Προς το περιεχόμενο

man_of_the_moon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    426
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με man_of_the_moon

  • Ημερομηνία γέννησης 13/03/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θηβα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    athina

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.214 προβολές προφίλ

man_of_the_moon's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/04/2024 08:09 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται διάφορες κάρτες μνήμης για Laptop και Pc όλες λειτουργικές . Επίσης μαζί δώρο και τρις HDD 2.5" στα 100gb,160 και 320gb . Το στέλνω σε όλη την Ελλάδα με box now εφόσον γίνει κατάθεση ή γενική ταχυδρομική με τα έξοδα μεταφοράς δικά μου σε περίπτωση αντικαταβολής τα έξοδα τα πληρώνει ο αγοραστής . Όλες μαζί πακέτο να φύγουν όχι κομμάτι κομμάτι .

    40 €

  2. Τελικά ήταν το καλώδιο . Ευχαριστώ πολύ .
  3. Ευχαριστώ για την ενημέρωση , έκανα παραγγελία ένα νέο και βλέπουμε .
  4. Αυτό θα κάνω φίλε , έχω δοκιμάσει πολλούς συνδιασμούς και θεωρώ ότι ειναι η ταινία , απλά κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίνε και οι SSD όσον αφορά το εύρος της ταχύτητας τους
  5. Χαίρεται και ευχάριστω για την απάντηση. Αυτό το έχω δοκιμάσει ενώ έχω εγκατεστημένο το Mac os σε έναν HDD και τον βλέπει κανονικά το utility και τον κάνει erase . Η ερώτηση πάνω σε αυτό . Μπορώ να του κανω εγκατάσταση του λειτουργικού ενώ είναι συνδεμένο μέσω usb ; Ρωτάω ώστε εάν είναι να του κάνω την εγκατάσταση και μετά να τον βάλω στην καλωδιωταινια .
  6. Κάλημερα , από το recovery bootare με εναν HDD που είχα χωρίς κάποιο πρόβλημα . Με τον ίδιο σκληρό bootare και windows . Το πρόβλημα είναι με τους SSD . Με τον patriot δεν τον κάνει erase , με έναν sundisk ενώ τον έκανε κανονικά erase κατά την εγκατάσταση loopare το φόρτωμα αρχείων και δεν προχωρούσε στο επόμενο στάδιο .
  7. Πράγματι δεν μπορείς να δώσεις τέτοια μορφή από laptop με windows απλά εκεί έκανα δοκιμή τον σκληρό εάν παίζει ή έχει πρόβλημα . Το θέμα είναι ότι το disk utility από το bios του Mac δεν τον κάνει erase σε journaled . Οπότε κάποιος καμία βοήθεια ;
  8. Χαιρεται , εχω ενα προβλημα με το παραπανω μοντελο οσον αφορα την εγκατασταση νεου ssd . Πιο συγκεκριμενα αγορασα ενα patriot p200 512 Gb τον εγκατεστηασα , και οταν παω να τον κανω erase απο το disk utility δεν τον κανει ποτε με αποτελεσμα να μετραει χρονο (τον αφησα ενα βραδυ ολοκληρο και μετραγε..) Δοκιμασα να του εγκαταστησω win10 και στην διαχειριση των δισκων ενω τον βλεπει, δεν τον διαμορφωνει και πεταει σφαλμα . Ο ssd ειναι πληρος λειτουργικος τον φορμαρα σε laptop με win10 , στο macbook με τον παλιο τον HDD με os catalina που εχω ,τον βλεπει κανονικα με συνδεση μεσω usb και στο disk utility τον φορμαρει κανονικα . Επισης δοκιμασα και εναν sundisk 120gb τον οποιο ενω τον εβλεπε και ξεκινουσε την εγκατασταση του mac os x , λουπαρε συνεχεια στην πρωτη εγκατασταση. Εχει καποιος κατι παρομοιο αντιμετωπισει ? Ευχαριστω εκ των προτερων .
  9. Χαιρεται , και χρόνια πολλά . Έχει κανένας αναβαθμιστεί εδώ μέσα στο 9 ?
  10. man_of_the_moon

    Meizu M6 hard reset

    Πως έπεσα στην λούμπα να ζητήσω σε ελληνικό φόρουμ ενημέρωση για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω πραγματικά απορω με τον εαυτό μου και να κάθομαι να απολογούμαι στον καθένα εδώ μέσα . Παρακαλώ κάποιον admin να διαγράψει το θέμα να το κλείσει , να το κλειδώσει δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει άλλο . Έχω βρει λύση στο πρόβλημα Ευχαριστώ .
  11. man_of_the_moon

    Meizu M6 hard reset

    Το εδωσα από εκει που το πηρα ,το στειλαν, το ξεκλειδωσαν, και όλα καλως . Ευχαριστω και παλι φιλε μου .
  12. man_of_the_moon

    Meizu M6 hard reset

    Φίλε σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου , πολύ καχυποψία για το τίποτα ομως και γενικά ένα ύφος η απάντηση σου που δεν το κατάλαβα ! Το έχω φτιάξει πλέον το τηλέφωνο να σε καλά .
  13. man_of_the_moon

    Meizu M6 hard reset

    Παιδες και παλι ευχαριστω , πραγματικα πρωτη φορα τετοια δυσκολια σε κινητο . Ευχαριστω
  14. man_of_the_moon

    Meizu M6 hard reset

    Δυστυχώς τιποτα ! Ευχαριστω θα το στειλω αντιπροσωπεία .
  • Δημιουργία νέου...