Προς το περιεχόμενο

Cue

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.198
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    London, UK

ΑΛΛΑ

  • Ενδιαφέροντα
    Change of mood in a split second
  • Απασχόληση
    Sucking less

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Cue's Achievements

  1. Αγόρασα πρόσφατα το πρώτο μου Apple Watch (Series 7) και θέλω να καταγράφω την προπόνηση μου στο γυμναστήριο. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα έκανα σαλάτα προσπαθώντας να καταλάβω πώς ακριβώς δουλεύει η όλη καταγραφή. 😄 Δεν βοηθάει το ότι η προπόνηση που κάνω είναι φαινομενικά περίπλοκη με το τί μπορεί το Apple Watch να διαχειριστεί ή το με το πώς έχει σχεδιαστεί το user interface. Η προπόνηση που κάνω έχει ως εξής. Σε διάρκεια 3 λεπτών, κάνω τα παρακάτω: - 200μ τρέξιμο σε διάδρομο - 15 θερμίδες σκι - Στον χρόνο που έχει απομείνει μέχρι τα 3 λεπτά, κωπηλασία. - 90 δευτερόλεπτα αποκατάσταση - Επανάληψη 6 φορές. Διάβασα τον οδηγό που έχει η Apple, Χρήση της εφαρμογής «Προπόνηση» στο Apple Watch. Μερικά από τα προβλήματα που αντιμετώπισα και πώς τα έκανα σαλάτα είτε γιατί δεν κατάφερα να καταγράψω την άσκηση είτε γιατί χρειάστηκε να έχω στα υπόψιν το σετ και τον χρόνο. - Δεν μπορούσα να δω πόσο χρόνο είχα ακόμα σε ένα σετ. Ξεκίνησα με 200μ τρέξιμο. Πάτησα το κουμπί "Νέο" για να προσθέσω σκι. Ο χρόνος ξεκίνησε να μετράει από το 0 για την νέα άσκηση. - Προσθέτοντας την κωπηλασία "Χωρίς στόχο", επιλέγοντας "Τέλος" στα 3 λεπτά, δεν κατέγραψε την κωπηλασία σαν άσκηση. - Με δεδομένο ότι ο "συνολικός" χρόνος των 3 λεπτών δεν εμφανίζεται κάπου, δεν μπορώ να δω άμεσα πόσα λεπτά έχω διαθέσιμα για κωπηλασία χωρίς να έχω στα υπόψιν πόσο χρόνο πήραν οι προηγούμενες ασκήσεις. - Με δεδομένο ότι η κωπηλασία είναι "Χωρίς στόχο", δεν είχα ειδοποίηση όταν πέρασαν τα 3 λεπτά. Θα μπορούσα κάθε φορά να δημιουργώ την κωπηλασία με βάσει τον "Χρόνο" που έχω υπολογίσει. Ο χρόνος όμως κάθε φορά είναι μεταβλητός οπότε κάθε φορά, εν μέσω της προπόνησης, θα πρέπει να φτιάχνω καινούρια άσκηση. - Δεν μπορούσα να δω σε πιο σετ είμαι. Από όσο ξέρω, μπορείς να κάνεις διπλό "ταπ" στην οθόνη για να ορίσεις ένα σετ. Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι για χρήση σε μία άσκηση. Δεν είμαι σίγουρος πώς να ορίσω το σετ μεταξύ 3 ασκήσεων. Κάθε φορά που τέλειωνα το "σετ", έβαζα ένα χρονόμετρο 90 δευτερολέπτων. Θεωρητικά μπορώ να προσθέσω την "αποθεραπεία". Από όσο μπορώ να δω η "αποθεραπεία" δεν μετράει δευτερόλεπτα παρά ώρες/λεπτά. Όπως και να έχει, είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος;
  2. Cue

    God of War Ragnarök [PS4][PS5]

    Αρχικές σκέψεις μετά από 55 ώρες και τίτλους τέλους. Νιώθω λίγο meh. Κυρίως από την ιστορία. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι επειδή ξόδεψα αρκετό χρόνο να κάνω όλες τα "favours", collectables και side quests κατά την διάρκεια. Ίσως να αναλώθηκα αρκετά και να έχασα την ροή της κυρίως ιστορίας. Μου άρεσαν όλοι οι χαρακτήρες και το πώς παρουσιάστηκαν. Κάποιες σκηνές πολύ δυνατές όντως.
  3. Cue

    God of War Ragnarök [PS4][PS5]

    https://blog.playstation.com/2022/07/06/god-of-war-ragnarok-collectors-edition-unboxing/
  4. Cue

    Horizon Forbidden West [PS4][PS5]

