Προς το περιεχόμενο

Gary

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    576
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.fenesnet.f2s.com

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Rodos
  • Ενδιαφέροντα
    computer

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Gary's Achievements

  1. Σε ευχαριστώ για τις υπόδείξεις, αλλα δεν εννοούα αυτό Τις επιλογές αυτές που λές τις γνωρίζω ... Το θέμα είναι οτι ενώ τη συνομιλία μου την έχω μόνιμα απενεργοποιημένη για όλους της χρήστες ... Εν τούτοις μια φίλη μου, (Της οποίας επίσης έχω και την αδερφή της φίλη το Facebook) μου είπε οτι ενώ απο το δικό της profil φαινόμουν αποσυνδεδεμένος, την ίδια στιγμή, απο το προφιλ της αδερφής της, εμφανιζόμουν ως online και θεώρησε οτι την έχω βάλει στη λίστα των ατόμων που επιθυμώ να με βλέπουν ως αποσυνδεδεμένο ! Αυτή είναι η παρεξήγηση (Επίσης να σημειώσω οτι η φίλη μου έχει το password του προφιλ της αδερφής της, ) Και εγω είχα για μήνες ολόκληρους αποσυνδεδεμένη την ομιλία για όλους τους χρήστες ... δεν είναι κουφό ? Σε ευχαριστώ και πάλι !!
  2. Καλησπέρα παιδιά ... Γίνεται ενώ έχεις μόνιμα απενεργοποιημένη τη συνομιλία (για όλους τους χρήστες) Στο προφίλ ένος φίλου να φαίνεσαι αποσυνδεδεμένος και ταυτόχρονα στο προφίλ ενός άλλου φίλου να φαίνεσαι online ??? Έχει καταγραφεί ποτέ παρόμοιο τεχνικό πρόβλημα στο Facebook ?? Ρωτάω, γιατί το συγκεκριμένο περιστατικό έχει γίνει αιτία παρεξηγήσεως !! Ευχαριστώ πολύ !!!!
  3. καλησπερα .. Σε ένα ACER ASPRIRE 5920G επεσε καφες στο πληκτρολόγιο .. και οταν το στεγνωσαν με πιστολάκι (ζεστό αέρα), το αποτέλεσμα ήταν αυτό ... (να λιώσουν τα πλήκτρα) τι κάνουμε τώρα ??? (ψαχνω την πιο οικονομική λύση)
  4. Gary

    green high contrast theme σε Samsung Android

    σε ευχαριστω πολυ φιλε ... επειδη ειμαι και ασχετος απο αυτα .. ο go launcher ειναι εφαρμογη που μου επιτρέπει να αλλαξω themes στο κινητο ε ??? btw το συγκεκριμμένο theme που μου εδειξες ειναι neon και ειναι πολυ εντονο το πράσινο .. ψαχνω για κατι πιο μουντο ωστε να μη με ενοχλει τη νυχτα η εντονη φωτεινότητα ... που αλλου μπορω να ψαξω για τέτοια ??
  5. Καλησπέρα !!! γνωριζετε καποιο theme για samsung galaxy Y η το galaxy mini οπως το high contrast #2 των windows ?? δηλαδη μαυρο φοντο και πρασινα γράμματα ... χρωματα χωρις εντονη φωτεινότητα δηλαδη, καταλληλα για τη νύχτα ... κάτι τετοιο δηλαδη .... η και πρασινο να μην ειναι .. εστω ενα αλλο οχι εντονο χρώμα ...
  6. Gary

    κινητο με θεματα και πενάκι

    μακρια απο Ερικσον
  7. Gary

    κινητο με θεματα και πενάκι

    μια φιλη μου εχει αυτο και ειναι ευχαριστημενη ... ειναι γυρω στα 50 ευρω πανω απο το Y ... τα αξιζει λετε μονο για αυτα που ζηταω η να μείνω στο Y ?? GT-S5830
  8. Gary

    κινητο με θεματα και πενάκι

    πόσο περιπου πανε αυτα τα πενακια ? ειναι ακριβα ? ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα
  9. Gary

    κινητο με θεματα και πενάκι

    αντε ... αυτο ειναι φοβερο !!!!!!!
  10. Καλημερα παιδια Ψάχνω για ενα κινητο οπου να μπορω να άλλαζω θεματα οπως στα windows ωστε να μπορω να το χρησιμοποιοω και νυχτα οπου με ενοχλει ο εντονος φωτισμος και τα ανοιχτα χρώματα (οπως το με αντιθέσεις#2 που βγαζει μαυρο φοντο και πράσινα γράμματα) αλλα και να αλλάζει παλι ευκολα σε ενα πιο "ανοιχτόχρωμο" την ημέρα ... μου ειπαν οτι με android ισως μπορω να κανω κατι τετοιο ... Επισης θέλω και οθονη touch screen ωστε να μπορω να γραφω ευκολα σημειωσεις με πενακι .. μου ειπαν οτι τα touch screen το κανουν αυτο αρκει να εχεις το ειδικο πενακι ... εχω καταληξει σε δυο μοντελα αλλα δεν ξερω ποιο θα αντεξει καλυτερα στο χρονο, γιατι τα sony ericsson που επαιρνα τοσο καιρο μετα απο περιπου 1,5 χρονο θελαν άλλαγμα .... εσείς τι λέτε ?? ευχαριστώ SAMSUNG GALAXY Y Nokia 500
  11. Βρηκα αυτο εδω αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να το δουλεψω .. δεν βρισκω στον msn την επιλογη για add-on http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Other-Chat-Tools/Messenger-Narrator.shtml
  12. Φιλε Τσάκωνα το κατεβασα αλλα δεν βρηκα να εχει τετοια λειτουργια TheELF εχεις δικιο οτι αυτος των windows ειναι της πλακας .. ξερεις καποιον καλυτερο ?? αλλα το θεμα ειναι και πως θα στελνεις .. οχι μονο να σου διαβαζει του άλλου και πάλι ευχαριστω !!
  13. Gary

    αλλαγη χρωματων βιβλιου σε PDF

    Καλη φαινεται αυτη η διαδικασια .... γιατι ομως ειναι τοσο δυσκολη η επεξεργασια στο photoshop ??
  14. Καλησπερα .... θέλω να αλλάξω τα χρωματα ενος βιβλίου σε μορφή PDF, δηλαδη το άσπρο φόντο να γινει μαύρο και το χρώμα των γραμμάτων απο μαύρο σε πράσινο ... και να το εκτυπωσω ... εχετε ιδεα πως μπορει να γινει κατι τετοιο ??
  15. Καλή χρονια !! ξερετε αν υπαρχουν ειδικα προγράμματα για ατομα με προβλημματα ορασης ωστε να μπορουν να συνομιλουν γραπτως στο msn?? δηλαδη να σου "διαβαζει" όσα λεει ο συνομιλιτης σου και εσυ να απαντας γραφωντας με "τυφλο συστημα" και πριν το στειλεις παλι να στο "διαβαζει" ωστε να ελεγξεις αν το εγραψες σωστα ??
  • Δημιουργία νέου...