Προς το περιεχόμενο

rebel2000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    553
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.897 προβολές προφίλ

rebel2000's Achievements

  1. Για photoshop και επαγγελματική χρήση ξεκινάς πάντα απο το monitor. Μια καλή και οικονομική επιλογή : https://www.skroutz.gr/s/16277133/Dell-U2719D-Monitor-27-QHD.html?from=catspan (Δεν θα πήγαινα κάτω απο 1440p σε καμία περίπτωση) Και εφόσον είναι για δουλειά ένα επώνυμο μηχάνημα με win pro 10 μέσα για να είσαι οκ : https://www.skroutz.gr/s/26384829/HP-ProDesk-400-G7-MT-i5-10500-16GB-512GB-W10.html Θεωρώ οτι για Photoshop είσαι καλυμμένος με έναν καινούριο i5.
  2. Αυτά που έχουν μαξιλαράκι μπροστά είναι 9-36κιλά, αυτό είναι 15-36κιλά. Είναι διαφορετικά καθίσματα
  3. Ψάχνεις για κατηγορίες 0-13 η 0-18 αυστηρά με φορά προς τα πίσω. Μια καλή αρχή είναι τα τεστ της adac η του αντίστοιχου σουηδικού οργανισμού. Προσωπική πρόταση να αποφύγεις τα καθίσματα που πιάνουν μεγάλο ηλικιακό εύρος γιατί έχουν αδυναμίες όσον αφορά την ασφάλεια αλλά φυσικά υπάρχει και το οικονομικό κριτήριο. Γενικά με μια γνωστή εταιρία όπως britax, cybex, maxi cosi, besafe, κτλ δύσκολα να πάρεις κακό κάθισμα.
  4. Μήπως έχεις εμπειρία με την συγκεκριμένη κάρτα αν δουλεύει με windows 10 και με σχετικά πρόσφατη έκδοση premiere; Γιατί αν και φαίνεται ενδιαφέρουσα πρέπει να είναι παλιά..
  5. Εγώ με τηλεόραση samsung και ενισχυτή yamaha κατάφερα να στείλω DD στον ενισχυτή με τις παρακάτω ρυθμίσεις: Φορμά ήχου HDMI: bitstream Φορμά ήχου: PCM Δες μήπως έχει κάτι αντίστοιχο και στις lg Και ο ενισχυτης στο straight mode για να παίζει ότι του στέλνει η tv
  6. Ο marantz είναι πολύ καλή περίπτωση και έχει και δικό του μια χαρά dac αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει την δύναμη να οδηγήσει σωστά τέτοια ηχεία η θέλει κάτι πιο ευαίσθητο. Στα μεταχειρισμένα υπάρχει το ρίσκο αλλά τουλάχιστον όταν μιλάμε για τελικό δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να πάνε λάθος.. εκτός και αν είναι αρκετά παλιό το μοντέλο και θέλει φρεσκαρισμα σε ειδικό σε πυκνωτές κτλ. Υπάρχουν ηλεκτρονικοί που ειδικεύονται σε μηχανήματα ήχου. Οριζόντιο bi amp εννοείς να συνδέσεις στα ίδια ηχεία και τους 2 ενισχυτές ταυτόχρονα; (Εφόσον το ηχείο έχει βύσματα για bi-amp) αν κατάλαβα καλά νομίζω δεν είναι πολύ καλή ιδέα γιατί αν δουλεύεις τον έναν ενισχυτή θα πάει ρεύμα και στον κλειστό και μπορεί να του κάνεις ζημιά.
  7. Πολύ καλή περίπτωση και τα 683 s2 αλλά αν δεν τα ακούσεις μαζί με 2-3 ακόμα δεν θα είσαι σίγουρος για την επιλογή. Γνώμη μου είναι ότι ούτε sub χρειάζεσαι για τα τμ που είσαι με ηχεία σε αυτή τη κατηγορία. Εφόσον επιλέξεις back/center απο την ίδια εταιρία ακόμα και η ίδια ακριβώς σειρά να μην είναι πιστεύω θα είσαι μια χαρά. Το κακό βέβαια με την b&w ότι ακόμα και τα μικρά της είναι λίγο τσιμπημένα βλ. 686 s2. Αν πας σε έναν πολυκάναλο με preouts όπως ο Denon 2400, είναι μετά λίγο δύσκολο να βρεις ολοκληρωμένο που να είναι δυνατός για να μπορεί να οδηγήσει σωστά τα b&w γύρω στα 500 ευρώ. Ίσως μετά θα μπορούσες να δεις για έναν τελικό μόνο ή ακόμα και μεταχειρισμένο που μπορείς να βρεις πολύ καλές ευκαιρίες σε αυτά τα χρήματα όπως κάτι rotel 1700 κτλ. Με αυτό το budget μπορείς να στήσεις ένα πραγματικά πολύ καλό σύστημα. Απλά θέλει ψάξιμο για να κάνεις την καλύτερη επιλογή για τα δικά σου αυτιά.
  8. Εφόσον το budget σου ειναι αρκετο εγώ θα έβλεπα πρώτα σε έτοιμα πακέτα όπως : Q acoustics concept , monitor audio 200, κάποιος συνδυασμός με dali zensor/spektor. Σημαντικό και οι διαστάσεις των ηχείων , αν θέλεις τα left/right να είναι βάσης η ραφιού . Στα 30τμ θεωρώ ότι εφόσον έχεις και sub ακόμα και με ραφιού θα έχεις ικανοποιητικές εντασεις. Αν πχ θέλεις να είναι όλα ραφιού σε όλες τις εταιρίες γίνονται αντίστοιχοι συνδυασμοί. Ειδικά σε μουσική είναι πολύ σημαντικό το sub να έχει την ίδια τονικότητα με τα left/right γι'αυτό η πιο σίγουρη λύση είναι να πάρεις sub ίδιας εταιρίας και ιδιας σειράς. Αλλιώς θέλει αρκετό ψάξιμο και δοκιμές. Νομίζω η καλύτερη λύση είναι να πας σε 2-3 μαγαζιά του χώρου και να ακούσεις όσα περισσότερα μπορείς. Γιατί κάτι που ακούγεται σε εμένα καλά δεν σημαίνει ότι θα αρέσει και σε εσένα. Εκεί θα μπορέσεις να ακούσεις και συνδυασμούς με ενισχυτές γιατί και το ταίριασμα ενισχυτή/ηχείων δεν είναι σίγουρο. Στο θέμα ενισχυτή με 1000 ευρώ παίρνεις πολύ δυνατό πολυκάναλο με όλες τις καινούριες ευκολίες (τελευταίο dolby,spotify,bluetooth και pre-outs κτλ) απλά η αλήθεια είναι ότι πάντα ένας καλός δικαναλος είναι άλλη φάση σε stereo. Γι'αυτό μπορείς στο μέλλον αν κολλήσεις το μικροβιο και θέλεις αναβαθμιση με τα preouts να το συνδυάσεις με κάποιον άλλο τελικό για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα σε stereo. (Denon,marantz θεωρούνται αρκετά μουσικοί πολυκαναλοι) Επίσης οι τιμές που βλέπεις αν τα πάρεις όλα από το ίδιο μαγαζί είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις αρκετα καλύτερες τιμές.
  9. Βασικά για αρχή όντως πες τι χρειάζεσαι η αν αυτό το budget είναι μόνο για ηχεία και έχεις τα υπόλοιπα. Αν έχεις ενισχυτή ποιος είναι και σε πόσα τμ θα στηθεί. Επίσης ανάλογα με τα ηχεία που θα επιλέξεις καλό θα είναι να δεις σε συνδυασμό και το sub για να ταιριάξει.
  10. Ψάχνω να δω αν έχει dvb-t2 και δεν βρίσκω κάτι, λογικά δεν έχει ε;
  11. rebel2000

