Προς το περιεχόμενο

gryllos_001

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    141
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με gryllos_001

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Kiuruvesi, Suomi (Finland)
  • Ενδιαφέροντα
    Flight Attendant / Aviation Meteorology / Audio,Video & Computer Technician

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    On taottava silloin kun rauta on kuuma...
  • Τοποθεσία
    Kiuruvesi, Suomi (Finland)
  • Ενδιαφέροντα
    Bowling
  • Απασχόληση
    Flight Attendant

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.913 προβολές προφίλ

gryllos_001's Achievements

  1. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι οτι παίχτηκε 1 φορά σε έναν τοπικό σταθμό στα Χανιά και από τότε δεν το άκουσα ξανά πουθενά μα πουθενά και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση!
  2. Να προτείνω κάτι; τσέκαρε μήπως υπάρχει κάποιο patch στο παιχνίδι σου μήπως και διόρθωσαν το πρόβλημα (ιδέα δίνω μην με βαρέσετε!!!)
  3. Άκουσα στο ραδιόφωνο πρίν 4 χρόνια μία και μονη φορά αυτό το κομμάτι! Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! http://www.filedropper.com/unknown_2
  4. Παίδες δε λέω, δοκίμασα συγκριτικά να δω όλες τις εκδόσεις (ΧΡ/Vista/7/8/8.1) για πειραματισμό και κατέληξα στο εξής: Παλιοί υπολογιστές (κυρίως μονοπύρηνοι 775/478 και παλιότεροι μέχρι 1GB RAM) = XP Παλιοί πρός μέτρια παλιοί (Καλά μονοπύρηνα εώς διπύρηνα) = ΧΡ ή 7 ανάλογα τη χρήση Μετρια παλιοι πρός σχετικά καινούργιοι (Διπύρηνα & τετραπύρηνα παλιάς γενιάς πχ 775-ΑΜ2) = 7 Σχετικά καινούργιοι (πχ ΑΜ3/ΑΜ3+) = 7 ή 8.1 ανάλογα τη χρήση Βέβαια αν εξαιρέσουμε το νεο περιβάλλον και τα μουντά χρώματα και Interface, τα 8.1 έχουν ακόμα αρκετές ασυμβατότητες σε κάμποσες εφαρμογές. Ευτυχώς η πλειοψηφία των Drivers για 7 και 8 παίζει στα 8.1 - Έπισης ισχύει οτι τα 8.1 είναι πιό ελαφρά απ' τα 7. Βέβαια εώς και σήμερα που γράφω προτιμώ ακόμα τα 7 κατά βάση, αποδείχτηκαν αξιόλογο λειτουργικό! Για Windows Vista, δεν τα στήνω καν. Μόνο αν κάποιος ποτέ μου τα ζητήσει για δικούς του λόγους. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και μόνο! Δεν προσπαθώ να υποτιμήσω κανέναν, ούτε να κοντραριστώ με κάποιον για το ποιό λειτουργικό είναι καλύτερο κλπ. Η άποψη του καθενός σεβαστή και αποδεκτή. Συμφωνώ σε ένα πράγμα. Οτι δεν έχει όντως νοήμα ν' αλλάζουμε λειτουργικό κάθε χρόνο. Παραείναι λίγος καιρός για να προλάβεις να έχεις πλήρη άποψη με γνώμονα τι εφαρμογές δουλεύεις!
  5. Ευχαριστώ τον χρήστη 2Can που τα είχε!!!!! Θεός απλά υποκλίνομαι!!!!! Όποιος θέλει τις συλλογές μπορει να μου στείλει pm. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να βγάλω άκρη!
  6. Μετά από επίπονες και πολύωρες αναζητήσεις, το βρήκα το κομμάτι είναι το Cherouvim-Azenim. Μου θύμισε απίστευτες αναμνήσεις τις εποχές που περνούσα τα καλοκαίρια στο χωριό που είχαμε κασετόφωνα της πλάκας, αράζαμε όπου μας κατέβαινε και καταχτυπιόμασταν σαν τα κοτόπουλα χαχαχαχα... ωραίες εποχές... Δυστυχώς μας έφαγε η ρουτίνα και χαθήκαμε στις δουλειές και στις ζωές μας...
  7. Ψάχνω απεγνωσμένα εδώ και αρκετά χρόνια ένα κομμάτι Psy-Trance/Uplifting του 1998 το οποίο στη μέση του κομματιού λέει μια βαριά φωνή BREATHE και μετά αρχίζει να κοπανάει! Έχει κανείς ιδέα ποιό μπορεί να είναι; το είχα ακούσει σε κασέτα από ένα ραδιοφωνικό σταθμό...
  8. Το 1995-1996 κυκλοφόρησε από την Planetworks μία σειρά συλλογών Dream Dance/trance μουσικής με τίτλο "Dreamasters", Απ' όσο θυμάμαι κυκλοφόρησαν 4 CD/LP (I II III IV) - Όσο και άν έχω ψάξει σε μαγαζιά (ακόμα και στο metropolis) κανείς δεν το έχει, το μόνο που κατάφερα να βρώ ήταν σ' ένα περιοδικό ένα δισκάκι, το ''The best of Dreamasters", το οποίο έχει αρκετά απ' τα καλά κομμάτια. Θα ήθελα αν κάποιος έχει μια ιδέα πού μπορώ να τα βρώ ή ακόμα καλύτερα να πουλάει τ' αυθεντικά СD-LP ας μου απαντήσει, ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...