Προς το περιεχόμενο

andreaslfc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    678
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με andreaslfc

  • Ημερομηνία γέννησης 14/11/1968

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Καλλιθέα Αττικής & Βόλος

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

andreaslfc's Achievements

  1. Εχω πάρει ένα 800άρι apc και έχω επάνω: Τηλεόραση 32άρα Sony. Εναν δορυφορικό δέκτη. PC με 750 Watt. και με οθόνη 24άρα. Και όλα αυτά καταναλώνουν 237 Watt από τα 540 Watt που δέχεται το 800άρι ups. Οπότε με ένα 800άρι θα είσαι παραπάνω από μια χαρά.
  2. Θα προτιμούσα η Ευρωπαική Ενωση να κοιτάξει να λύση άλλα προβλήματα πιο σοβαρά, από το να κοιτάει τι θα έχει μέσα και τι δεν θα έχει βάλει η microsoft στα windows.
  3. Διάλεξε ένα από αυτά: Και σε μένα τα ίδια κλειδιά μου έδωσε.
  4. Η νετ πήρε έναν σημαντικό αγώνα που θα γίνεται την Τετάρτη, συνήθως αν παίζει ελληνική ομάδα θα δείχνει αυτόν, όπως γίνεται τώρα. Το μέγκα πήρε το αντίστοιχο αγώνα της Τρίτης. Τέλος η ον πήρε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπως μέχρι τώρα έχει η νόβα. Δηλαδή, την Τρίτη έχει έναν αγώνα το μέγκα και η ον θα έχει ζωντανά τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια, το ίδιο και την Τετάρτη θα έχει έναν αγώνα η νετ και τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια η ον.
  5. andreaslfc

    Το ανανεωμένο iTunes 8

    Σε μένα δεν έχει κανένα πρόβλημα σε vista, ούτε φυσικά και σε mac, έκανα μάλιστα και update, από τα vista, το iphone χωρίς κανένα πρόβλημα.
  6. Δείτε το από το λινκ στο παρακάτω quote, έχει και σχολιασμό, συνεντεύξεις αλλά και ντοκυμαντέρ, όλα στα αγγλικά.
  7. Προσοχή μόνο στο "carpet bomb" (είναι ένα πρόβλημα που είχε και ο safari, αλλά τον κάνανε update) μπορεί ο chrome να κατεβάσει και να εκτελέση ένα πρόγραμμα αυτόματα και χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Γι'αυτό περιμένετε την επόμενη έκδοση του chrome.
  8. Μου είχε τύχει και σε μένα αυτό, αλλά σε vista, πρέπει να κάνεις initialize (προετοιμασία) τον δίσκο που έγινε raw. Θα πας στην Διαχείριση Υπολογιστή (Computer Management) -> Διαχείριση δίσκων (Disk Management) και θα πας εκεί που λέει "Δίσκος 2" (Disk 2), αν είναι αυτός ο δίσκος που έχει το πρόβλημα, και θα πατήσεις δεξί κλικ, στις επιλογές που θα σε βγάλει είναι και η "Προετοιμασία δίσκου" (Initialize disk) επέλεξέ την και ακολούθα αυτά που λέει (δεν θυμάμαι παρακάτω, αν και εγώ το έκανα σε vista δεν νομίζω να έχει διαφορές). Πάντως, μπορείς να δεις και το ποστ που μου έλυσε το πρόβλημα, από άλλο φόρουμ:
  9. 1 AU = 149,597,870.691 kilometers Πηγή: http://neo.jpl.nasa.gov/orbits/
  10. Ούτε σε μένα το πέρασε, αλλά μετά από κατάργηση του office και ξανά εγκατάσταση και καπάκι το sp1 το πέρασε με επιτυχία. (OS: Vista).
  11. andreaslfc

    Manchester United

    Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Μάντσεστερ: Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Τσέλσι: Τσέλσι - Μπόλτον Αρσεναλ - Τσέλσι Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τσέλσι - Εβερτον
  12. andreaslfc

    Manchester United

    στην αγγλία ισχύει: 1ο. η συνολική διαφορά τερμάτων. μάντσεστερ 54, τσέλσι 40. 2ο. η καλύτερη επίθεση. μάντσεστερ 72, τσέλσι 60. 3ο. νομίζω ότι παίζουν μπαράζ. στην περίπτωσή μας, σε περίπτωση ισοβαθμίας η μάντσεστερ έχει το πάνω χέρι.
  13. andreaslfc

    Manchester United

    Ετσι νόμιζε και η Μίλαν στον τελικό.
  14. Για Οτενετ τα DNS είναι αυτά: Πρωτεύων διακομιστής DNS (Primary DNS server) 195.170.0.1 Δευτερεύων διακομιστής DNS (Secondary DNS server) 195.170.2.2 http://www.otenet.gr/hd/useinfo.htm
  • Δημιουργία νέου...