Προς το περιεχόμενο

ErrOr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    64
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ErrOr

  • Ημερομηνία γέννησης 04/01/1978

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.snowboarders.gr

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki/Macedonia/Greece

ErrOr's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ErrOr

    Διαγωνισμός World of Warcraft : Cataclysm

    Για να δούμε τι θα δούμε... Καλή τύχη μας!
  2. πρώτα θα δούμε τους υπερκομάντος της μαμάς Αμερικής στον 25 πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και μετά θα τα δούμε(όποτε τα δούμε) στην αγορά. Έχουμε ακόμα.
  3. Ψηφιακή Ελλάδα.... Αυτά είναι!
  4. ErrOr

    Διαφημίσεις στα DVD

    Άντε πριν ξεκινήσει η ταινία να πεις να το δεχτείς,αλλά στην μέση της ταινίας?Για να βγάλουν περισσότερο χρήμα να την πληρώνει μια ζωή ο καταναλωτής!Δεν καταλαβαίνουν αντί για καλό ότι κάνουν κακό στα προιόντα τους.
  5. Στα 399 ευρώ έμεινες? http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=eee+pc+701 Τα 456,96 ευρώ φτάσανε!Είναι απλά Ελεεινοί! Δεν πρόκειται να πουλήσουν έτσι! 300 ευρώ είναι η τιμή του!Άντε για Ελλάδα 330,παραπάνω είναι κερδοσκοπία!
  6. ....λέγε ότι θες λέγε,λέγε ότι θες λέγε,εγώ θα σ αγοράσωωωωωω! Να πέσει μία η τιμή του και να γίνει αυτή που πρέπει.
  7. Να δείτε που θα φτάσουμε να την κάνουν και την σύνδεση σαν τα windows. Μία για κάθε υπολογιστή!Με το πρόσχημα της ασφάλειας της σύνδεσης και των διαφυγόντων κερδών της εταιρίας. Όλοι τους έχουν ζημιές στα έσοδα τους,για τα δικά μας τα έσοδα γιατί δεν γίνεται καμία έρευνα?
  8. Δεν κυνήγησαν την εταιρία που πουλάει εικονικά έπιπλα αξίας 4000 ευρώ σε ανήλικους,αλλά κυνηγάν τον άλλον ανήλικο που του τα έκλεψε! 4000 ευρώ!Όταν ο άνθρωπος δεν ξέρει που να τα φάει!
  9. To θέμα απ' ότι κατάλαβα δεν είναι αν πήραν τα λεφτά οι radiohead αλλά οι μεσάζοντες!Γι αυτό και δεν το θεωρούν πετυχημένο! Πολύ πετυχημένο θα έλεγα ήταν το εγχείρημα!2,71 εκ. δολλάρια πήραν μέσω ίντερνετ και μόνο! Αλλιώς είναι να το έχεις σε CD και αλλιώς σε mp3.
  10. Καλά πάμε???Έπρεπε να είμασταν σ αυτό το σημείο εδώ και χρόνια!!! Ας μην έκανε μαγκιές ο ΟΤΕ με τις πλάτες του κράτους και θα είμασταν ήδη σ αυτό το σημείο και ακόμα παραπέρα,πολύ καιρό πριν! Όσο για το ότι δεν υπάρχει πλέον το μονόπωλειο του ΟΤΕ και ότι έπεσαν οι τιμές,μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ακόμα μεγαλύτερο η Ευρωπαική Ένωση με τα πρόστιμα και τις παρεμβάσεις κάθε τόσο!Πλέον δεν ήταν συμφέρον στον ΟΤΕ τα πρόστιμα,οπότε και άλλαξε στάση.Αλλιώς ακόμα με pstn/isdn θα είμασταν!
