Προς το περιεχόμενο

spasoklambania

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    238
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με spasoklambania

  • Ημερομηνία γέννησης 08/11/1986

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.leoforeia.gr/

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα, Βούλα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

spasoklambania's Achievements

  1. Σε ευχαριστώ σχετικά με το oxygen. Αν το αγοράσω, έχουμε ελπίδες να βρεθούν τα root credentials; Με ενδιαφέρουν οι δυνατότητες που έχει για isdn τηλεφωνία, καθώς και το μικρό pbx που έχει. Ξέρω για τα fritz, έχω συγκεκριμένους λόγους που θέλω το oxygen.
  2. Το μοντέλο είναι αυτό που φαίνεται στο συνημμένο και είναι από την Wind. Έχεις ιδέα αν μπορούμε να πάρουμε root;
  3. Καλησπέρα, γνωρίζεις αν το πρόγραμμα μπορεί να βρει τον root κωδικό από το Oxygen miniOffice; Δεν γνωρίζω το ακριβές μοντέλο, ούτε από ποιον πάροχο είναι, το έχω βρει σε μια αγγελία και επισυνάπτω φωτογραφίες. Πιστεύω όμως ότι είναι από Vodafone, συνήθως αυτή έδινε τέτοιο Oxygen.
  4. Έπαιξε και σε εμένα ο admin κωδικός για το Oxygen HDI34201.N3A2UVJ . Είσαι φοβερός, ευχαριστούμε πολύ!!!
  5. Έχεις άλλο μοντέλο εσύ. Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει με το ίδιο μοντέλο που έχω αναφέρει ( HDI34201.N3A2UVJ ) ; Δοκίμασα μόλις και αυτό που είπες για το S/N μέσα από το μενού. Είναι το ίδιο με την ετικέτα και πάλι δεν μπαίνω σαν admin με τον κωδικό που κάνει generate το πρόγραμμα.
  6. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Σε ένα OXYGEN Broadband VDSL2 OXYGEN multiGateway HDI34201.N3A2UVJ του ΟΤΕ, έχω κάνει generate με το serial number τα admin στοιχεία πρόσβασης. Βάζοντάς τα όταν συνδέομαι στην σελίδα του Oxygen, αναφέρει ότι είναι λανθασμένα. Με τα credentials που έχει στην ετικέτα από κάτω, μπαίνω κανονικά στο μενού (εννοείται βλέποντας τα περιορισμένα πράγματα που βλέπει ο χρήστης user). Καμιά ιδέα;
  7. Έχω το Redmi Note 4X. Με την μαμά rom είχε πολύ μεγάλα προβλήματα με το μικρόφωνο (μιλούσες και με το απαράδεκτο noise cancellation ακουγόσουν από το πηγάδι, στα βίντεο όταν το περιβάλλον ήταν θορυβώδες ο ήχος ήταν πνιχτός και ίσα ίσα καταλάβαινες τι είχε γράψει) . Έβαλα την rom της Ελληνικής κοινότητας xiaomi και διορθώθηκαν τα προβλήματα στις κλήσεις αλλά στο βίντεο παρέμειναν. Ευτυχώς δεν το είχα ποτέ για κύρια συσκευή, οπότε δεν με ένοιαζε να το διορθώσω... Φίλος με την ίδια συσκευή, ακόμα και με την ίδια rom που είχα εγώ δεν κατάφερε ποτέ να λύσει τα προβλήματα στην ποιότητα των κλήσεων... Απαράδεκτη η Xiaomi για ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα της.
  8. Θα τα ρωτήσω αυτά! Με ενδιαφέρουν οι εμπειρίες άλλων μελών και με το service και με τα MSI laptop. Δεν είχα ποτέ ούτε εγώ, ούτε κανένας γνωστός μου. Και δεν έχω βρει κάποια αναφορά στο internet.
  9. Το τωρινό μου laptop (TurboX 15,6" με CPU i7 4700MQ, 16GB ram, Nvidia 765M, Samsung 850 Evo 250GB & Western Digital Black 1TB) έχει αρχίσει να παρουσιάζει κάποια προβλήματα όπως να μένει μαύρη η οθόνη και να μην ξεκινάει, καθώς και το ανεμιστηράκι κάνει κάποιους περίεργους θορύβους. Το Πλαίσιο δυσκολεύεται να βρει motherboard και δεν μπορεί να βρει καθόλου μπαταρία.... Έχω επιλογή να αγοράσω καινούργιο λάπτοπ ίδιας κατηγορίας. Ήμουν μεταξύ Dell, Asus & MSI. Σαν πρώτη επιλογή είχα την Dell λόγω του support. Πήγα στα public να δω μερικά λάπτοπ από κοντά και με κερδισε πολύ η MSI. Έχω βρει στο MGMANAGER το GT72S 6QE-1035UK στα 1545,64 ευρώ. Τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν απόλυτα. Το γεγονός ότι είναι σχετικά παλιά η κάρτα γραφικών δεν με απασχολεί