Προς το περιεχόμενο

jimakos00

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.027
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Volos

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Στον τίτλο μας γράφεις Έφοδος της αστυνομίας σε οικίες χρηστών "πειρατικών" και από κάτω ότι είναι έμποροι συσκευών. Ότι νάναι...
  2. jimakos00

    ram

    Στον δικό μου έχω RAM 3200 και τρέχουν στα 2133 που είναι το μέγιστο της μητρικής
  3. Δε νομίζω να χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για 4k video. Έπρεπε να πάρεις cpu με ενσωματωμένα γραφικά.
  4. Άμα το πας έτσι θα πρέπει να πάει στην αντιπροσωπία που πούλησε στο μαγαζί... Καθαρή συνεννοημένη κλεψιά είναι.
  5. Καλά τον έκανε. Έπρεπε να του δώσει και μια κλωτσιά.
  6. Έπρεπε να τα πάρει όλα το παιδί και όχι ο πρώτος. Από πότε έχει δικαίωμα κάποιος από κάτι που πούλησε; Ψάξε το στο συνήγορο του καταναλωτή. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...
  7. Ενδέχεται * ισχυρίζεται * θα μπορούσε * ενδεχομένως = πολύς ντόρος για το τίποτα
  8. Μπορεί να φταίνε οι μνήμες, μπορεί το τροφοδοτικό και μπορεί και η κάρτα. Για να δεις τι φταίει δοκίμασε την κάρτα σε άλλο pc για να δεις άμα το κάνει και σε αυτό. Δοκίμασε άλλες μνήμες στο δικό σου. Άμα ram και gpu λειτουργούν κανονικά τότε μάλλον φταίει το τροφοδοτικό.
  9. jimakos00

    tv box ή chromecast?

    Xiaomi TV Box Mi Box S, 50€ έχει και είμαι ευχαριστημένος γιατί τα κάνει όλα και συμφέρει.
  10. Ρίξε 10 αμπούλες βρώμας και δεν θα ξαναπατήσουν
  11. Ρε φίλε, εδώ δε μπορείς να εξυπηρετήσεις τον εαυτό σου, θες να εξυπηρετήσεις και άλλον; Κοίταξε πως θα ξεμπλέξεις με το πρόβλημά σου πρώτα και μετά βλέπεις. Θες να σε κυνηγάει και ο φίλος σου άμα γίνει καμία στραβή; Τους συγγενείς δεν τους έχουμε για να πληρώνουν τις μ......ς μας.
  12. jimakos00

    Μηχανή Καφέ (Κάψουλες)

    50 λεπτά το φθηνότερο και με τη χαμηλότερη ποιότητα. Για να πάρεις μία κάψουλα της προκοπής πρέπει να δώσεις 0,35-0,50 € την μία. Και μην περιμένεις την ποιότητα του καφέ που πίνεις σπίτι σου. Κι εγώ είχα παλιά μια delonghi και ψιλοβαρέθηκα να καθαρίζω και αποφάσισα και πήρα μία με κάψουλες. Τώρα, μετά από 2 χρόνια σκέφτομαι να ξαναγυρίσω πίσω. Δεν συγκρίνεται η ποιότητα. Μέρα με νύχτα. Αλλά η ευκολία είναι ευκολία.
  13. jimakos00

    Μηχανή Καφέ (Κάψουλες)

    Σιγά μην έχουν και πλουτώνιο... Οι κάψουλες είναι βολικές, κοστίζουν πολύ παραπάνω και δεν φτιάχνουν πολύ καλό καφέ. Ιδιαίτερα οι επαναγεμιζόμενες. Οι φθηνότερες που βρίσκω στα μάρκετ είναι 25 λεπτά η μία , άρα χρειάζεσαι τουλάχιστον 50 λεπτά για τον fredo σου. Υπάρχουν και κάψουλες με 50 λεπτά, άρα ο καφές θα σου στοιχίζει από 0,50 έως 1 ευρώ. Από το να μπεις στη διαδικασία να επαναγεμίζεις τις κάψουλες, καλύτερα να πάρεις μια μηχανή εσπρέσο που χρησιμοποιεί χύμα καφέ γιατί ο χύμα είναι πολύ ποιο φθηνός, πολύ ποιο καλός και φτιάχνεις πολύ ποιο καλύτερο καφέ.
  14. καλά τα πας κι εσύ χρονιάρες μέρες, προχώρα έτσι και θα πας μπροστά...
  • Δημιουργία νέου...