη δεύτερη; Η σχετική θέση των δύο οθονών φαντάζομαι ρυθμίζεται απο τον driver; ΕΥXΑΡΙΣΤΩ για τα replies!
  6. Papajohn

    2 οθόνες, 1 PC

    Θα ήθελα να μου πείς πως είναι η επιφάνεις εργασίας. Δυο ξεχωριστα desktops ή ένα ενιαίο; Επίσης όταν κάνεις κάτι maximize σε μια οθόνη, αυτο γίνεται maximize στη μια οθόνη η και στις δύο; Γενικά το σύστημα δουλεύει απροβλημάτιστα/σωστά η "στο περίπου";; EDIT; Καθως βλέπω την εικόνα σου τώρα, παρατηρω πως ουσιαστικά έχεις ενα κανονικό desktop + μια οθόνη άδεια. Μπορείς να βάλεις άλλο wallpaper στη δεύτερη οθόνη; Πως ένα πρόγραμμα "ξεχωρίζει" πως τρέχει στη μια οθόνη και όχι στην άλλη;; Sorry για τις πολλές απορίες, αλλα ποτέ δεν έχω δει τέτοιο συστημα και μου φαίνεται πείρεργο!
  7. Papajohn

    2 οθόνες, 1 PC

    Hello! Σκέφτομαι σύντομα να αγοράσω μαι κάρτα γραφικών καθως και μια δεύτερη οθόνη 19' TFT προς αντικατάσταση της "παλιάς" 17' CRT. Μιας και το γραφείο μου έχει χώρο, μου χει καρφωθεί η ιδέα να χρησιμοποιήσω και τις δύο οθόνες ταυτόχρονα. Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δυνατόν στην ίδια κάρτα γραφικών (πχ μία R9800pro) να συνδέσω τόσο μια TFT στο DVI όσο και μια CRT στο DSub. Είναι καλύτερα έτσι η μήπως να χρησιμοποιήσω μια υποτυπώδη onboard VGA του mobo; Σε δεύτερη φάση, θα ήθελα να ξέρω πως ακρβως θα λειτουργεί ένα τέτοιο desktop για να δω αν αξίζει. Θα έχω δυο ξεχωριστα dektops με τα start τους, τα wallpappers τους, τα system trays τους; Η μήπως απλά ένα "τραβηγμένο" σε 2 οθόνες desktop; Πως θα περνάω απο την μία οθόνη στην άλλη; Θα μπορώ στη μια οθόνη να τρέχω ένα πρόγραμμα και στη δεύτερη άλλο (πχ ένα εγγραφο σε full screen στη μια στον acrobat, ένα doc στο word στην άλλη); Η μια να τρέχει μια full screen εφαρμογή (πχ visualisations στο winamp) και στην αλλη να κάνω τη δουλειά μου; Η κάτι άλλο που μου έρχεται στο μυαλό, απο τη μια να βλέπω μια ταινία και απο την άλλη τα downloads μου σε ένα p2p; Τα έχει δοκιμάσει κανείς όλα αυτά; Αξίζει ο κόπος; Επίσης που αλλου μπορεί να φανεί χρήσιμη μια δεύτερη οθόνη; Any ideas;; Ευχαριστω!
  8. Papajohn

    Επιλογη TFT 19"

    Για την LG L1980Q έχει κανείς καμμια άποψη; Αρκετά καλή τιμή, DVI, 8ms response time. Λέει τίποτα;;
  9. Κανα review που μπορούμε να βρούμε για το MLS;
  10. Papajohn

    DOOM III

    Ναι βρε, μην υπερβαλλετε, σας λεω με 512MB, P 2.4GHz, R9600PRO το παιχνιδι είναι απολύτως playable, με όλα τα εφφε on. Ενταξει, δεν εχουμε AA και AF αλλα τι παιχνιδι πανεμορφο και χωρις προβληματα. Εγω θα εβαζα το δικο μου συστημα ως "recommended" για να δεις το doom με όλα του σχεδον τα γραφικα. Φυσικα θα πεζει και σε λιγοτερο αδυναμα μηχανηματα αλλα με σηματνικες τοτε υποχωρήσεις. Τωρα με R9800+,1GB RAM το παιχνιδι θα φυσάει. Και μια απορία. Πως εναργοποιώ τον surround ηχο;; Μου λεει να βαλω πολυκαναλα ηχεια σο control panel. Εκει βαζω "quadrophonic speakers" (4 Ηχεια, 1 woofer) αλλα δεν τα δεχεται το παιχνιδι...
  11. Papajohn

