Προς το περιεχόμενο

GIORGARAS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    799
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με GIORGARAS

  • Ημερομηνία γέννησης 14/10/1981

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

GIORGARAS's Achievements

  1. Μετά από μία βδομάδα περίπου με 6s plus είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  2. Σαρώνει σε συγκεκριμένα προβλήματα επίσης όπως είπα στο μέλλον θα είναι ARM επεξεργαστής (άσε την amd απλά έτυχε και έβγαλε αυτό) και GPU σε συνδυασμό και όχι ως αντίπαλοι, έτυχε και παρακολούθησα μία ομιλία από ARM και λέγανε ότι πέτυχαν τον τέλειο συνδυασμό ARM host με GPU σε σχέση με κλασικούς επεξεργαστές ως host και GPU από θέμα ταχύτητα διασύνδεσης επεξεργαστή με GPU. Επίσης κάπου (ας μην αναφέρω ονόματα) υπάρχει άνθρωπος που κάνει port ατμοσφαιρικό μοντέλο σε ARM επεξεργαστή προφανώς για ερευνητικούς σκοπούς και όχι για απόδοση. Με τους υπάρχων επεξεργαστές ένα exascale μηχάνημα θα απαιτεί ενέργεια όσο μιας μικρής πόλη, αυτό δεν γίνεται να καλυφθεί οπότε θα δούμε άλλες λύσεις.
  3. Αυτοί οι επεξεργαστές είναι μέρος των μελλοντικών υπερυπολογιστών (θα εξελιχθούν ακόμα) δεν φτάνουν την ισχύ των γνωστών επεξεργαστών το ξέρουν και οι κατασκευαστές αλλά σε συνδυασμό με GPU πιθανόν θα κάνει τρελή δουλειά για συγκεκριμένες εφαρμογές και καθώς το πρόβλημα είναι ο λογαριασμός ρεύματος για τους μελλοντικούς υπερυπολογιστές, για τώρα φαίνεται καλή λύση αλλά έχει πολύ μέλλον για να μιλάμε για επιδόσεις.
  4. To 13άρι όσο ξέρω προς Αύγουστο με Σεπτέμβρη. Σε ένα χρόνο όλα τα macbooks pro θα είναι με ρετίνα. Edit: Απλά αναφέρω ότι ορισμένες εφαρμογές υποστηρίζουν retina ανάλυση μην περιμένετε όλες να παίζουν σε τέτοια ανάλυση μέχρι να βγουν.
  5. Βρισκόμουν στην Αμερική για δουλειά, οπότε είχα δηλώσει το ξενοδοχείο ως διεύθυνση αποστολής. Μια θήκη για iphone που αγόρασα από Αμερική ενώ ήμουν Ευρώπη πλήρωσα κάποy 30% του ποσού στο τελωνείο.
  6. Δεν ξέρω για το ipad αλλά σου παραθέτω για το ipod touch 32GB που είχα αγοράσει: Item Subtotal: $284.99 Shipping and Handling: $5.44 Sales Tax Collected: $27.59 Shipment Total: $318.02 Υπόψιν η διεύθυνση παραλαβής ήταν στην Αμερική.
  7. Η τιμή σε δολλάρια δεν έχει φόρο ο οποίος εξαρτάται από την κάθε πολιτεία. Οπότε δεν είναι ακριβώς τόσο μεγάλη διαφορά. Είναι αλλά όχι τεράστια. Είχα αγοράσει δύο apple συσκευές από Αμερική και γλύτωσα το πολύ 80-100 ευρώ και για τις δύο αν θυμάμαι καλά.
  8. + 1 Αυτό έλεγα, είναι άλλη συχνότητα δεν θα συνδέεται καν εκτός αν αλλάξουν κάτι. Το 3G μια χαρά θα παίζει αλλά το βρίσκω λίγο άδικο αυτό, θα προτιμούσα να έπαιζε. Βέβαια δεν ξέρω αν θα δούμε 4G σύντομα, τουλάχιστον για Γαλλία δεν έχω ακούσει κάτι. Στο Γαλλικό Apple site το λένε πάντως: Connectivité 4G LTE prise en charge sur les réseaux AT&T et Verizon aux États-Unis et sur les réseaux Bell, Rogers et Telus au Canada. Με μια πρόχειρη αυτόματη μετάφραση: Connectivity 4G LTE support networks AT & T and Verizon in the U.S. and on networks Bell, Rogers and Telus in Canada.
  9. ίσως έχει αναφερθεί ήδη αλλά νομίζω το νέο ipad είναι συμβατό μόνο με 4G δίκτυα σε USA και Καναδά.
  10. Απότι βλέπω λείπει και το "να χτυπάνε δύο ξυπνητήρια και να βλέπεις και τα δύο, το ένα δίπλα στο άλλο". Χαζά επιχειρήματα. Δηλαδή τα δύο πρώτα είναι διαφορετικά μεταξύ τους?
  11. Με το που είδα το bt pen είπα συγχρόνως πολύ έξυπνο αλλά και χαζό να σε βλέπουν να μιλάς με αυτή την κουμούτσα. Δεν πάυει βέβαια να θέλει φόρτιση. Ο τυπάς είπε αυτονομία 23 ώρες, αυτό είναι πολύ καλό, αλλά 1.4 κιλά βάρος με το πληκτρολόγιο...
  12. Ότι δεν εχω bt για κινητό και ότι λογικά και το πληκτρολόγιο θέλει φόρτιση αν έχει και αυτό μπαταρία. Δεν ξέρω σίγουρα ποια κομμάτια έχουν μπαταρία και θέλουν φόρτιση. Αν όλος αυτός ο συνδυασμός χτυπάει τρελή αυτονομία το συζητάμε αλλά για μένα τρελή αυτονομία (χωρίς να ξέρω τι προβλέπεται για ipad 3) δεν είναι λιγότερο από 18 ώρες αν έχω μπαταρία στο πληκτρολόγιο και μπαταρία στο tablet.
  13. Ελπίζω να έχει υποδοχή για ακουστικά, οι 2 λύσεις αυτές δεν επαρκούν για μένα γιατί πρώτον δεν θέλω να μιλάω και να με ακούν άλλοι, δεύτερον ΒΤ ακουστικό άρα και άλλη μπαταρία για φόρτιση, είναι κουραστικό να πρέπει να φορτίζουμε πολλές συσκευές το ζω συχνά και μου την δίνει.
  • Δημιουργία νέου...