Προς το περιεχόμενο

estenough

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    206
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Πειραιάς

estenough's Achievements

  1. Σε nexus 7 2012 Wi-Fi την πέρασα προχθές και απο τότε το ταμπλετ σέρνεται.... αργεί να ανοίξει, πολλές εφαρμογές και παιχνίδια δεν ανταποκρίνονται και κλείνουν, ο chrome πιο αργός και απο το 5ετίας netbook μου με τα win xp.... Ελπίζω να το διορθώσουνε το θέμα, αλλιώς το ταμπλετ πλέον θα είναι δυσλειτουργικό...
  2. estenough

    .gpx σε .gp5

    Έτοιμος... εδιτ...μισό γιατί δεν ανεβαίνει το αρχειο εδιτ 2... ανέβηκε primus_south_park_end_theme.zip
  3. @ kage: τι καθετηρες εννοείς? @ poulinos: καλό είναι οι αρχάριοι να έχουν τζακετ Bcd. Τα back plate είναι πιο δύσκολα στο να αποκτήσεις πλευστοτητα και πρέπει να έχεις κάποια εμπειρία ώστε να μπορέσεις να τα κουμανταρεις.
  4. Κι εγώ divemaster απο padi, αλλά τον τελευταίο χρόνο βούτηξα ελάχιστα... Απο εξοπλισμό αυτό που θα συμβούλευα σε οποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει είναι να μην κάνει τσιγκουνιές στο BCD. Μόνο καινούριο και σχετικά καλό να πάρει. Είναι για μένα το σημαντικότερο κομμάτι. Συμφωνώ οτι με 1000 € παίρνεις καλά πράγματα, αλλά πιστεύω πως αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω και να αγοράσεις εξοπλισμό που πραγματικά θα κάνει απόσβεση με ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όσοι βουτάτε μην παραλείψετε να κάνετε ασφάλεια (εγώ είμαι στην DAN-EUROPE). Αχρείαστη να είναι, αλλά καλό είναι να υπάρχει!!! Επιπλέον ποτέ να μην ξεπερνάτε τα όρια σας, ΠΑΝΤΑ να έχετε ζευγάρι που το γνωρίζετε και το εμπιστέυεστε και επίσης να έχετε στο αυτοκίνητο σας ή στον σάκο σας ένα μικρό κουτί πρώτων βοηθειών. Αυτά για αρχή με πολλές και ασφαλείς καταδύσεις!!
  5. Επιχείλιο έρπη βγάζω εδώ και 30 χρόνια (απο μωρό δηλαδή). Τα συμπτώματα είναι στην αρχή φαγούρα στο συγκεκριμένο σημείο και μετά λίγο κάψιμο, σε εμένα τουλάχιστον. Όταν εμφανιστούν οι πρώτες φουσκαλίτσες, αφού πλύνω χέρια καλά τις σκάω και μετά βάζω compeed. Μια με δύο φορές την ημέρα το αλλάζω, ανάλογα με το υγρό που μαζεύει μέσα το τσιρότο. Φοράω όλο το 24ωρο για τις πρώτες 2-3 μέρες και μετά αρχίζω σιγά σιγά και αραιώνω τα διαστήματα που το φοράω. Σε 6-7 μέρες συνήθως έχει φύγει, χωρίς καθόλου πόνο. Στο τέλος μπορεί να κάνει κάπαλο πάνω στην πληγή και θέλει λίγο προσοχή να μην ματώσει μέχρι να επουλωθεί πλήρως. Για το κολλητικό απ'οτι έχω ρωτήσει σε γιατρούς ο επιχείλιος έρπης δεν είναι κολλητικός ακόμα και σε επαφή να έρθει με άλλο άτομο. Ο έρπης των γεννητικών οργάνων είναι άκρα κολλητικός και θέλει πολύ προσοχή. Επίσης ο επιχείλιος δεν κολλάει στα γεννητικά όργανα, αλλά καλύτερα do not try it @home για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.... Η κοπελιά μου πάντως με έχει φιλήσει αμέτρητες φορές όταν είχα επιχείλιο έρπη και δεν έχει πάθει τίποτα εδώ και 5 χρόνια... Αυτό για το ανοσοποιητικό δεν νομίζω να πολυισχύει... καθώς σπάνια αρρωσταίνω, ούτε συνάχι ούτε τίποτα, αλλά ο έρπης εμφανίζεται συνήθως 3-4 φορές τον χρόνο, συνήθως μετά απο έντονη αθλητική δραστηριότητα χωρίς να καταναλώσω τα αντίστοιχα υγρά ή σε πολύ κρύο που παγώνουν τα χείλια (βουνό με βαθμούς κάτω απο 0 για πολλές ώρες). κάτι σε αφύδάτωση ελαφριάς μορφής μάλλον... Απο εξετάσεις που κάνω κάθε χρόνο, όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα πάντα μέσα στα όρια.
  6. Θενκς!!! Καλή προετοιμασία πιστεύω. Σκόπευα περιπου τα χριστούγεννα να κάνω το ccna και αυτο θα με βγάλει απο την ασχετοσύνη μου με τα δίκτυα.
  7. estenough

