Προς το περιεχόμενο

NickTheGreek

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    448
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με NickTheGreek

  • Ημερομηνία γέννησης 26/01/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.504 προβολές προφίλ

NickTheGreek's Achievements

  1. Το home cinema υπάρχει εδώ και 30 περίπου χρόνια. Δεν είναι αυτή νομίζω η αιτία. Ούτε το κόστος καθώς και με τα 7 ευρώ που κοστίζει ένα ποτό σε ένα μπαρ, θα μπορούσε κανείς να δώσει τα διπλάσια, να πάρει ενα μπουκάλι και να πιει 20 ποτά σπίτι του. Αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ο κόσμος θα βγει για την βόλτα του. Είναι λίγο η έλλειψη καλών ταινιών, ενώ σίγουρα παίζει ρόλο και η συνδρομητική όσον αφορά όμως τον κορεσμό που επιφέρει. Αν έχω δει 5-10 ταινίες μέσα στον μήνα στο συνδρομητικό, δεν θα πάω εύκολα και στο σινεμά, θα το σκεφτώ 2 και 3 φορές.
  2. NickTheGreek

    Smartphone μεχρι 150Ε

    Καλησπέρα. Θέλω να προβώ σε αγορά κινητού με ανώτατο όριο τα 15 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει NFC. Τα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Το e-shop διαθέτει σε "προσφορά" το realme 9i 4/64 στα 139 ευρώ. Υπάρχει κάτι καλύτερο / vfm σε αυτά τα λεφτά? Ευχαριστώ.
  3. Φίλε μου, αν έχεις δει και τις 3 και δεν έχεις καταλάβει την σύνδεση, μάλλον τις βλέπεις νυσταγμένος λίγο πριν τον ύπνο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Εκτός του ότι το 1883 και το 1923 είναι prequels του Yellowstone, το σενάριο έχει πάρα πολλά κοινά σημεία όπως και η γενική αίσθηση που σου αφήνουν.
  4. Δεν παίζει άσχημα. Για να υπηρετήσει όμως τον συγκεκριμένο ρόλο, βάζει τόσες πολλές φορές την γλώσσα στο μάγουλο που καταντάει αηδία... Η τρέχουσα σεζόν του Yellowstone είναι replay από τις προηγούμενες και όπως είπε ο προλαλήσαντας, κάνει κοιλιά. Το 1923 είναι καλό αλλά υπερβολικά αργό. Το 1883 είναι απλά καταπληκτικό, η αφήγηση δε της Isabel May είναι ανατριχιαστική. Σε όλες τις παραπάνω σειρές κοινό σημείο είναι ο άγριος αλλά κατά βάθος ευαίσθητος, μιλάω λίγο και φοβίζω με την στάση μου αρσενικός καουμπόϋ χαρακτήρας που πλαισιώνεται από μία δυναμική γυναίκα, όπως επίσης κι η ευαισθησία προς το περιβάλλον και η αποστροφή προς οτιδήποτε νεόφερτο της ανάπτυξης απειλεί να καταστρέψει τον παλιό καλό τρόπο ζωής. Άλλωστε και οι τρεις είναι γραμμένες από τον Sheridan, Τεξανό και οπαδό των σκληρών και μάτσο καουμπόϋ.
  5. Μια ερώτηση εάν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει εάν και είμαι σίγουρος πως έχει ερωτηθεί πολλάκις. Ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός από Ζενίθ. Με βάση ποιά κριτήρια γίνεται ο καταμερισμός της συνολικής κατανάλωσης ανά μήνα? Και το ρωτάω αυτό καθώς από 04/05/22 - 01/11/22 δεν έχουμε λειτουργήσει καθόλου το καλοριφέρ, η όποια κατανάλωση έχει προκύψει μόνο από την χρήση του ζεστού νερού. Μιλάμε πάντα για αυτόνομο λέβητα. Στην ανάλυση του λογαριασμού από τις 1342 KWh που έχουν προκύψει, τις 600 περίπου δηλαδή τις μισές τις έχουν χρεώσει σε δύο μόνο μήνες και στο διάστημα 1/9/22 - 1/11/22 και στο οποίο η τιμή του αερίου ήταν υψηλότερη και τις υπόλοιπες στους 4 πρηγούμενους μήνες. Μπορώ σαν καταναλωτής να κάνω κάτι γι αυτό?
  6. Έψαξα λίγο στο forum και με έκπληξη παρατήρησα πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα για αυτήν την σειρά διαμάντι, το Babylon Berlin. Γερμανική παραγωγή - αστυνομικό δράμα που διαδραματίζεται στην Γερμανία στα τέλη της δεκαετίας του '20 και συγκεκριμένα στο Βερολίνο. Ο τίτλος Babylon είναι ενδεικτικός και χαρακτηριστικός καθώς στην σειρά η πλοκή αφορά την άνοδο του ναζισμού, τις επιρροές από τον κουμουνισμό, την δύναμη της μαφίας και την κοινωνική κατάσταση της εποχής. Υπάρχουν παράλληλες ιστορίες οι οποίες έχουν κοινό παρανομαστή τον επιθεωρητής Rath και την πανέμορφη Charlotte, πρωταγωνιστές της σειράς. Ερμηνίες, σκηνοθεσία, σενάριο, φωτογραφία όλα άριστα. Το δε soundtrack του πρώτου κύκλου μένει καρφωμένο στον εγκέφαλο. Φέτος μας τελείωσε ο τέταρτος κύκλος, πάμε για τον πέμπτο και σε κανένα σημείο όλα τα χρόνια που παίζεται η σειρά δεν έκανε την παραμικρή κοιλιά. Εξαίσια.
  7. Το σενάριο λέει επιμελείται ο τύπος που είχε δουλέψει στο Amnesia κάτι το οποίο ναι μεν είναι θετικό, από την άλλη, σενάριο υπάρχει ήδη από το 1 εκτός κι αν δεν μιλάμε για remake απλά για παιχνίδι βασισμένο στο 1... Μάλλον περισσότερο για action το κόβω παρά για action/adventure. Ένα μικρό δείγμα του gameplay: pic.twitter.com/HLYMHaY1H3 Το δείγμα από το remake που είχε ξεκινήσει αλλά διακόπηκε πριν από μία δεκαετία, ήταν πολύ πιο κοντά στο original.
  8. Με τα Resident Evil δεν έχω μεγάλη επαφή αλλά το Alone In The Dark ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Θυμάμαι πως για να βγάλεις άκρη με την γοτθική ιστορία που κρυβόταν πίσω από την έπαυλη Derceto, έπρεπε να σαρώσεις το σπίτι και τις βιβλιοθήκες ψάχνοντας για βιβλία ή χειρόγραφα τα οποία παρουσίαζαν το πολυεπίπεδο χρονικό, να τα συνθέσεις χρονολογικά στο μυαλό σου καθώς δεν υπήρχε Logbook που να στα παρουσιάζει στο πιάτο και να κατανοήσεις τι παιζόταν με το συγκεκριμένο σενάριο και τι ήταν αυτό που οδήγησε τον φουκαρά ιδιοκτήτη της οικίας να κρεμαστεί, λύνοντας το μυστήριο... Με βλέπω να το ξεκινάω για άλλη μία φορά μετά από πολλά χρόνια...
  9. Το Alone In The Dark του 1992 άφησε εποχή κι ήταν από τα πρώτα παιχνίδια σε 3D. Το σενάριο, η ατμόσφαιρα και η μουσική ήταν καθηλωτικά και μοναδικά για την εποχή τους. Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοπαίξει ήταν σε 286 με ασπρόμαυρη οθόνη... Ελπίζω το remake να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά του πρώτου που το έκαναν να μείνει στην ιστορία και να μην αναλωθεί μόνο στα σύγχρονα γραφικά. Αν εξαιρέσεις την τέταρτη φωτογραφία και η οποία παραπέμπει στην είσοδο της έπαυλης Derceto, οι υπόλοιπες 3 δεν νομίζω πως αφορούν το Alone In The Dark 1 κάτι που με κάνει κάπως επιφυλακτικό. Ίδωμεν...
  10. NickTheGreek

