Προς το περιεχόμενο

psou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    549
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με psou

  • Ημερομηνία γέννησης 11/07/1983

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://kickme.to/eggie

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Βάρκιζα
  • Απασχόληση
    Φοιτητής

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/03/2024 11:24 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Διαθέσιμες 4 κεφαλές LED Jinbei EF200 πολύ ισχυρές, 200watt Daylight με μοντουρα Bowens οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για βίντεο όσο και για φωτογραφία. Τιμή καινούργιων: 483€ https://www.albapv.gr/shop/lighting-accessories/led/off-camera/jinbei-ef200/

    250 €

  2. Διαφωνεί δε διαφωνεί, ο ορισμός είναι ορισμός. Ναι είναι ξεκάθαρο, όχι μόνο και στην Ελληνική αλλά και στην Αγγλική κτλ!
  3. Η φωτογραφία δημιουργείται από την καταγραφή του φωτός (κυριολεκτικά). Οι εικόνες που δημιουργούν εργαλεία ΤΝ δεν είναι φωτογραφίες.
  4. psou

    Sony Flash HVL-F20M

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/02/2024 12:09 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το φλας Sony HVL-F20M συμβατό με τη σειρά α6χχχ, Α7 κτλ. Πολύ μικρό και βολικό.

    100 €

  5. To εν λόγω φλας έχει ενσωματωμένο δέκτη και άρα χρειάζεται τον συμβατό πομπό για να δουλέψει. Εναλλακτικά, φαίνεται ότι μπορεί να έχει λειτουργία optical slave ενώ βλέπω ότι έχει και καλώδιο συγχρονισμού. Οπτικά είναι όμοιο με πολύ γνωστό μοντέλο της Yongnuo το manual του οποίου είναι εδώ: http://yongnuo.com.cn/usermanual/pdf/YN560IVy.pdf
  6. Ευχαριστώ θερμά! Η εν λόγω λήψη είναι κάποια χρόνια πριν στα πλαίσια ενός διαγωνισμού για την ανάδειξη του Εθνικού Κήπου όπου και διακρίθηκε.
  7. H γνώμη μου είναι είτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο να σας κάνει τη δουλειά είτε τουλάχιστον να δουλέψει μαζί σας για να σας στήσει τις παραμέτρους της φωτογράφισης και να σας καθοδηγήσει αναφορικά με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Δείτε το ως επένδυση διότι οι φωτό αυτές θα είναι η παρουσίαση των προϊόντων σας και άρα αυτό που θα σας φέρει πελάτες. Ερασιτεχνικές και τεχνικά λάθος φωτογραφίες θα αποτρέψουν πελάτες ενώ αν φαίνεται ότι έχετε επενδύσει στη παρουσίαση τότε αυτόματα αυτό θα σας δώσει προστιθέμενη αξία. Δεν αρκεί ένα productbox, μια φωτογραφική και ένας η/υ για να πράξετε σωστές φωτογραφίες για προϊόντα διότι υπάρχουν πολλές γνώσεις που -πιθανότατα- δεν έχετε. Πρέπει μεταξύ άλλων να γνωρίζετε: Το δείκτη χρωματικής απόδοσης της φωτιστικής πηγής Την παραμόρφωση του φακού Το κατάλληλο εστιακό μήκος του φακού Το κατάλληλο διάφραγμα του φακού για επαρκές βάθος πεδίου Το πως πρέπει να φωτογραφίσετε ένα αντικείμενο σωστά Το πως πρέπει να επεξεργαστείτε μετά αυτή τη φωτογραφία ενδεχομένως διορθώνοντας ατέλειες Το πως όλες οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ομοιογενείς κτλ κτλ.. Συμπερασματικά, μη μηδενίζετε την παράμετρο της γνώσης διότι όλοι έχουμε ένα κατσαβίδι στο σπίτι αλλά δε μπορούμε να επισκευάσουμε ένα αυτοκίνητο με αυτό. Διαφορά τεράστια πάντως δε θα δείτε, αν δε θέλετε να επενδύσετε σε έναν επαγγελματία θα σας πρότεινα απλά να βγάζετε φωτό με το κινητό.
  8. Έχω αλλά η λήψη έγινε σκόπιμα σε landscape και δε θα τη κροπάρω. Τετράγωνη θα ήταν πιο ενδιαφέρουσα από portrait πάντως.
  9. Παιδιά εγώ φταίω που ασχολούμαι. Καλή συνέχεια!
  10. Αγαπητέ, είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και σας ανέβασα 2 κλικ από workshop που διδάσκω περισσότερο για πλάκα ως challenge. Πριν αναλύσεις 800 πράματα που έχω ήδη αναφέρει σελίδες πίσω δες την άποψή μου τουλάχιστον επί του θέματος...
  11. Μα δεν είναι αγώνας, ούτε ανταγωνισμός. Είναι απλά άλλο εργαλείο.
  12. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του τεστ. Δείτε την αρχική μου ανάρτηση κάποιες σελίδες πίσω. Θα ήταν εξαιρετικά εύκολο να σας έδινα απλά ένα κροπάρισμα από 100% της φώτο και η απάντηση θα ήταν προφανής. Δεν είναι αυτό το νόημα όμως.
  13. Θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί πιο wide φακός στη φωτογραφική μιας και σκόπιμα δεν είπα και τι φακό φορούσε! Θα πρότεινα να δείτε για ποιοτικά χαρακτηριστικά!
  14. Για πάμε άλλο ένα τεστάκι μιας και το πρώτο χαρακτηρίστηκε άδικο, ανήθικο, παραπλανητικό κτλ. Μια φωτογραφία έχει ληφθεί με Sony A7RIII και μια με Iphone 12 Pro. Παρόμοια επεξεργασία, κροπάρισμα και downsize σε webres 2048px. Ποια έχει βγει με ποια συσκευή; Τη μικρή διαφορά έκθεσης μη τη λάβετε υπόψη, απλά βαρέθηκα να τις κάνω τελείως όμοιες σε αυτή τη παράμετρο.
  • Δημιουργία νέου...