    Κάποιες πρώτες σκέψεις έχοντας παίξει τον πρόλογο και έχοντας 2 achievements. Πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Τα tribes και οτι εχει να κανει με τις ιστορίες τους συνεχίζουν να μου ειναι αδιάφορα. Οπως και στο 1ο. Αν σου άρεσαν δεν εχει αλλάξει κατι στο πόσο ενδιαφέρον θα βρεις τις ιστορίες τους. Τα machines τα βρίσκω φοβερά όπως και στο πρώτο. Ακόμα πιο λεπτομερές design, visually εντυπωσιακά, liquid effects, particle effects και στα 60 FPS είναι αισθητή η διαφορά που κάνουν στις μάχες. Exploration αναλογικά με το πρώτο το εχουν τερματίσει πραγματικα. Εχει climbing. Εχει underwater. Εχει spelunking. Και ακομα δεν εχω δει τα cauldron. Γραφικά next gen. Πολύ λεπτομέρεια. Το όλο σκηνικό πολύ πιο σύνθετο. Από το βρύο μέχρι το δέντρο. Από τα ποτάμια δίπλα σου μέχρι τα βουνά στο βάθος. Το crafting μέχρι στιγμής το βρίσκω αδιάφορο. Δεν εχει αλλάξει ιδιαίτερα από όσο έχω δει. Το βρίσκω εκνευριστικό και με αποδιοργανώνει από την μάχη όταν χρειάζεται να φτιάξω βέλη μεσα στη μάχη αλλά και στο πρώτο έτσι ήταν. Skill tree άπειρο complexity. Εχει 6 διαφορετικά και το καθένα απο 20-30 skills και upgrades χοντρικά. Ακόμα δεν έχω πάρει χαμπάρι τί και πώς αλλάζουν το gameplay. Αυτά προς το παρόν.
  5. Ρώτησα σχετικά με την διαθεσιμότητα αν αφορά συγκεκριμένα μοντέλα και η Document μου απάντησε ότι είναι γενικό το φαινόμενο. Τις τελευταίες μέρες είδαν μια κινητικότητα. Ότι και να σημαίνει αυτό.
  6. Μόλις ενημερώθηκα από την Document ότι το μηχάνημα έχει φτάσει. Συνολικά πήρε 10 εβδομάδες παρά μία ημέρα. BTO M1 Pro, US πληκτρολόγιο.
  7. Μόλις ενημερώθηκα ότι το μηχάνημα έχει φτάσει. Συνολικά πήρε 10 εβδομάδες παρά μία ημέρα.
  8. Σωστά. Με ειδοποίησαν ότι ήρθε το M1 Max αλλά είχα ήδη κάνει δεύτερη παραγγελία για τον M1 Pro. Ακόμα τον περιμένω.
  9. Σας έχω καλά νέα 25 Οκτώβρη έκανα παραγγελία ένα M1 Max/32GB/1TB με US πληκτρολόγιο και μόλις ενημερώθηκα ότι η iSystem το έφερε. Προσωπικά αποφάσισα να πάω με M1 Pro λόγω μεγαλύτερης απόδοσης στην μπαταρία μιας και δε με ενδιαφέρει η απόδοση σε GPU.
  10. €3.817,00. 1TB ναι. Το πρώτο Mac που αγόρασα είχε US layout. Από τότε κυρίως δουλεύω με US layout.
  11. Έκανα παραγγελία του 16" M1 Pro, BTO με 32GB Ram και US πληκτρολόγιο στις 3 Νοέμβρη από Document. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 6-7 εβδομάδες. Όταν με το καλό παραλάβω, θα ενημερώσω τελικά πόσο χρόνο πήρε.
  12. Cue

    Demon's Souls Remake [PS5]

    Για κάποιον που δεν έχει παίξει κανένα Souls-like game, θεωρείτε το Deamon Souls βατό για ξεκίνημα; Έχω δοκιμάσει Dark Souls II και Bloodborne αλλά δεν με κράτησαν
  13. Cue

    PlayStation 5 Topic v3

    Το έχω αγοράσει με ότι σημασία έχει, στο Astro’s Playroom (στην πίστα με τους κεραυνούς και τα TV blocks που πέφτουν κατακόρυφα στο έδαφος) σύγκρινα τα Pulse 3D, Sennheiser Momentum 2.0 και ένα SteelSeries 5ετίας. Η διαφορά μου ήταν ξεκάθαρη τόσο στο 3D audio όσο και στην ποιότητα. Όταν κοιτούσα/διάβαζα reviews και συγκρίσεις μου έκανε εντύπωση που ξοδεύουν τον μεγαλύτερο χρόνο της παρουσίασης να «προωθούν» τα SteelSeries. Αντίστοιχα για τα Pulse 3D λίγα λόγια παρόλο που συνήθως υπήρχε μία πρόταση κλειδί του στυλ «όντως τα Pulse 3D παράγουν καλύτερο ήχο και είναι τα μοναδικά με υποστήριξη του Tempest 3D audio που παράγει το PS5». Παραπέμπω τα reviews που είδα/διάβασα πριν την αγορά καθώς και κάποια σχόλια. https://www.whathifi.com/features/ps5-3d-audio-what-is-it-how-do-you-get-it https://www.whathifi.com/reviews/sony-playstation-pulse-3d-wireless-headset “Rather than use a 3D audio technology such as Dolby Atmos, Sony has chosen to develop its own proprietary 3D audio format for the PS5” “Currently, the only wireless headset compatible with the PS5’s 3D audio feature is this, the official PlayStation Pulse 3D Wireless Headset.” “Spider-Man: Miles Morales or even PS4 game Ghost Of Tsushima and you get not only a sense of the direction that each sound is coming from, but also how far away it is. The sonic presentation becomes all-enveloping and it’s easy to audibly pinpoint effects.”
  • Δημιουργία νέου...