Προς το περιεχόμενο

Elric_The_Melnibonian

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    365
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Elric_The_Melnibonian

  • Ημερομηνία γέννησης 31 Ιουλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Eorzea

Elric_The_Melnibonian's Achievements

  1. Σπάστου τα γόνατα του ρουφιάνου. Τι παραπάνω θες ?
  2. χ3στήκαμε. εδώ είναι site τεχνολογίας , όχι πολιτικής και μπουρδολογίας.
  3. Έχει έναν ανεμιστήρα στο κάτω μέρος, κοίτα μήπως βρίσκει πουθενά.
  4. Μόνο να κάνει τις πίπες που λέει video game ξεχρεώσαμε, εγώ 3 collectors editions θα κάνω preorder. Turn Based όμως , μην δω καμμιά action πατάτα skyrim witcher και λοιπές αηδίες.
  5. Ήθελα να σου δώσω άπειρα μπράβο για αυτά που γράφεις, σκέφτηκα να σε κάνω τον πρώτο μου φίλο να κάνω stalk το profile σου (no homo), να αγκαλιάζω το waifu μαξιλάρι μου τα βράδια που βρήκα έναν ακόμα που θεωρεί ότι όχι το παιχνίδι δεν είναι καλύτερο τώρα επειδή έχει πιο πολλά αστραφτερά κουμπάκια και αλογάκια και ότι όχι η blizzard δεν είναι η ίδια που συντρόφεψε τα τόσα βράδια παρθενίας μας ήθελα τόσα να σου πω...και μετά πάω και βλέπω ότι παίζεις lol.... εσύ είσαι ότι χειρότερο έχει να δείξει το gaming. Εσύ φταις για την κατάντια του. Μην μου ξανατηλεφωνήσεις.
  6. Τι σε δυσκόλεψε να στο στρογγυλέψω ? Έφυγες για εξωτερικό και ξέχασες ήδη τα ελληνικά ?
  7. Ελπίζω να δω τις γκόμενες όλων όσων δεν αγχώνονται με την είδηση γυμνές στο inbox μου σύντομα.
  8. Μην αναμιγνύεις ψυχοτρόπα με αλκοόλ μόνο και όλα καλά θα πάνε
  9. Στο facebook σου πάντως μας λες ότι είσαι Καλιφόρνια και κάνεις surfing. Πόσα λεφτά πάει το εισιτήριο για Καλιφόρνια ? Προς θεού δεν λέω να είχες πληρώσει τα χρέη σου αντί να πας για surf, αυτά είναι για κοροΐδα.
  10. γεμάτα ζώα τα forum. Ευτυχώς έχουν μείνει μερικά forums που τους στέλνουν για μπάνιο με τη μία και αυτούς και τα γελοία δεύτερα/τρίτα/τέταρτα κ.ο. accounts τους ενώ άλλα που τους ενδιαφέρουν οι registered users τους κρατάνε για κλόουν.
  11. Ισχύει αλλά overruled by poetic license
  12. Δεν φτάνουν δηλαδή όσοι βρίσκουν στο google θέματα για γραμματόσημα, θερμοσίφωνες, φραγμένα σιφώνια, κατσαρίδες και ραγισμένες καρδιές, τώρα θα κουβαληθεί και ο Ανδρέας η φτερού να μας λέει τα τεχνολογικά νέα του. Όχι ότι φταίνε αυτοί όμως. Αυτοί που ξεπουλήθηκαν για τους registered users φταίνε αλλά αυτοί είναι επαγγελματίες πια δεν γράφουν στο forum.
  13. Έ πόσοι είναι εκεί μέσα ? κάπου τόσοι είστε που κλαίγεστε
  • Δημιουργία νέου...