Προς το περιεχόμενο

pournaras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.474
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    8

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.artinoi.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αρτα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Arta, Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pournaras's Achievements

  1. Αρα εχω δικιο οτι δεν ειναι ενας αλλα δεκα Μαρινακηδες... αν και κατα τα λεγομενα του Forbes ζημια του εκανε η πολιτικη και οχι καλο In its 2019 billionaires ranking, Forbes estimated Trump's net worth at $3.1 billion[a] (715th in the world, 259th in the U.S.)[72] making him one of the richest politicians in American history and the first billionaire American president.[72] During the three years since Trump announced his presidential run in 2015, Forbes estimated his net worth declined 31% and his ranking fell 138 spots.[73] When he filed mandatory financial disclosure forms with the Federal Elections Commission (FEC) in July 2015, Trump claimed a net worth of about $10 billion.
  2. Η διαφορα του με τους αλλους, ειναι οτι ειναι ο ιδιος "Μαρινακης", κι οχι ενας, αλλα δεκα Μαρινακηδες μαζι.
  3. Σου θυμιζουν κατι οι λιστες Λαγκαρντ και Μποργιανς; Καταθεσεις απο ελβετικες τραπεζες ηταν. Το οτι καποιες τραπεζες δεν ειναι κρατικες δε λεει τιποτε για το κρατος. Αν το '15 πηγαιναμε στη δραχμη (εστω και ως σεναριο φαντασιας), ολες οι ιδιωτικες τραπεζες θα ηταν υποχρεωμενες να αποδεχτουν ενα νεο νομισμα, το οποιο τους δινει το κρατος, δε θα μπορουσαν να κανουν του κεφαλιου τους και να πουν "οχι, εμεις θα συναλλασομαστε μονο σε ευρω". Αρα ως κρατος θα ειχαμε το νομισμα που θελει το κρατος, και ως δευτερο, θα ειχαμε το ευρω, για οποια αλλη συναλλαγη θελουμε, οπως εχουμε και τωρα το δολλαριο, τη λιρα κλπ, για συναλλαγες με το εξωτερικο εκει που χρειαζεται.
  4. Το σωστο παραδειγμα θα ηταν, να βγει η pinarello και να βγαλει ενα μοντελο των 10.000 χωρις σταντ, το οποιο να πουλαει ξεχωριστα 1.000-2.000 ευρω, και να ειναι ετσι φτιαγμενη η θεση, ωστε να μην μπαινει σταντ απο αλλα ποδηλατα, οποτε επρεπε να το ακουμπας στον τοιχο για να το παρκαρεις. Εκει η καθε ideal θα μπορουσε να σου πει, οτι το δικο της ποδηλατο (ναυαρχιδα) των 1.000 - 2.000 ευρω, κανει οσο το σταντ της pinarello , και εχει και σταντ στο βασικο εξοπλισμο.
  5. Διαφωνω. Αυτες ειναι οι ταινιες που πρεπει να δεις σε ενα τετοιο πανελ, αυτες με τα απιστευτα εφε, με τις υπεροχες περιοχες που θα στις δειχνει σαν να ησουν εκει, μια σειρα ντοκυμαντερ για τον πλανητη μας πχ, η για το διαστημα, αυτα θες να δεις σε μια τετοια οθονη, και οχι το μετεωρο βημα του πελαργου.
  6. Αυτος που συνειδητα θα αγορασει μια 60"+ 4κ η 8κ (και οχι για φιγουρα), δεν εχει σκοπο να τη βαλει να βλεπει ελληνικη τηλεοραση.