    1883

    Πραγματικά υπέροχη σειρά! Καλές ερμηνείες, φοβερή φωτογραφία, σενάριο και μουσική. Τι άλλο να θελήσει κανείς?
  11. Πολύ καλή σειρά, καλές ερμηνείες αν και προσωπικά την βρήκα κάπως επαναλαμβανόμενη όσον αφορά την
  12. Καλησπέρα. Το συμβόλαιο με την Vodafone για την γραμμή μου (VDSL 50) λήγει στις 2/9, ενώ μετά από επικοινωνία μαζί τους δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να μου κάνουν καλύτερη προσφορά από τα 31,5 ευρώ που πληρώνω τώρα. Επικοινώνησα με Wind και μου προσφέρουν την ίδια ταχύτητα με 26 ευρώ όσο δηλαδή και η τιμή που αναφέρουν στο site τους για τους νέους πελάτες. Μου είπαν να επικοινωνήσουμε ξανά στις 10/8 για τα περαιτέρω και πως θα χρειαστούν 14 μέρες για την αλλαγή παρόχου (φορητότητα). Δεδομένου πως ο λογαριασμός την vodafone εκδίδεται αρχές του μήνα και θα έχω ήδη εξοφλήσει τον Αύγουστο, θα υπάρχει κάποια περίπτωση να δεχθώ πέναλτι για πρόωρη αποχώρηση? Δεδομένου πως το δίκτυο είναι της Vodafone κι αυτήν την στιγμή πιάνω 50 mbps, υπάρχει περίπτωση με αλλαγή παρόχoυ να έχω για κάποιο περίεργο λόγο μειωμένη ταχύτητα? Η Wind τι λέει σαν εταιρεία?
  13. Για την εγκατάσταση θέλω να εμπιστευτώ δικό μου τεχνικό κι όχι τους συνεργάτες του Κωτσόβολου. Μένω στον Βόλο και θέλω να αγοράσω από μαγαζί που έχει παρουσία στην πόλη μου για να αποφύγω μελλοντικές ταλαιπωρίες σε περίπτωση που χρειαστεί το οτιδήποτε. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο μοντέλο της TCL σε ικανοποιητική τιμή εκτός του TCL Elite Premium 18CHSA/CI το οποίο έχει χαμηλότερο SEER, είναι 20 ευρώ ακριβότερο και χωρίς i-feel/follow me. Πιστεύεις πως υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να προτιμήσω το συγκεκριμένο ή κάποιο άλλο TCL ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα?
  14. Καλημέρα. Υπάρχει feedback για το Morris WFIN50140? Το έχει ο κωτσόβολος σε προσφορά στα 650Ε. Με ενδιαφέρει μόνο η ψύξη και τα 18000 btu αρκούν για τον χώρο, οπότε η ερώτηση είναι καθαρά για το συγκεκριμένο μοντέλο.
  • Δημιουργία νέου...