  11. Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα "φάμε πόρτα" όσοι δεν είμαστε από το america! Όπως με το joost που πολλά κανάλια δεν παίζουν. Πάντως για το FOX δεν έχω και την καλύτερη εντύπωση.(Βλέπε http://www.youtube.com/watch?v=1-eyuFBrWHs ) Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει μόνο στο να θέλει να χτυπήσει τα "παράνομα" βίντεο του youtube και όχι να αρχίσει την προπαγάνδα. Άν και από τι βλέπω από την είδηση όπως έχει : "νέα ιστοσελίδα μέσω της οποίας θα προβάλλονται βίντεο με τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και εκπομπές," μάλλον δεν θα μείνει μόνο στις τηλεοπτικές σειρές και ταινίες!
  12. Συμφωνώ και γώ σ αυτό. Όπως προείπε και ο random,δεν τους παίρνει "ακόμα" τους εναλλακτικούς να κάνουν τα τερτίπια του ΟΤΕ.(δεν έχουν την δύναμη βλέπεις) Όσο για τον ΟΤΕ αν τον παίρνει να τα κάνει.Μέχρι στιγμής απ 'οτι φαίνεται τον παίρνει,όταν "ΘΑ"(ΚΑΙ ΕΑΝ) αρχίσει να πληρώνει τα πρόστιμα μπορεί να βάλει μυαλό.
  13. Εγώ καλά κατάλαβα,εσύ δεν κατάλαβες ότι μας δουλεύουν! Οι Dr.Strangelove , furious99 , 21century το κατάλαβαν το νόημα... Αν ενδιαφερόταν να μην χρεωνόμαστε,θα έπρεπε πριν από κάθε κλήση εκτός ΟΤΕ να σου βγαίνει μήνυμα και να λέει ότι τηλεφωνείς εκτός ΟΤΕ και θα χρεωθείς τόσο...Όχι μετά και αφού έχεις δουλέψει όλο τον κόσμο με τις διαφημίσεις σου με το "τσάμπα!".Βγαίνεις τώρα με μία ανακοίνωση και λες να παίρνετε τηλέφωνο στο 134 για να ξέρετε τι χρεώνεστε!Έλεος! Ενημέρωση μέτα(σαν του ΟΤΕ) ευχαριστώ!Δεν θα πάρω! Εκ των προτέρων και χωρίς διαφημιστικές αλχημίες,ΝΑΙ!
  14. Μία ζωή με εκπλήξεις!Ποτέ δεν πλήτεις με τον ΟΤΕ! Πάντως μπορεί να τους κράζουμε τους ΟΤΕτζήδες,αλλά δεν μπορείτε να πείτε!ΣΑΙΝΙΑ!Την δικαιολογία την βρίσκουν πάντα! Πριν από κάθε τηλέφωνο να παίρνεις το 134 να μαθαίνεις άμα χρεώνεσαι ή όχι! Τί άλλο θα δούμε!Πρωτοποριακά πράγματα έτσι!? Ελλαδάρα Ζείς!
  15. Αλλάζουν οι εποχές και από τι φαίνεται οι radiohead και οι manager τους το έχουν καταλάβει. Άντε σιγά σιγά να το καταλαβαίνουν και τα υπόλοιπα "σύγχρονα" συγκροτήματα. ps: Όπως είπε και ο kfyros "Ουσιαστικά έκοψαν το ψωμί από τους πειρατές μια και δεν υπάρχει λόγος κάποιος να το αγοράσει παράνομα αφού μπορεί να το έχει νόμιμα δίνοντας τα ίδια χρήματα που θα έδινε για το πειρατικό αντίγραφο. Έκοψαν και το ψωμί από τις εταιρίες διανομής και τα μαγαζιά δηλαδή από τους μεσάζοντες (αν και δεν νομίζω ότι αυτό έγινε χωρίς να πάρει ποσοστά η εταιρία τους)." Έτσι τους συμφέρει να δίνουν το άλμπουμ τους "σχεδόν" δωρεάν,να κόβουν την πειρατεία και να έχουν και κέρδος!
  • Δημιουργία νέου...