Προς το περιεχόμενο

nvluc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    68
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.573 προβολές προφίλ

nvluc's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

7

Φήμη

  1. Επαγγελματικά δικαιώματα καθηγητή δευτεροναθμιας εκπαίδευσης. Έχεις παράλληλα πολλές επιλογές για μεταπτυχιακό.
  2. Ως πτυχιούχος της συγκεκριμένης σχολής, είμαι σε θέση να σε βεβαιώσω ότι θα "ανοίξει" όντως το μυαλό σου όπως λες και σου εύχομαι να την ολοκληρώσεις μέχρι το πτυχίο. Θα χρειαστείς αρκετή δύναμη και υπομονή. Το αποτέλεσμα όμως θα δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Ολες οι ενότητες είναι πολύ ενδιαφέρουσες με αποκορύφωμα κατά την ταπεινή μου γνώμη, την ενότητα της γενετικής στο τελευταίο έτος. Σου εύχομα καλό αγώνα! Καλές σπουδές!
  3. Να απολυθούν οι διευθύνοντες σύμβουλοι που είχαν προβεί σε περιττές πρσλήψεις αρχικά,... Αλλά το παιχνίδι είναι στημένο εξαρχής. Αν το να παραδέχεσαι ότι έχεις προσλάβει υπεράριθμους εργαζόμενους δεν ειναι απόδειξη ανινανότητας - υπεραισιόδοξης λανθασμένης πρόβλεψης των διοικούντων, τότε τί είναι;
  4. Δοκίμασε δύο προγράμματα που κάνουν την δουλειά που θες σε αρκετά παιχνίδια (όχι σε όλα). x360ce xoutput Μπορείς να τα κατεβάσεις δωρεάν.
  5. Η επαφή της οθόνης με την μητρική δεν κάνει καλή επαφή. Μετά από κάποιες προσπαθείες λειτουργεί κανονικά λόγω επαγωγικού ρεύματος. Άνοιξε το περίβλημα για να έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό και επανατοποθέτησε την επαφή της οθόνης ή την κάρτα γραφικών (αν είναι ξεχωριστή).
  6. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κυρίως επειδή κάτι τέτοιο θα κατέρριπτε βασικούς νόμους της φυσικής και συγκεκριμένα τον 1ο νόμο της Θερμοδυναμικής και κατ΄επέκταση την Αρχή Διατήρησης της Ενέργειας.
  7. Συναρπαστικό. Υπέροχη ιδέα...μένει να δούμε αν θα είναι το ίδιο υπέροχη και η υλοποίηση.
  8. ¨Κώστα" λέγεται και είναι το αγαπημένο μου...
  9. nvluc

    Στα σκαριά το remake του "The Matrix"