    DOOM III

    Είχα και εγω την πρώτη μου επαφη με το Doom3 σήμερα. Συστημα: P4 2,4 GHz && 512MB RAM && Radeon 9600PRO Αναλυση 800x600, medium detail και απο το ATI control panel επιλογη για maximun speed (δηλαδη ολα τα εχτρα κλειστα -AA, AF) ¨ Το παιχνιδι τρεχει ικανοποιητικα. Πολυ ωραια γραφικα και κινηση που να μη πεφτει κατω απο τα 25fps με ενα δυο τερατα. Πεφτει ομως στα 15 όταν γινεται πολύ χαμος αλλα καθως τα σημεία αυτα είναι λίγα το παιχνιδι είναι playable. Αποψη για το game: Πολύ ομορφο, πολύ ατμοσφαιρκο. Ομως θα ελεγα αρκετα βαρετο... Μετα απο 3 ωρες παιχνιδιου το παιχνιδι αρχισε να γινεται επαναλαμβανομενο χωρις καποια σεναριακη εξελιξη και μου θυμισε ενα Seriοus Sam στο κλειστοφοβικο του. Μου αρεσε πολυ ο σχεδιασμος των χαρακτηρων/εχθρων, δεν με πειραξαν τα scripted events καθως φτιαχνουν ατμοσφαιρα. Θελω να τονισω κατι όμως. Τελικα το doom3, ως eye candy, δεν είναι αυτο που περιμενα. Εχοντας μολις χθες τερματισει το Deus Ex 2, τα γραφικα του Doom, αν και καλυτερα δεν είναι το επομενο μεγαλο βημα. Καμμια σχεση με το συναισθημα όταν είχα πρωτοδεί τα Quake 1, Quake 2, Quake 3. Σημαντικη η βελτιωση στα γραφικα, όχι όμως κατι το εντυπωσιακο. Ισως λογω καρτας γραφικων να χανω πραγματα, δεν πιστεύω όμως το AF η το AA σε 1024x768 να είναι σε θεση να μου αλλάξουν αποψη. Αυτα απο μενα, happy gaming.
  12. Papajohn

    DOOM III

    tomzaribo21, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζι σου. Ενα μονο παιχνιδι, αυτη τη μια 10ετια που ασχολούμε με το pc gaming εφερε το είδος σε αλλα ύψη, σε αλλη ατμόσφαιρα, σε αλλο παθος. Ηταν το μονο παιχνίδι που το ζούσες, οχι γιατι σε φοβιζε με εξυπνα τρικ αλλα γιατι καθε στιγμη ησουν εσυ ο Gordon Freeman που περιπλανούνταν στη Black Mesa. Ησουν εσυ που ζηταγες βοηθεια και σου την επεφταν οι Marines, ήσουν εσυ ο πρωταγωνιστής. Και δεν εμεινε εκει, τα add ons του συναχισαν τον μυθο με τον καλυτερο τροπο. Opposing Force, Blue Shift αλλα και Counter Strike ήταν ολόκληρα καιφάλαι μονα τους. Τεσπα, lets enjoy doom, ωστε να μας ανοιξει η όρεξη για το κυρίως πιάτο στο τέλος του Σεπτέμβρη!
  13. Papajohn

    DOOM III

    Ναι την ιδια μηχανη θα χρησιμοποιει με βελτιώσεις φυσικά. Παρτε το αποφαση, η μηχανη του doom θα γινει στανταρτ τον επομενο χρονο στην αγορα των fps, όπως όλες οι μηχανες της ID ως τωρα. Και να οι απαιτήσεις θα ειναι αυτες και μεγαλύτερες. Φυσιολογικη εξελιξη παιδια, μη περιμενετε να πεζετε αψογα παιχνιδια του 2004 και 2005 με καρτες του 2002.
  14. Papajohn

    DOOM III

    Παιδια κανεις κανα torrent για να κατεβάσουμε το παιχνίδι; Θα με βοηθούσε να είναι σίγουρο πως θα πιάσω ταχύτητες >200kb/s ωστε να κατέβει σε 3-4 ωρες, αλλιως δεν θα μπορώ να το κατεβασω... (πανεπιστήμιο γαρ που δεν μπορώ να αφήσω το pc να κατεβαζει 2-3 μερες...)
  15. Papajohn

    IBM Netvista 8310-49G

    Ευχαριστω πολύ φιλε μου, πραγματικά πολυ! Κατεβάζω τώρα το INF να δοκιμάσω. Το section με ολλο το software για το pc μου χα βρει αλλα κανένα δεν μου έκανε... Βy the way, θα κανω και ενα BIOS update. Για τα αλλα κομμάτια, μονο το motherboard χρησιμοποιώ. Oλλα τα extras που έχει onboard τα χω απενεργοποιησει και χω βάλει PCI/AGP καρτες.... Κανεις τώρα για το winxp key;
  • Δημιουργία νέου...