καθώς σπάνια παίζω παιχνίδια. Το γεγονός όμως ότι μπορώ να κάνω encode τα βίντεό μου σε h265 χρησιμοποιώντας την NVIDIA είναι σημαντικό. Εχει κανένας το ίδιο λάπτοπ να μου πει εντυπώσεις; Από το service στην Ελλάδα γενικότερα για λάπτοπ MSI τι εντυπώσεις υπάρχουν; Σαν επίσημα service έχω δει την Alman και την Braintrust. Επεκτασεις εγγύησης υπάρχουν; Έχω δει ότι το δίνουν με ένα χρόνο εγγύηση. Θα μιλήσω αύριο με το MGMANAGER, μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι δίνουν 2 χρόνια σε όλα τα MSI laptop εκτός από το συγκεκριμένο.
  10. Δεν θα λυπηθώ καθόλου. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 πολυμηχανήματα Samsung και από την κοπέλα μου 1. Όλα για καθημερινή χρήση σε γραφείο και κατάστημα. Μετά τα 2 χρόνια έβγαζαν προβλήματα (κολαγε το χαρτί και στις εκτυπώσεις και στις φωτοτυπίες, τα fax πήγαιναν και έρχονταν όποτε ήθελαν, έβγαζαν περίεργες γραμμές στις εκτυπώσεις, κόλαγαν στο σκανάρισμα) . Πήραμε Canon (πολύ παλιότερα εγώ) και μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει κιχ. Από εμένα ποτέ Samsung, ακόμα και με 10 ευρώ. Υπάρχουν και άλλες μάρκες που είναι αξιόλογες.
  11. Τον έχω δοκιμάσει από τότε που πρωτοανακοινώθηκε, καθώς και πριν 2-3 μήνες. Όταν είχα διαβάσει ότι είναι δημιούργημα του συνιδρυτή του Oper πίστευα ότι θα έχει σαν βάση του τον παλιό (12.17) Opera. Όταν τον εγκατέστησα και είδα ότι είναι ένα ακόμα αντίγραφο του Chrome έφαγε με την μια uninstall και συνέχισα με τον Firefox, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή κάποιος θα ασχοληθεί με τον Opera 12...
  12. Μιας και ac router δεν θα πάρω σύντομα παράγγειλα από eBay μια Killer 1103 mini pci-e με chip Atheros AR9380. Την περιμένω τις επόμενες μέρες. Ας ελπίσουμε να μην έχει και αυτή τα ίδια χάλια και πέταξα τσάμπα 36 ευρώ.
  13. Έχω κάνει ακριβώς όσα αναφέρεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα :/ Θέλω να την πετάξω την Intel, δεν παλεύεται αυτό το πράγμα. Atheros ή Realtek δουλευουν εντελώς απροβλημάτιστα στο linux, πάντα με full N ταχύτητες; Ξέρω σίγουρα την λύση της USB, είναι η ευκολότερη και αμεσότερη, αλλά θα ήθελα να την αποφύγω. Προτιμώ εσωτερική κάρτα (half mini παίρνει το Dell). Υπάρχει καμιά Atheros με υποστήριξη 3x3 ac Wireless;
  14. Έχω ένα laptop Dell E6400, dual boot με Windows 7 Και OpenSuse LEAP 42.1 και φοράει την Intel Ultimate N WiFi Link 5300. Στα Windows 7 σε μεταφορές αρχείων μεταξύ του laptop και του server μου, πιάνει τουλάχιστον 9mb/s, απολύτως ικανοποιητική ταχύτητα. Μπαίνοντας όμως στο OpenSuse και έχοντας το laptop στο ίδιο ακριβώς σημείο δεν ξεπερνάει τα 3,2mb/s... Έχω δοκιμάσει διάφορα κόλπα που βρήκα googlaροντας (να ενεργοποιήσω μόνιμα το Wireless N, να βάλω την ταχύτητα καρφωτά στα 300mbps, να αλλάξω region, να βάλω τους τελευταίους backport drivers και λίγα ακόμα που δεν θυμαμαι) χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Έβαλα πάνω και την Intel Wireless N 7260 από το άλλο μου λάπτοπ, τα ίδια χάλια. Δοκίμασα ubuntu και mageia live CD Επίσης χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα τα live CD και στο άλλο λάπτοπ έχοντας πάνω την 7260, τα ίδια χάλια. Βρήκα μια Realtek 8723ae, την έβαλα στο Dell και είχε μεγάλη διαφορά, έπιανε κοντά στα 6mb/s. Κατά τα άλλα και με τις Intel και με την Realtekη σύνδεση ήταν σταθερή. Συμπεραίνω λοιπόν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις Intel και τις ταχύτητες στο Linux... Υπάρχει καμία λύση ώστε να απαλλαγώ οριστικά από το πρόβλημα και να εχω τις ταχύτητες που πιάνω και στα Windows;
  15. Είσαι αρχηγός!! Παίζει να ανεβάσεις το .ISO για τα Enterprise (x86 και x64) με Αγγλική γλώσσα (en_us) ;
  • Δημιουργία νέου...