Προς το περιεχόμενο

petros1815

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    208
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με petros1815

  • Ημερομηνία γέννησης 13/08/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens, Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

petros1815's Achievements

  1. Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αν διαβάσεις τις πρώτες δύο σελίδες του θέματος, θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Προφανώς ατύχησες. Όπως λένε και στο χωριό μου "If something seems too good to be true, it probably is". Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο google (π.χ. amd radeon rx 580 2048sp driver is not compatible), το μόνο γιατροσόφι που θα έδινα μια μικρή πιθανότητα να πιάσει είναι να βρεις το σωστό bios και να δουλέψει. Εκεί που θα πόνταρα τα λεφτά μου είναι ότι θα την μπρικάρεις. Αλλά τι είχαμε τι χάσαμε. Το χρόνο σου κατά πάσα πιθανότητα.
  2. Στο δεύτερο ss ανέφερα ότι ο Jean-Pierre Marielle, που εικονίζεται στο πρώτο ss και υποδύεται τον Sainte Colombe, κρατάει βιόλα κι ότι όποιος έχει δει την ταινία θα καταλάβαινε. Μάλλον θα έπρεπε να είχε τονίσει περισσότερο το ρόλο της βιόλας στην ταινία! Θα συνιστούσα πάντως στους φίλους της μουσικής να ψάξουν για την ταινία αυτή. Αξίζει.
  3. Όχι. Τι σχέση είχε άλλωστε ο Συρανό με τις βιόλες;! Ο πρωταγωνιστής, τον οποίο βρήκες, είναι ιστορικό υπαρκτό πρόσωπο και είχε σχέση με τη βιόλα ή viola da gamba όπως σωστά αναφέρθηκε.
  4. Έχεις απολύτως δίκιο, αυτό ακριβώς κρατάει, μια viola da gamba. Και τώρα ας δουλέψει το imdb...
  5. Όχι δεν είναι το Red Violin. Εξάλλου δεν κρατάει βιολί, αλλά βιόλα. Αν κάποιος έχει δει την ταινία θα καταλάβει. Άλλο ένα screenshot για απόψε. A, ναι... η ταινία είναι γαλλική της δεκαετίας του '90.
  6. Σιγά μην είναι ο "Θου-Βου Φαλακρός Πράκτωρ Επιχειρησις Γης Μαδιαμ"!!!!!!
  • Δημιουργία νέου...