Προς το περιεχόμενο

chvet

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    364
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με chvet

  • Ημερομηνία γέννησης 01/10/1969

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.rotise.info

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

chvet's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. chvet

    Smartwatch NO.1 D5+ μπαταρία ?

    Μήπως έχει κάποιος αυτό το smartwatch ? Από τότε που το πήρα μου τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Τα έχω όλα off και παρ' όλα αυτά πρέπει να το φορτίζω καθημερινά αν βάλω δηλαδή και κάτι ON π.χ. bluetooth για ειδοποιήσεις μπορεί να χρειαστεί να το φορτίσω και 2-3 φορές την ημέρα. Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ?
  2. Ενδιαφέρομαι να βάλω OTETV μέσω δορυφόρου, αλλά η τηλεφωνική μου γραμμή είναι στην Forthnet. Με ενδιαφέρει η υπηρεσία Reply TV του υβριδικού δέκτη του ΟΤΕ, θα μπορώ όμως να λειτουργώ αυτή την υπηρεσία που το ίντερνετ που έχω είναι από άλλο πάροχο ? Η πρέπει το τηλέφωνο να είναι και αυτό στον ΟΤΕ ? Ευχαριστώ
  3. Είμαι στον ΟΤΕ και προχθές έκανα αίτηση στην forthnet για να μεταφερθώ σε αυτούς , στην συνέχεια σήμερα το πρωί, έκανα ακύρωση της αίτησής μου. Παρ' όλα αυτά μου ήρθε μήνυμα στο κινητό μου πως η ενεργοποίηση της γραμμής θα γίνει 2/3. Κάποιος μου λέει πως αυτό είναι παράνομο και έπρεπε να δεχτούν την ακύρωση αιτησης γιατί είναι 3 ημέρες πριν την ενεργοποίηση και να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Τελικά ξέρει κανείς να μου πει τι ισχύει πραγματικά ? Ευχαριστώ !
  4. Χτες η ιστοσελίδα μου που είναι wordpress μου έκανε αυτόματη αναβάθμιση στην νεότερη έκδοση του wordpress, αλλά δεν μου ανοίγει η κεντρική σελίδα και μου βγάζει ένα error 403. Το πρόβλημα το έχει δημιουργήσει μόνο στην κεντρική σελίδα στο wp-admin και τις λειτουργίες του μπαίνω κανονικά. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και εάν ναι πως το διόρθωσε ? Ευχαριστώ
  5. Δώσε ένα link από που την βρίσκω. Στα tools που πάω να κάνω αναβάθμιση μου λέει πως το flyme που έχω είναι το τελευταίο το νεότερο αλλά βλέπω στο info πως έχω την 4.5.2| οπότε πως θα βρω την νέα γιατί εσείς εδώ γράφεται για νεότερες εκδόσεις. Κατ' άλλα παιδιά μην κολλήσετε για το κινητό είναι κορυφή, του έχω βάλει τα πάντα και πάει σφαίρα. Καλή μπαταρία κλπ. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας !
  6. Ρε παιδιά εγώ χτες το έκανα εγκατάσταση στο κινητό μου, πήγα σήμερα να στείλω χρήματα στα στοιχεία που μου έδωσε το πρόγραμμα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό στην eurobank και πριν ολοκληρώσω την συναλλαγή στο banking της eurobank μου έβγαλε μήνυμα πως τα έξοδα μεταφοράς του ποσού των 50 ευρώ είναι 18 ευρώ. Τόσα πολλά είναι τα έξοδα ? Γιατί τόσο ? Αν είναι τόσα τότε δεν συμφέρει με τίποτα πιο καλά να χρησιμοποιώ paypal ή ότι άλλο βρίσκεται
  7. Αγόρασα σήμερα το Meizu M2 Note και όταν πάω να συγχρονίσω τις επαφές μου από το gmail account δεν το κάνει και δεν μου συγχρονίζει με το gmail αλλά με κάποιο δικό του λογαριασμό FlyMe κάπως έτσι το λέει. Αν έχει κάποιος το ίδιο κινητό, μήπως κατάφερε να μεταφέρει τις επαφές του ? Ευχαριστώ !
  8. Παιδιά σήμερα σας λειτουργεί το paypal ? Μέχρι και χτες βράδυ λειτουργούσε μια χαρά, πριν λίγο που πήγα να κάνω μια μικρή αγορά μου έχουν μπλοκάρει και τις 2 πιστωτικές. Επικοινώνησα με τις τράπεζες και την Πειραιώς και την Eurobank και μου είπαν πως δεν τους δείχνει κάποιο πρόβλημα στις κάρτες και ίσως κάτι να παίζει με την Paypal. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ
  9. Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα μια Sony HDR-CX280 κάμερα και έχω το εξής θέμα που δεν μπορώ να βρω λύση. Θέλω να την μετατρέψω να λειτουργεί και σαν webcam. Δηλαδή να μου την βλέπει ο υπολογιστής ή το laptop και σαν webcam ώστε να την χρησιμοποιώ για Live chat. Εάν έχει κάποιος ξέρει να την λειτουργεί μήπως μπορεί να μου πει, τι πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα σας ! Έχω μια PCI κάρτα tv της Avermedia και γίνεται το εξής κουφό που δεν μπορώ να βρω λύση. Όποτε παίζω το παιχνίδι FS2004 μόλις το αεροπλάνο πατήσει τις ρόδες του σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο στην προσγείωση, αυτόματα μου ανοίγει το πρόγραμμα της Avermedia Center. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι μπορεί να συμβαίνει ? Στην αρχή υπέθεσα πως ίσως παίρνει κάποια εντολή αυτόματα από το joystick και γι' αυτό ανοίγει, αλλά σήμερα που το δοκίμασα χωρίς joystick πάλι το ίδιο μου έκανε.
  11. chvet