    Αγορά xiaomi mi box για netflix

    Μια ερώτηση σε όσους το έχουν και χρησιμοποιούν το netflix. Τώρα που έγινε στα ελληνικά το menu του netflix έχει ανανεωθεί και στο mi box η παραμένει στα αγγλικά; * Τελικά το menu του netflix είναι κανονικά στα ελληνικά!
  12. Αν το θέλεις κυρίως για μουσική καλύτερα να πας σε στερεοφωνικό ενισχυτή γιατί θα παίξει πολύ καλύτερα απο τους πολυκάναλους στα ίδια χρήματα. Απο τους πολύ καλούς απο ότι λένε low budget είναι ο Onkyo A-9010 που έχει και ψηφιακές εισόδους. http://www.whathifi.com/onkyo/9010/review Ενισχυτής με ψηφιακές ευκολίες και ράδιο,spotify, net radio κτλ Yamaha R-N301 Ακόμα μια λύση με αντίστοιχες ψηφιακές ευκολίες είναι ο Marantz M-CR511 Και οι 3 είναι πολύ καλές επιλογές και κάπου χάνει κάπου κερδίζει ο καθένας. (Υπόψιν σε amazon.de amazon.co.uk παίζουν καλές τιμές για τους παραπάνω)
  13. Στις τελευταίες 3 σειρές ή yamaha έχει κανονικά spotify connect.
  14. Αν το θέλεις για backup και είναι το μόνο σου backup τότε όντως καλύτερα ένα 2-bay αλλά αν πάλι είναι απλά ένα extra backup όπως εγω τότε οκ. Νομίζω είναι καλή περίπτωση γιατί έχεις backup, dlna, surveillance και άλλα σε κόστος λίγο παραπάνω απο όσο έχει ο δίσκος μόνος του. Εσύ τι καλυτερη λύση θα είχες να προτείνεις σε παρόμοια χρήματα;
  15. Νομίζω είναι καλή τιμουλα τα 141 χωρις τα μεταφορικά. Σύνολο με μεταφορικά που δοκιμασα βγαίνει περίπου 155€. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00O8LLQI2/ref=mp_s_a_1_11?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1471701004&sr=8-11&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=synology
  • Δημιουργία νέου...