Προς το περιεχόμενο

PavelX

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    620
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    UK

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

PavelX's Achievements

  1. PavelX

    Aξεσουάρ για τρέξιμο...

    Εγώ απλά έχω πάρει σορτσάκι με τσέπες και φερμουάρ οπότε το βάζω εκεί. Και όλα τα ακουστικά έχουν αρκετά μακρύ καλώδιο οπότε δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
  2. PavelX

    Person Of Interest [CBS]

    Μπορώ να πω πως δεν απογοήτευσε το finale. Την θεωρώ από τις έξυπνες και καλογυρισμένες σειρές (σίγουρα είχε το στοιχείο του "οι κακοί δεν μπορούν να πετύχουν ούτε ελέφαντα" αλλά ήταν μέρος της σειράς και αυτό). Σκέφτομαι να την ξαναδώ ολόκληρη μέσα στο καλοκαίρι.
  3. PavelX

    Terra Vibe - Πρόσβαση

    Επίσης όσο πιο κοντά παρκάρεις τόσο πιο αργά θα φύγεις, λόγω διπλοπαρκαρισμένων και όλων των άλλων αυτοκινήτων που θα έχουν παρκάρει "πιο μακριά".
  4. PavelX

    AVG free αξίζει??

    http://www.insomnia.gr/topic/610976-av-test-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-antivirus-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF/?do=findComment&comment=54897035
  5. Και όμως, ο John Reese έτσι μιλάει.
  6. Σίγουρα διάβασες το post μου μέχρι το τέλος; Επειδή σε εμένα μια χαρά απαντούσαν οι recruiters και μια χαρά βρήκα δουλειά μέσω Skype.
  7. Η αλήθεια είναι πως ναι, πρακτικά ήμουν άνεργος αλλά θεωρητικά ήμουν στον στρατό (δεν είχα πάρει ούτε 1 μέρα άδεια για αυτό τον λόγο και τις πήρα μαζεμένες στο τέλος μαζί με το Πάσχα/τιμητικές κτλ). Το θέμα είναι πόσο αποφασισμένος είσαι να φύγεις.
  8. Όσοι προτείνετε στον άνθρωπο πρώτα να έρθει Αγγλία και μετά να ψάξει για δουλειά, με την εξαίρεση της περίπτωσης να έχει κανέναν φίλο στον οποίο μπορεί να μείνει, ή δεν ξέρετε τι σας γίνεται ή έχετε γερό κομπόδεμα. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Επίσης, εκτός και αν η εταιρεία που θα σε προσλάβει είναι international με παραρτήματα σε όλη την Ευρώπη ή τον κόσμο, θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός αν σου καλύψουν οποιαδήποτε έξοδα ή σε βοηθήσουν στο να βρεις σπίτι κτλ. Η Αγγλία δεν είναι η γη της επαγγελίας στην οποία έρχεσαι, βρίσκεις δουλειά σε 10 μέρες και κάνεις ζωάρα όπως πιστεύουν πολλοί. Εάν έχεις μόνο τον εαυτό σου να φροντίσεις, υπάρχουν καλύτερες επιλογές όπως Τσεχία ή Σουηδία. Για να μην τα πολυλογώ, το 2013 βρήκα permanent δουλειά στην Αγγλία χωρίς να πατήσω το πόδι μου έξω από την Ελλάδα (web dev), έμεινα σε φίλους τις πρώτες 3 εβδομάδες μέχρι να βρω δωμάτιο (για διαμέρισμα ξέχασέ το για αρχή εκτός και αν μένεις βόρεια), τον πρώτο μήνα έτρωγα meal deals (3 λίρες για αναψυκτικό, σάντουιτς και πατατάκια) και χρειάστηκα 2-3Κ ευρώ. Ως προς τη δουλειά, δεν ήμουν "τυχερός" και βρήκα δουλειά μέσω Skype - έστελνα βιογραφικά 8 ώρες τη μέρα για 1.5 μήνα.
  9. "Nailed it" που λένε και στα ξένα. Υπάρχει το "την χώρισα επειδή ήθελα μια με μεγαλύτερα βυζιά" και υπάρχει και το "την χώρισα επειδή μαλώναμε κάθε βράδυ". Εάν όταν τον/την σκέφτεστε θυμάστε μόνο το σεξ, τότε καλώς πράξατε και χωρίσατε. Εάν όμως θυμάστε τις καλές στιγμές και αυτές είναι περισσότερες από τις κακές, θαρρώ πως κακώς πράξατε. Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος - υπάρχει ο "σωστός/η για εμένα" άνθρωπος. Πάντα σε παρόμοιες καταστάσεις σκέφτομαι το "αφήνουμε κάτι καλό για να βρούμε κάτι καλύτερο, και καταλήγουμε σε κάτι κακό για να μην πέσουμε σε κάτι χειρότερο". My 2 cents.
  10. Έχω σπαταλήσει 3 ώρες προσπαθώντας να δω γιατί δεν δουλεύει κάτι (SSO implementation) μέχρι που ανακάλυψα πως έκανα edit λάθος αρχείο - τι μου λες τώρα.
  11. Αυτό με την κοπέλα που πιάνει το φίδι είναι fake - μπορείτε να δείτε την σκιά του τύπου που κρατάει το καλάμι https://www.youtube.com/watch?v=RPleaI6iCiA MYTH BUSTED.
  12. Δεν υπάρχει friendzone. Απλά δεν σε γουστάρει.
  13. Κάθε φορά που δείχνουν την Patty μου έρχεται στο μυαλό η Rachel από Suits. Is it just me? Patty vs Rachel
  • Δημιουργία νέου...