Προς το περιεχόμενο

iparou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    725
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Τελικά θα το αγοράσουμε τώρα το λάπτοπ. Παραμένει το συγκεκριμένο πολύ καλή επιλογή στις 17 ίντσες ή βγήκε κάτι προτιμότερο τον τελευταίο μήνα?
  2. Καλή προσφορά, περίεργο που δεν μπορεί να κοπεί τιμολόγιο (VAT Invoice).
  3. Ήρθε και σε εμένα το barebone. Το σέταρα χωρός πρόβλημα, το μόνο σημείο που με καθυστέρησε γιατί δεν μου είχε ξανατύχει ήταν πράγματι το γεγονός ότι δεν είχε εγκατεστημένους τους drivers του wifi οπότε έκανα το "τρικ" που αναφέρουν και στα FAQ τους (αλά εγώ δεν το είχα δει γιατί ήμουν βιστικός) PS: When installing the latest version of win11, I encountered the problem of not being able to skip the network connection: You can press the [Shift+F10] shortcut key to call out the command prompt window, and then enter : oobe\BypassNRO.cmd, after restarting, there will be a click button to skip the network connection up. Then please use another computer with internet access to download and install the driver.
  4. Φαίνεται εξαιρετικό VFM, το είχα τσεκάρει και από σκρούτζ και το είχα στα υπόψιν. Αυτό θα πάρουμε ! Θενκς.
  5. Καλησπέρα ! Ενδιαφέρομαι (η γυναίκα δηλαδή, αλλά εγώ τραβάω το κουπί...) για λαπτοπ από 15'' ως 17'' (δεν έχει αποφασίσει ακόμη !!) αποκλειστικά για δουλειές γραφείου (office), browsing, youtube κτλ. Λεπτή κατασκευή κατά προτίμηση και ελαφρύ. Μέχρι 1000 ευρώ αν και πιστέυω ότι αυτά τα λεφτά είναι πολλά για την χρήση που το θέλει, αν υπάρχει και κάτι αρκετά φτηνότερο no problem... Αγορά από Ελλάδα για τιμολόγιο ή από Ευρωπαϊκό Amazon (έχει ενδοκοινοτικές) Thanks !
  6. Off topic, αλλά κατέβασα το Driver Booster για ένα παλιό Beelink που είχα και δούλεψε απροσδόκητα καλά !! Thank για το recommendations. Αξίζει να το προτιμήσω και για τα άλλα μηχανήματα που έχω έναντι των on-board λύσεων του κατασκευαστή (π.χ. Vantage στα Lenovo, Intel Driver & Support Assistant σε Intel NUC) ? BTW, από την ίδια εταιρεία, αξίζει το Advanced System Care Pro ?
  7. Ακριβώς την ίδια μνήμη πήρα και εγώ αλλά 1 module στα 16 GB και δίσκο WD 570. Στο μέλλον, αν δω τα σκούρα, απλώς αναβαθμίζω τη RAM με άλλο ένα ίδιο module. Θεωρώ πως τα 32 GB είναι overkill για τις περισσότερες μη επαγγελματικές χρήσεις αυτή την στιγμή... Μπορεί να κάνω λάθος, βέβαια.
  8. Μίλησα σήμερα με το support. Thank you for your email. Your order has been shipped from Hong Kong and will arrive in Germany in about a week or so before it is sent to you. Your order was shipped from Hong Kong without a tracking number, you will receive the tracking number when the order is shipped from the German warehouse. Best regards
  9. Hello, dear customer, Thank you for your email. If it fails during the two-year warranty period, you can send it back to Germany. If you have any other questions, please feel free to reach out anytime and we will do our best to help! Hope you have a wonderful day ahead! Best regards Nina Αυτή είναι η απάντησή τους σε email που έστειλα χθες. Σε κάθε περίπτωση, όταν μπλέκεις με Κινέζους, πάντα υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης !! Εγώ θα προχωρήσω στην αγορά barebone με αυτά που ανέφερα παραπάνω και ο Θεός βοηθός. Σε αυτά τα χρήματα, τέτοιες επιδόσεις δεν βρίσκεις.
