Προς το περιεχόμενο

nio

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    219
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nio

  • Ημερομηνία γέννησης 23/11/1982

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.abis-online.gr

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Γέρακας, Αθήνα, Ελλάδα
  • Ενδιαφέροντα
    hacking, cracking, teacher fucking
  • Απασχόληση
    Marketing Manager

nio's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. nio

    [CeBIT 2011] Booth babes poll!

    Enermax Girl #1 δαγκωτόόόό!!!! (τη δάγκωσα τη λαμαρίνα....)
  2. καμενο τροφοδοτικο και χαλασμενο dvd recorder και εγώ.. Αν κάποιος καταφερει κατι με την εγγυηση, ας μας ενημερώσει!
  3. Άψογος ο άγνωστος Γίαννης ;-) Ευχαριστώ πολυ!!! Εν τω μεταξυ, άρχισε να τα παίζει και το δικό μου Dvd... Το γνωστό προβλημα που φτύνει το δισκακι μολις το βαλεις... τι μου προτεινετε να κανω??? Επίσης εβαλα τα windows 7 πάνω... Εχω 4 γίγα ραμ, και πανε πααρα πολυ καλα... Για όποιον δοκιμάσει, δριβερ για την καρτα γραφικών τον γνωστο που δουλεβει και στα Σβιστα και για την καρτα τηλεορασης τον τελευταιο απο την μαμα εταιρια, αλλα μην τρέξετε το σετάπ, γιατι θα μπλεδισει ο τόπος.. Καντε extract το εχε με το winrar και μετα απο το device manager, σε καθε unknown device θα επιλεγετε χειροκινητα τον φακελο που κανατε αποσυμπιεση τα αρχεια.
  4. Τώρα όμως δεν δουλεύει....
  5. +10...(μλκια μου που δεν διαβασα τα σχόλια λοιπον.... Και πάλι ευχαριστώ!!!)
  6. Καλημέρα! μήπως κάποιος μπορεί να μου πει το τραγούδι που παίζει σε αυτο το βιντεάκι? http://www.youtube.com/watch?v=ADtnuN71LPw Μάλλον δύσκολο το βλέπω ομως...
  7. θα ήθελα και εγώ ακόμη ένα... μπορούμε να μάθουμε από που???
  8. Στείλε το για εγγύηση... 5 χρόνια έχει... (Αν υπάρχει για ακόμη 5 χρόνια η Altec.... )
  9. Ποιο progdvb? Γιατι και το 4 και το 5 δεν μου αναγνωρίζουν την καρτα και κλείνει αμέσως...
  10. Καλημέρα ripperakos η καρτα είναι αυτή: h??p://www.hauppauge.co.uk/pages/products/data_hvr3000.html Και εγώ media center του έριξα και πετάει, αλλα εχω θέμα με τα δορυφορικά (βεβαια δεν πρόλαβα να το δώ καλα, αλλα δεν παιζουν αμέσως...)
  11. Εδώ: hΧΧp://www.justechn.com/reviews/articles/2008/03/08/msi_media_live.php εχει πολλές φωτο απο το κουτί ανοιγμένο... Εγώ άνοιξα και το δικό μου, για την περίπτωση που υπήρχαν διαφορές... Εχει λοιπόν 1(μια) PCI θυρα, την οποία με την χρήση μιας riser card μετατρέπει απο κάθετη σε οριζόντια και μια καφέ θύρα, (μαλλον AGP, δεν μπορώ να διακρίνω καλα..) Αν ειχε PCI EXPRESS θα φαινόταν εύκολα οπτικά γιατί θα ήταν κατ αρχάς μεγαλύτερη σε μήκος απο την απλή PCI...
  12. Καλησπέρα!!! Το πήρα και εγώ το εργαλειάκι!!! Πολύ καλό για τα χρήματα του!!! Το Scart δεν δούλεψε ούτε σε εμένα... Αφού λοιπόν έβαλα οθόνη από Η/Υ έκανα ρυθμίσεις μέσα απο τον driver, είδε την τηλεόρασή μου, αλλά μου είπε ότι δεν είναι συμβατή (μια μικρή παλιά βλακεία τηλεόραση, οπότε μπορεί και να ισχύει..) Ο σκληρός δίσκος είναι πράγματι θορυβώδης, Pci Express κάρτα γραφικών δεν μπαίνει (άλλο pci θύρα και άλλο pci express). Αν είδα καλά έχει agp θύρα πάνω στη μητρική, αλλά δεν υπάρχει τρύπα από την πίσω πλευρά του κουτιού για να βγει η έξοδος, οπότε τη ξεχνάτε και αύτη... Βγάζοντας και τα (Σ)Vista και βάζοντας XP Media Center, το μηχανηματάκι ούτε κολλήματα κάνει ούτε τίποτα!!! Η κάρτα τηλεόρασης πολύ καλή και ένα ακόμα καλό είναι ότι κάνει ταυτόχρονη εγγραφή του ότι βλέπουμε, με αποτέλεσμα να μπορούμε να κάνουμε Pause, η να κάνουμε πίσω για να ξαναδούμε κάτι!!! Το internet χρειάζεται υπάρχον δίκτυο ΟΤΕ, οπότε όποιος δεν έχει σταθερό και υπολόγιζε να βάλει κατ' ευθείαν το ιδιόκτητο της ACN την πάτησε... Εγώ πάντως ΟΤΕ... ΠΟΤΕ!!! Οπότε και πουλώ την δική μου συνδρομή σε όποιον ενδιαφέρεται 150 ευρώπαιδα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας με καλέσει στο 6932868508 (γιαννης)!!!
  13. nio

    Εάν είστε μέλος ποστάρετε

    a, re dantouan.. opou kian pas, s'akolou8o!!! opou gamos kai xara loipon, na 'mai kai ego....
  14. emena mou 8umizei tous va8mous mou sto likio!!! 7 ma8imatika, 7 arxaia, 7 fysiki!!! to nick mou einai kanonika N.i.O. pou simainei no input - output alla m.m. (meta matrix) oi teleies efygan!!!! symptosi: to nick tis kopelias mou itan trinity, apo ena group pou eixan (treis kolites files) prin to matrix kai to kratise kai meta!!
  • Δημιουργία νέου...