    Megaupload - αξίζει;

    Κατ' αρχήν να σου πω πως δεν έχουν καμιά σχέση με το megaupload, τουλάχιστον έτσι μου απάντησαν σε επικοινωνία που είχα μαζί τους. Εάν μου είπαν ψέματα τότε σου λέω και εγώ ψέματα. Το mega.co.nz να ξέρεις επειδή το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό έχει από τις πιο γρήγορες ταχύτητες στο κατέβασμα και στο ανέβασμα. Το 50GB δεν ισχύει εγώ είχα φτάσει 70+ και παρ' ότι που στο λογαριασμό μου έλεγε πως έξω ξεπεράσει το όριο και το ρολόϊ μου το είχε στο κόκκινο κλπ εγώ ανέβαζα συνεχώς χωρίς πρόβλημα. Κάτι σαν unmetered upload. Στο προτείνω λοιπόν
  12. chvet

    Adobe after effects ερώτηση

    Καλησπέρα ! Έχω αγοράσει ένα θέμα από το videohive με livescore σε adobe after effects και βλέπω πως έχει την δυνατότητα να λειτουργώ και χρόνο π.χ σε αγώνα μπάσκετ κλπ. Μήπως κάποιος είναι γνώστης του after effects να μου εξηγήσει με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ?
  13. chvet

    HTC One V πρόβλημα

    Καλησπέρα σας ! Σήμερα το πρωί και μετά από μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, άφησε το κινητό μου στο τσαντάκι μου και μετά από 10 λεπτά όταν πήγα να στείλω μήνυμα διαπίστωσα πως η συσκευή δεν λειτουργεί ! Πάτησα το power και τίποτα, το έχω φέρει τώρα σπίτι μήπως ήταν θέμα μπαταρίας να το φορτίσω, αλλά δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι της φόρτισης ούτε κάνει τίποτα, το έχω πόση ώρα τίποτα. Είχε κανείς ποτέ του το ίδιο πρόβλημα ? Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, το κινητό δεν ανάβει με τίποτα Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια
  14. Υπάρχει και ένα άλλο πρόγραμμα που έχω βρει εδώ και μια εβδομάδα αλλά δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιον από την λίστα μου να ανταλλάξω κανένα μήνυμα και φωνή να σας πω εάν αξίζει τελικά. Το όνομα του προγράμματος το λένε Line και το έχουν στο android market. Πάτε και στην αναζήτηση γράψτε Line. Είναι σαν το Viber μπορείτε και να στείλετε μηνύματα και συνομιλία.
  15. Καλησπέρα σας ! Έχω το Nintendo DS XL και προσπάθησα σήμερα να συνδεθώ στο ίντερνετ με Wifi σύνδεση. Έκανα αυτόματα αναζήτηση, μου βρήκε το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού και μετά από το advanced settings έδωσα τον κωδικό της σύνδεσης. Μετά από εκεί και ύστερα, μπορώ να παίξω τα παιχνίδια με άλλους παίκτες στο ίντερνετ ή τη χρήση μπορώ να έχω αφού καταφέρω και συνδεθώ στο ίντερνετ ? Ευχαριστώ !
  • Δημιουργία νέου...