Προς το περιεχόμενο

george1994

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    394
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

george1994's Achievements

  1. george1994

    E-pass διοδίων

    Εγώ έχω βγάλει e-pass και για την μηχανή, δυστυχώς δεν έχει την χρησιμότητα του e-pass μιας και απλά είναι ένα pass τύπου πιστωτικής (και ακολουθεί κανείς τις σειρές των ταμείων). Στο μόνο που βοηθάει είναι ότι έχει χαμηλότερη χρέωση (1,26€ από 1,40).
  2. Βασικά σου στέλνουν νέα συσκευή χωρίς να χρειαστεί να σταλεί πίσω η παλιά. Αυτό έχει γίνει σε εμένα που χάλασε μια σπαθοσέγγα.
  3. Ακόμα δεν το έχω πάρει, 14/3 "υπέγραψα ", οπότε στο τέλος του μήνα θα μου σταλούν οι λεπτομέρειες. Το πρόγραμμα είναι το Zenith Power Home Choice.
  4. Το περιμένω το δώρο (2 διανυκτέρευσεις, 3 ημέρες), μου είπαν ότι θα λάβω το εμαιλ 14 ημέρες μετά την "υπογραφή " του συμβολαίου. Οι προορισμοί είναι τα νησιά Πάρο, Ίο και Σαντορίνη καθώς και οπουδήποτε στην χερσαία χώρα σε 4☆ ξενοδοχείο. Η προσφορά δεν ισχύει για Ιούλιο και Αύγουστο. Επίσης, είπαν κάτι για προσωπικό Chef με 35€ την ημέρα ανά άτομο για τους χερσαίους προορισμούς... βασικά δεν έδωσα σημασία και ίσως κάνω λάθος για το θέμα Chef.
  5. Καλημέρα σε όλους, Έχω μια απορία σχετικά με τις πληρωμές του λογαριασμού ρεύματος εφόσον γίνεται αλλαγή παρόχου. Στις 14/3 έκανα αίτηση για αλλαγή παρόχου (από Ήρωνα σε Ζενίθ), έλαβα το τηλεφώνημα από τον Ήρωνα που με ρωτούσαν γιατί φεύγω από αυτούς. Έχει βγει ο έναντι λογαριασμός του Ιανουαρίου και περιμένω τον εκκαθαριστικό. Πως πρέπει να κινηθώ σχετικά με την πληρωμή των λογαριασμών, υπάρχει πάγια εντολή η οποία θα "τραβήξει " το οφειλόμενο ποσό για τον "έναντι", τι πρέπει να γίνει για τον εκκαθαριστικό;
  6. Αν θυμαμαι καλά, το Mesh δουλεύει στα 5GHz. Σαν Mesh δίκτυο δεν μου δούλεψε ποτέ σωστά, είναι απολεστικό (στην περίπτωση μου). Έχω το ρούτερ στο υπόγειο, το πρώτο AP στο ισόγειο και το δεύτερο στον πρώτο όροφο και τα δύο APs είναι στη βέλτιστη θέση. Από τα 200/20 που έχω στο υπόγειο, πάμε στα 130/20 στο ισογειο και γύρω στα 30/10 στον πρώτο όροφο. Βρήκα την υγεία μου με το παρακάτω τρόπο, α. σύνδεση του ρουτερ με το AP του ισογείου με Cat6, μετά ενεργοποίηση του Mesh β. σε δεύτερη φάση ενεργοποίηση του Mesh για το AP του πρώτου ορόφου. Σταθερά τα 5GHz στο κανάλι 36 (μόνο) και χτυπάω 200/20 στο υπόγειο & ισόγειο (χωρίς απώλειες αφού υπαρχει η ενσύρματη σύνδεση) και γύρω στα 160/20 στον πρώτο όροφο.
  7. Ρε παιδιά τι γίνετε τον Ήρωνα, πήγα πρόσφατα εκεί (Οκτ), ο πρώτος λογαριασμός βγήκε εχθές αλλά κι αυτό μόνο στην εφαρμογή (δηλαδή το ποσό πληρωμής). Το PDF δεν υπάρχει ακόμα για δεν έχει γίνει η ανάλυση . Τόσο χάλια είναι η οργάνωση τους;
  8. Στο κινητό της συζύγου έχω περασμένο και τo goigle maps, ψάχνοντας ένα νέο μπαράκι στο τέρμα της Αδριανού στο Θησείο, έκανα την σύγκριση. Στο g maps υπήρχε αλλά όχι στους χάρτες apple. Η κίνηση και η απεικόνιση στους χάρτες τις apple είναι περισσότερο ευχάριστη, περισσότερο φιλική θα έλεγα.
  9. Σαν συμβουλή... μην μάθετε στο μωρό να κοιμάται με απόλυτη ησυχία γιατί αργότερα δεν θα μπορείτε ούτε να μιλάτε.
  10. Τελωνείο δεν περνάει αφού η U.K. είναι εκτός ευρωπαϊκή ένωσης;
  11. Δεν χρειάζεται να βάλεις πραγματικά στοιχεία, απλά ένα εμαιλ για να σου έρθει το λινκ.
  12. θα συνιστούσα να δοκιμάσετε το "Veeam Agent for Microsoft Windows FREE", εξαιρετικό από μια κορυφαία εταιρία στο χώρο του backup. https://www.veeam.com/agent-for-windows-community-edition.html?ad=in-text-link#vawfree
  13. Το έκανα και το πρόβλημα έχει διορθωθεί. Στο Γερμανικό έκανα (έχει υποστήριξη Ελληνικης γλώσσας) αν και δεν ξερω εάν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο σαιτ που θα γίνει η εγγραφή.
  • Δημιουργία νέου...