Προς το περιεχόμενο

dreaming123

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.597
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με dreaming123

  • Ημερομηνία γέννησης 11/12/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

19.244 προβολές προφίλ

dreaming123's Achievements

  1. @godfather0991 sorry κιόλας αλλά λόγω επαγγέλματος σου που λες έπρεπε να ξέρεις ότι δεν παίζει ο σκηνοθέτης ο Αλέκος αλλά ο αδελφός του ο Σάκης Καρπας.
  2. Α οπότε οι τρίχες που βρίσκουμε στο φαγητό δεν είναι τρίχες μπλιάχ κτλ αλλά υδατάνθρακας ?
  3. dreaming123

    DJI RSC 2 Gimbal

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 02:23 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το Gimbal DJI RSC 2 σε καλή κατάσταση πλήρως λειτουργικό. Δίνεται οτι φαίνεται στις φωτογραφίες. Με καλώδιο φόρτισης. (χωρίς καλώδια σύνδεσης για κάμερα Sony συνδέεται κανονικά ασύρματα) Κατάθεση χρημάτων και άμεση αποστολή με boxnow ή με όποιο τρόπο επιθυμείτε με δικά σας έξοδα αποστολής. Δείτε αξιολογήσεις για αξιοπιστία.

    250 €

  4. Και εγώ ικανοποιημένος απο την ποιότητα χρόνια τώρα και με πολλά πλυσίματα κτλ και είναι σαν καινούργια. Πολλά τα πήρα για γυμναστήριο μόνο και τα φοράω και για βόλτες έξω.
  5. dreaming123

    Playstation Consoles

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 01:51 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται οι παρακάτω κονσόλες: Playstation 1-2 από 40€ PSP 45€ Playstation Vita 100€ (με 20€ δίνεται έτοιμο χακαρισμενο με κάρτα μνήμης και games και μπορείτε να βάλετε οποία θέλετε εύκολα μέσω wifi) Playstation 2 games προτείνετε μου τιμές αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ είναι Γερμανικές εκδόσεις δεν έχουν Αγγλικά. Psvita games προτείνετε μου τιμές. Psp games προτείνετε μου τιμές. Προτιμώ τα games να δωθούν μαζί τις κονσόλες. Κατάθεση χρημάτων και άμεση αποστολή με boxnow ή με όποιο τρόπο επιθυμείτε με δικά σας έξοδα αποστολής. Δείτε αξιολογήσεις μου για αξιοπιστία.

    40 €

  6. Μεγάλο μείον αυτό με το σκληρό γιατί είναι αρκετά πιο ακριβοί από τους κανονικούς nvme που μπαίνουν στα PC.
  7. Καλησπέρα. Πόσους μήνες είχες και φόρτωσες ? Γιατι το σκέφτομαι και εγώ αλλά μην πάρω τις κάρτες και μου μείνουν... Kαι συμφέρει απευθείας ultimate ή game pass και να γίνει μετατροπή ?
  8. https://www.enternity.gr/Article/Games/News/i-microsoft-periorizei-to-stakarisma-syndromon-tou-game-pass-se-sygkekrimenes-xores/87602.html Δυστυχώς παπαλα οι 36 μήνες από Τουρκία Αργεντινή. 13 μήνες το μέγιστο πλέον.
  9. Σίγουρα αν ήταν σαν του Λάνθιμου θα επικεντρωνόμουν στα ποπ κορν παρά στη ταινία 😂
  10. Δεν γράφεις με τι για να γελάσουμε και εμείς;
  11. Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στην σκοτεινή καρδιά του δάσους; Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς Με τους: Φωτεινή Λεβογιάννη και Σάκη Καρπά Η πρώτη ταινία των Unboxholics θα πάτε να την δείτε ; Εγω σαν άτομο που τους παρακολουθώ απο τα πρώτα χρόνια ανυπομονώ να έρθει η 25/4 και απο τι βλέπω απο τη κίνηση των εισιτήριων θα πάει πολύ καλά!
  12. Τώρα που επανήλθε το Facebook, ώρα για τις γνωστές δηλώσεις του τύπου, "Καλά ήταν, μακάρι να κρατούσε κι άλλο". Βεβαίως, μέσω αναρτήσεων στο Facebook, που αλλού.Τώρα που επανήλθε το Facebook, ώρα για τις γνωστές δηλώσεις του τύπου, "Καλά ήταν, μακάρι να κρατούσε κι άλλο". Βεβαίως, μέσω αναρτήσεων στο Facebook, που αλλού.
  13. Πριν λίγο πήγε να με χρεώσει 241.80€ η adobe ενώ λήγει η συνδρομή το Ιούνιο. Ευτυχώς που δεν είχα μέσα χρήματα. Για προσέξτε μην την πατήσετε γιατί και εγώ αρχές Ιουνίου ήθελα να κάνω διακοπή συνδρομής αλλά θα την κάνω τώρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
  14. dreaming123

    PS4 11.02 jailbreak

    Λίγο μεγαλύτερα γράμματα . Δεν γίνεται αλλά μπορείς να ρωτήσεις και να παρακολουθείς σε αυτό το θέμα.
  • Δημιουργία νέου...