  7. Λογικο... και εγω και εσυ τα ιδια θα θελαμε να εχουμε. Αυτο ομως το πανελ απευθυνεται (τουλαχιστον για την ωρα), σε ατομα τα οποια θα ανοιξουν με το 7αρι πανακριβο κινητο τους το ebanking, και θα δουν το 7ψηφιο νουμερο μεσα...
  8. Δεν υπαρχουν πλεον τετοιες διαφορες, εκτος και πας στο πρωτο μαγαζι που βρεις μπορστα σου, χωρις ερευνα αγορας καθολου. Χαρακτηριστικα, το redmi note 6 pro, εχει στο gearbest 173 ευρα, και στο ελλαντα το πηρα 185.
  9. Το ειχε εξηγησει καποιος Ρωσος υπευθυνος του διαστημικου τους προγραμματος σε ενα ντοκυμαντερ που ειδα καποια στιγμη στην ΕΡΤ οπου ελεγε οτι βασικα δεν ειμαστε αστροναυτες γιατι δεν παμε να κατακτησουμε καποιο αστρο αλλα τον κοσμο, το συμπαν, (ξεροντας οτι και οι δυο λεξεις ειναι ελληνικες).
  10. Σε τετοια ηλικια εχει δικο του καναλι...
  11. Δεν ειπε κανενας οτι ειναι καλο. Παντα μια απολυση ειναι κακο πραγμα. Απο κει και περα, δυστυχως στον κοσμο που ζουμε ετσι εχουν τα πραγματα. Σε καμμια χωρα δεν υπαρχει 0% ανεργια, και καμμια κοινωνια δεν εχει καταφερει να παρεχει εργασια σε ολους. Αρα παντα θα υπαρχει ενα ποσοστο το οποιο θα ειναι ανεργοι, εκτος και βρουμε εδω στο ινσομνια την απολυτη κοινωνια και απολυτα σωστο πολιτευμα που να μην εχουμε κανενα ανεργο. Κανεις δεν εποαναπαυεται, αλλα δεν γινεται κι αλλιως. Δεν μπορεις να σταματησεις την τεχνολογικη αναπτυξη, ωστε να εχω παντα δουλεια εγω που δεν εβγαλα ουτε το λυκειο. Τα πτυχια, δεν τα ζηταει καποιος γιατι ετσι, τα ζηταει η ιδια η εργασια, οταν μεσα απο τεχνολογικη εξελιξη ο μπαρμπα μητσος ο μαστορας πλεον δεν μπορει να βαλει χερι στο υβριδικο που θα παρεις, γιατι η γνωση του ειναι καθαρα εμπειρικη και περιοριζεται στα βασικα ενος κινητηρα εσωτερικης καυσης. Αρα ο μπαρμπα μητσος εκ των πραγματων γινεται ο επομενος ανεργος, αλλα ο γιος του που πηγε μεταπτυχιακο στον τομεα αυτο, γινεται ο επομενος εργαζομενος και παει λεγοντας.
  12. Θα ανοιξουν 10 για χειριστες 2-3 για μηχανικους, 2-3 για προγραμματιστες, για ελεγκτες κλπ Δεν μειωνονται οι θεσεις εργασιας, απλα χανονται οι ανιδεικευτες εργασιες, και αυξανονται οι θεσεις πτυχιουχων και εξειδικευμενων σε αλλους τομεις.
  13. Αυτες οι τεχνικες (οπως και το vpn ωστε να βλεπεις το αμερικανικο περιεχομενο), ειναι για οσους δεν εχουν προβλημα με τα αγγλικα τους και μπορουν να παρακολουθησουν χωρις υποτιτλους.
  14. Κι εμεις σε αυτες τις παραγωγικες εξαγωγικες επιχειρησεις θελουμε να δουλευουμε, αλλα δεν μπορεις να εργαστεις σε κατι που δεν υπαρχει...
  15. Wishfull thinking. Ολοι θελουμε να ξεφορτωθουμε αυτο το χαλι ταυτοτητα που εχουμε και να παρουμε μια φυσιολογικη να χωραει σε ενα πορτοφολακι μαζι με διπλωμα καρτες κλπ, οποτε αφου το ελληνικο κρατος μας εχει γραμμενους, ευχομαστε μην τυχον και η ειδηση ειναι αληθινη και δουμε την ευχη μας πραγματικοτητα.
  • Δημιουργία νέου...