    Είναι απλά ιεροσυλία το να πειράξουν-ξαναγυρίσουν την τριλογία του Matrix. To Matrix είναι πολύ παραπάνω από μια ταινία. Είναι μια άψογη κινηματογραφική εκδοχή της πραγματικότητας που βιώνουμε όλοι μέσα από τον περιορισμό των πέντε αισθήσεων. Είναι πολύ παραπάνω από μια τριλογία ταινιών δράσης. Εχει ατελείωτα μηνύματα και συμβολισμούς και καταλήγει με ένα δυνατό επισφράγισμα της αδύναμης ανθρώπινης φύσης - απλά θυμηθείτε την στιχομυθία στην τελευταία σκηνή της τριλογίας. Πέρα βέβαια από τις παραπάνω προσωπικές απόψεις, το να ξαναγυρίζεται μια ταινία 18 ετών που ήταν ήδη πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή της, είναι τουλάχιστον ανόητο.
  10. Motorola Razr i. Χρόνια μπροστά για την εποχή του. Τέλειο ακόμα και σήμερα.
  11. Να είναι καλά εκεί που είναι...!!! Καλή συνέχεια στο παιχνίδι...!!! The game is never over...!!!
  12. Ο όμορφος σχεδιασμός της οθόνης με τα ελάχιστα σε μέγεθος πλάισια δεν συνδιάζεται ανάλογα με την επιφάνεια που φιλοξενεί το πληκτρολόγιο και την οθόνη αφής. Φαίνεται να υπάρχει χώρος για αριθμητικό πληκτρολόγιο και επιπλέον προγραμματιζόμενα πλήκτρα, κάτι που θα τελειοποιούσε την λειτουργικότητα και την συνολική εμφάνιση.
  13. Δεν συμφωνώ μαζί σου σε ό,τι καταλαβαίνω από αυτά που λές ενώ ένα μεγάλο μέρος από αυτά που λες, είναι ασυναρτησίες χωρίς νόημα για μένα. Διάβασε τους όρους του συμβολαίου που υπογράφεις και θα δεις τις δεσμεύσεις που έχει η κάθε εταιρία ως προς τις υπηρεσίες που υποχρεούται βάσει συμβολαίου να προσφέρει. Και δεν μου έκοψαν 300€ από το πουθενά. Μου έκδοσαν νέο αυθαίρετο λογαριασμό όπως αυθαίρετος ήταν και ο πρώτος των 420€, τον οποίο εάν είχα πληρώσει, θα έκλαιγα τώρα τα λεφτά μου. Το δε παράδειγμά σου για το εστιατόριο μόνο αστείο μπορώ να το χαρακτηρίσω. ΔΙΟΤΙ...ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ...!!!ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ...!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...;;;
  14. Να καταθέσω και εγώ την προσωπική μου μαρτυρία καθώς ήμουν πελάτης της WIND (πρώην Telestet) από το 1999...!!! Έφυγα πριν από ένα μήνα, καθώς ενώ δεν είχα σταθερό ούτε διαδίκτυο για 20 μέρες, λόγω τεχνικών προβλημάτων του κόμβου του ΟΤΕ και ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ να χρησιμοποιώ το κινητό μου για κάθε είδους επικοινωνία, μου έστειλαν λογαριασμό 420€...!!! Τους είπα ότι δεν προτίθεμαι να πληρώσω παραπάνω από 50€ που ήταν και το δίκαιο ποσοστό που αναλογούσε στον μέσο όρο των μηνιαίων λογαριασμών μου (70€/μήνα για σταθερό + διαδίκτυο + κινητό), αφού το πρόβλημα δεν προέκυψε από δική μου υπαιτιότητα. Κατόπιν τούτου, μου έκαναν πίστωση και απαίτησαν να πληρώσω 120€ για τον μήνα που χρησιμοποιούσα μόνο το κινητό (εάν βέβαια είχα πληρώσει τα 420€ που ζήταγαν αρχικά, θα τα είχαν πάρει και δεν θα έτρεχε και τίποτα). Τους επαναλαμβάνω ότι δεν προτίθεμαι να πληρώσω περισσότερα από 50€, χωρίς καν να υπολογίζω την ηθική και υλική βλάβη την οποία υπέστη (χάσιμο χρόνου, κόπος, επικοινωνία μέσω ηλ. μηνυμάτων, τηλεομοιοτυπίας κτλ.). Λαμβάνω την ίδια απάντηση ότι οφείλω 120€...!!! Τους πλήρωσα μόνο 50€ και πήγα στην CYTA και ηρέμησα. Τώρα πλέον υπάρχει ένα χρεωστικό από μέρους μου (70€) που εάν το θέλουν, θα πρέπει να το διεκδικήσουν δικαστικά...!!! Στην Cyta έχω 1000΄, 1000 SMS, 1000MB στο κινητό, 24Mbps διαδίκτυο και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά στο σταθερό με 48€/μήνα και 12μηνη δέσμευση...!!! Φυσικά, όταν έφυγα από WIND, μου έκαναν ακόμα καλύτερη προσφορά αλλά δεν επέστρεψα καθώς "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού". Η εμπειρία μου από την WIND, με οδήγησε στα παρακάτω συμπεράσματα : - οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι καλές και σε καλή τιμή. - η εξυπηρέτηση πελατών είναι απαράδεκτη, παρότι όλοι οι εκπρόσωποι είναι ευγενικοί. Ολες οι κλήσεις για τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι χρεώσιμες, η αναμονή στην γραμμή είναι ατελείωτη και όταν απαντήσει κάποιος, συνήθως δεν είναι ο αρμόδιος και ούτε καν μπορεί να σε παραπέμψει στο αντίστοιχο τμήμα, καθώς όλα τα τμήματα είναι διαφορετικές θυγατρικές εταιρίες και δεν συνεργάζονται μεταξύ τους...!!! Μην μένετε στον ίδιο πάροχο, εάν δεν είστε ευχαριστημένοι. Ο ορισμός της παράνοιας είναι να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα. Τέλος να σας ενημερώσω ότι όλα μα όλα τα συμβόλαια είναι δεσμευτικά από μέρους σας για 12ΜΗΝΗ διάρκεια...!!! Οποιοδήποτε συμβόλαιο και εάν έχετε υπογράψει, δεν μπορεί βάσει κανονισμού της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) να σας δεσμεύει πέραν 12μηνης διάρκειας. Μόνο εάν έχετε λάβει επιδότηση συσκευής, είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε ποινή αποδέσμευσης ή να επιστρέψετε την συσκευή. Καλή συνέχεια σε όλους.
  • Δημιουργία νέου...