Προς το περιεχόμενο

mkst

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    660
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mkst's Achievements

  1. Μπορείς και στο gmail. Ψάξε για 'gmail nested labels'
  2. mkst

    images database

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
  3. mkst

    images database

    Υπάρχει κανένα site με φωτογραφίες όπως το istockphotos που να τις παρέχει δωρεάν?
  4. mkst

    Διαγωνισμός LG Optimus 2X

    -1 Έχω fb αλλά δεν εγκαθιστώ την εφαρμογή. Όσο για το επιχείρημα ότι ο διαγωνισμός είναι πιο δίκαιος, υπάρχουν δεκάδες άλλοι πιο απλοί τρόποι επίσης δίκαιοι... Πιο εύκολο ίσως αλλά όχι πιο δίκαιο.
  5. δεν μας οδηγουν πουθενα, απλα προτεινουν λυσεις και υπηρεσιες φτιαγμενες για τον συγχρονο τροπο ζωης. Αν σε εξυπηρετουν και τις υιοθετησεις ή οχι εχει να κανει αποκλειστικα με εσενα και οχι με καποιο σκοτεινο σχεδιο.
  6. mkst

    νέο site για σύγκριση τιμών!

    Γεια σου και συγχαρητήρια για το eprice.gr Ειναι ωραίο να βλέπει κανείς τέτοιες προσπάθειες να ξεπηδάνε από΄άτομα με μεράκι για το αντικείμενο. Έχω μερικές παρατηρήσεις να κάνω, αν μου το επιτρέπεις: 1. Πιστεύω ότι η εικόνα κάθε προϊόντος θα πρέπει να βγαίνει δίπλα στο τίτλο και όχι με tooltip. Και αυτό επειδή οι ποιο πολλοί κάνουν ένα οπτικό σκανάρισμα πρώτα και μετά διαβάζουν τους τίτλους. Στην περίπτωσή του eprice, πρέπει αναγκαστικά να διαβάσω τον τίτλο του προϊόντος για να καταλάβω εάν είναι αυτό που ψάχνω. 2. Βγάλε τις διαφημίσεις. Σου ρίχνουν το κύρος και είναι κάτι που δε θέλεις, ιδιαίτερα τώρα που πρέπει να κερδίσεις μερίδιο της αγοράς από τους εδραιωμένους παίχτες (skroutz + pathfinder). Αν δεν μπορείς, τουλάχιστον βγάλε τα banners. Η μοναδική εικόνα που έχεις στο site είναι αυτή του banner. Τραβάει όλη την προσοχή και δεν το θέλεις. 3. Έστω ότι βρήκα ένα προϊόν που με ενδιαφέρει στ κάποιο κατάστημα αλλά θέλω να κάνω την αγορά μου αργότερα. Δεν μπορώ να κάνω bookmark το site αφού ανοίγει με το εφέ σε στυλ lighwindow. Ωραία όλα αυτά τα εφεδάκια, αλλά μέχρι εκεί που δεν εμποδίζουν και δεν μπερδεύουν τον χρήστη. 4. Bug: Με firefox, αν από την κεντρική καρτέλα πάω σε μία άλλη (πχ από την καρτέλα 'πίνακας' στην καρτέλα 'βίντεo' και πάλι πίσω, το εφε στυλ lightwindow δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα, όταν κάνω κλικ σε κάποιο προϊόν να ανοίγει στην σελίδα του eprice. 5. Η καινοτομία 'κατανομή τιμών' είναι πολύ ωραίος τρόπος να κάνει κάποιος ένα φιλτράρισμα των προϊόντων που παρουσιάζεις. Μήπως θα ήταν πιο χρήσιμο να βρίσκεται πάνω από την λίστα των προϊόντων για άμεση πρόσβαση; 6. Δεν μοιράζεσαι μαζί μας μερικές τεχνικές λεπτομέρειες; Σε τι γλώσσα είναι το backend? Βάση? Server load? Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!
  7. To παιδακι μου θυμιζει το Road to perdition ???
  8. κανεις δεν το βρήκε. βάζω άλλο ένα. Το προηγούμενο ήταν αρκετά παραπλανητικό
  9. Θέλετε να βάλω και άλλη εικόνα?
  10. εγώ πάντως δεν την έχω δει την ταινία.... κατάλαβα ποια είναι από το διαφημιστικό φυλλάδιο. Μου είχε κάνει τρομερη εντύπωση :) θα βάλω φώτο αργότερα το βράδυ αν δεν έχετε πρόβλημα
  • Δημιουργία νέου...