  10. UPDATE για να ενημερωθούν και οι φίλοι που ενδιαφέρονται. Το support είναι άψογο και απαντάνε μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα. 1) Σε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης, το μηχάνημα επιστρέφεται στην Γερμανία (με έξοδα του χρήστη σε κάποιες περιπτώσεις https://store.minisforum.de/pages/garantie-ruckgabe) 2) Τα barebones δεν περιλαμβάνουν windows license. Μικρό το κακό βέβαια, αφού μπορεί να προμηθευτεί κάποιος με 2-5 ευρώ legitimate κλειδιά από online κλειδάδικα (αν δεν θέλει τιμολόγιο). 3) Δεν εκδίδουν τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ (ενδοκοινοτικές) για επαγγελματική χρήση, εντούτοις μπορούν να εκδώσουν VAT invoice αφού έχουν Γερμανικό ΑΦΜ (We are sorry that we can't sell it minus the VAT price, but we do have a valid German VAT number for a VAT invoice, not sure if it meets your requirements? ). Δεν ξέρω αν εξυπηρετεί αυτό, βέβαια. Προσωπικά θα το πάρω barebone και θα βάλω https://www.skroutz.gr/s/25795616/G-Skill-Ripjaws-32GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x16GB-kai-Tachytita-3200-gia-Laptop-F4-3200C22D-32GRS.html https://www.skroutz.gr/s/32276771/Western-Digital-Blue-SN570-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-WDS100T3B0C.html https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-11-pro-cd-key-compare-prices/ Θα βγει ~20 ευρώ παραπάνω από το 32 GB + 512 GB που πουλάνε έτοιμο, αλλά θα έχω δίσκο 1 ΤΒ και μνήμες RAM με εγγύηση από Ελλάδα.
  11. Απίθανο να πιάσει τις ταχύτητες αυτές σε PCI 3.0. Εγώ πιθανότατα θα πάω εδώ https://www.skroutz.gr/s/32276771/Western-Digital-Blue-SN570-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-WDS100T3B0C.html https://www.servethehome.com/wd-blue-sn570-1tb-nvme-ssd-review/ https://www.tomshardware.com/reviews/wd-blue-sn570-review
  12. Σκεφτόμουν να πάρω το 32 GB + 512 SSD, σύμφωνα με το review που ανέφερε ο φίλος παραπάνω θα έρθει πιθανότατα με 2 x 16 GB Micron DDR4-3200 και Phison 512 GB M2 SSD, που έχουν τις παρακάτω επιδόσεις. Σκεφτόμουν μήπως πάρω το barebone (90 ευρώ φτηνότερο) και μπορέσω με αυτά τα 90 ευρώ να βάλω καλύτερο M2 SSD και μνήμες. Ειδικά SSD που παίζει μεγάλο ρόλο σε επιδόσεις (δεν έχω ιδέα τί είναι αυτό το Phison). Βγαίνουν τα κουκιά (90 ευρώ) για να αγοράσω από Ελλάδα αξιόλογο M2 SSD και 32 GB RAM ή θα δώσω αρκετά παραπάνω ? Είναι PCI 4 o δίσκος που πρότεινες, το μηχάνημα υποστηρίζει PCI 3. Θα δουλέψει ο δίσκος, αλλά οι ταχύτητες θα είναι PCI 3. Όχι πως ο μέσος χρήστης θα καταλάβει κάτι, δεν αξίζει όμως να δώσεις παραπάνω χρήματα για μεταγενέστερης τεχνολογίας SSD που δεν θα αξιοποιηθεί.
  13. Το διάβασα αυτό. Σε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν επιστρέφεται στην Γερμανία ή στην Κίνα ?
  14. Δεν χρειάζομαι άμεσα miniPC αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα παμπάλαιο Beelink Celeron based miniPC που έχω, άρχισε να δείχνει την ηλικία του. Στα 269 ευρώ, το συγκεκριμένο φαίνεται πολύ δελεαστικό. Είναι πραγματι το πιο VFM miniPC που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή ή υπάρχουν κα ιάλλε εναλλακτικές σε εντίστοιχα χρήματα ? Και το σημαντικότερο : τι παίζει από εγγύηση και πόσο εύκολα την ενεργοποιεί κανείς σε περίπτωση που το μηχανάκι μας χαιρετίσει πρόωρα ή βγάλει βλάβη ?
  • Δημιουργία νέου...