    Das Fitness Thread #1

    Ξέρω τι διατάσεις πρέπει να κάνω μετά την προπόνηση και για βάρη και για ποδηλασία και για κολύμβηση. Απλά μου άρεσαν πολύ τα σχέδια με τους μυς, γι' αυτό και ρώτησα αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για διατάσεις. Στα βάρη κάνω περίπου 20 λεπτά ζέσταμα (συνήθως στο ελειπτικό) με αυξανόμενη ένταση αργά και σταθερά, μετά προπόνηση μετά βάρη και τέλος τρέξιμο και διατάσεις. Στην ποδηλασία (δρόμου) χαλαρά ποδήλατο πάλι κανένα 20λεπτο, σαν να κάνω τουριστική βόλτα και μετά πάλι αρχίζω σταθερά και αυξάνω. Εκεί παίζω με παλμούς ανάλογα με την προπόνηση που θέλω να κάνω. Διατάσεις στο τέλος οταν φτάσω σπίτι, αφού έχει πάλι προηγηθεί κανα 10λεπτο τουριστικός ρυθμός βόλτας. Στην κολύμβηση (όταν έκανα, γιατί έχω κανα χρόνο+ να πάω) έμπενα κατευθείαν πισίνα, έκανα 300m ελεύθερο σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και όταν ένιωθα το σώμα οκ ανέβαζα ένταση. Διατάσεις στο τέλος της προπόνησης μέσα στο νερό (επιβάνεια ή πάτο κρατώντας την αναπνοή μου). Επίσης σε όλα εκτος της ποδηλασίας τα διαλείματα είναι διάρκειας 1 λεπτού το πολύ. Στην ποδηλασία μπορεί να το πάρω σερί, μπορεί στην μέση της διαδρομής να κάτσω 5-10 λεπτά, ανάλογα με τα κέφια και με τα πόδια.
  8. estenough

    Das Fitness Thread #1

    Καλησπέρα!! Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για διατάσεις, μετά την προπόνηση? Thanx!!
  9. ναι αν δεις το παραδειγμα που έχει στο τέλος είναι πολύ έυκολο. Καλή εξάσκηση.
  10. Για δες λίγο αυτό το link http://www.sparknotes.com/math/algebra2/systemsofthreeequations/section3.rhtml νομίζω έχει αυτό που χρειάζεσαι εκεί που λέει cramer rule
  11. 3 εξισώσεις με 3 αγνώστους δεν χρειάζεται να βρεις ορίζουσα. αν έστω και μία εξίσωση δεν είναι ίση με μηδέν, εγώ θα πήγαινα με απαλοιφή gauss και μετά οπισθόδοτη αντικατάσταση. αν ήταν όλες ίσες με μηδέν, τότε θα έλυνα την μία ώς προς ένα άγνωστο, μετά αντικατάσταση στις άλλες δύο και υπολογισμός 2 εξισώσεων με 2 αγνώστους. τέλος αφού υπολογίσω τα χ1, χ2, μετά αντικατάσταση σε αυτή που έλυσα ως προς ένα άγνωστο και υπολογισμός του χ3.
  12. Μου διαφεύγει ποιος νόμος είναι, αλλα απαγορέυεται συναλλαγή με περισσότερα απο 40 κέρματα.... Για την επόμενη φορά
  13. Κανονικά το κάθε κατάστημα είναι υποχρεωμένο πρώτα να σου δίνει απόδειξη και μετά να πληρώνεις. Άλλο αν όλοι περιμένουν να πάρουν λεφτά πρώτα για να δούμε τι ρέστα πρέπει να σου δώσουν. Πάντως σε όλες σχεδόν τις καφετέριες, σου φέρνουν απόδειξη όταν έρχεται η παραγγελία. Εγώ ζητάω μόλις έρθει η παραγγελία αν δεν μου δώσουν. Αν είμαι δε φαγάδικο - ταβέρνα δεν ζητάω λογαριασμό στο τελος, αλλά απόδειξη για να σας πληρώσω... Ποτέ με αυτό τον τρόπο δεν μου έχουν δώσει το κλασικό ταρβενοχαρτο με την παραγγελία, όπως έκαναν παλιά.
  • Δημιουργία νέου...