Προς το περιεχόμενο

damn3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.133
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

damn3's Achievements

  1. damn3

    Ασπαρτάμη - διχάζει...

    Μήπως πρέπει να κόψω το κεφάλι μου επειδή πέρυσι έμεινα ανάπηρος και δεν σκέφτηκα να αυτοκτονήσω πριν γεννηθώ; Μάλλον θα έπρεπε να γεννηθώ ανάπηρος για να μπορώ να προφέρνω τις απόψεις μου. Ναι. Ελπίζω εσύ να μην έχεις την ιστοσελίδα αυτήν σαν ευαγγέλιο' date=' την στιγμή που η ίδια η σελίδα γράφει να μην την παίρνεις στα σοβαρά... Μάλλον σας αρέσουν τα κομμένα κεφάλια, δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορέτικα αυτήν την μανία. Για όποιον θέλει να αυτοκτονήσει (κόβοντας το κεφάλι του κατά προτίμιση ... για να ζητοκραυγάσει και το πλήθος) γιατί δεν μπορεί να πίνει τον καφέ, το τσάι, το γάλα, το χαμομήλι του γλυκό έχω να πω "Οι δρόμοι είναι ανοικτοί και τα σκυλιά δεμένα.". Αν δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το πρόβλημά του και να κάνει παραχωρήσεις προς όφελος της υγείας του, του ζητάω και ταπεινά συγνώμη εκ βάθος καρδίας. Αν δεν θέλει να συμβιβαστεί και θέλει να απολαμβάνει τις "χαρές" της ζωής σαν τους υπόλοιπους ανθρώπους παραμερίζοντας το πρόβλημα του ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
  2. damn3

    Ασπαρτάμη - διχάζει...

    Και επειδή έχουν πρόβλημα με την ζάχαρη πρέπει να πέρνουν ό,τι άλλη βλακεία τους λένε για να είναι "γλυκός" ο καφές. Ας κόψουν την ζάχαρη και τον καφέ.
  3. damn3

    Ασπαρτάμη - διχάζει...

    Η ζάχαρη είναι η πιο εύγευστη. Απορώ πως τα τρώτε τα υποκατάστατα, μια coke lite να πιω μου έρχεται αναγούλα.
  4. kallair δεν λες που δεν σε εξαφάνισε αυτός χαχαχα
  5. damn3

    Απαράδεχτο το hardshop.gr

    Dr_Slump εαν βρεις το IBM typical black keyboard (model M λογικά) αλλού κάνε ένα pm
  6. damn3

    The Elder Scrolls IV: Oblivion

    http://www.youtube.com/watch?v=UyHiIeBsc9E
  7. damn3

    Internet cafe Eλλαδας

    oxi giati to serial ginete ena me to steam account otan to xreisimopoihseis.
  8. damn3

    Πολεμικές Τέχνες

    Τι γνώμη έχετε για το jeet kune do?
  9. damn3

    Internet cafe Eλλαδας

    to counter-strike ypothetw les to steam mporeis na pareis ton kwdiko me kapoio programma pou sou dixnei tis parametrous me to opoio to xekinas. auto tha to kaneis antigrafh panw sto arxiko steam.exe . an den breis kapoio programma kane copy to notepad.exe apo ta windows kai kanto paste panw sto arxiko steam.exe. meta menei mono na trexeis thn syntomeusi pou sou exoun gia na xekiniseis to steam (elpizw mhn epanaferei kathe fora to arxiko steam). otan xekinisei tha exeis username & password sto notepad tha soy bgalei kati san "Cannot find the -applaunch 10 -login Username Password.txt. bla bla"
  10. damn3

    The Elder Scrolls IV: Oblivion

    Χρησιμοποιείς no-cd ;
  11. damn3

    Internet cafe Eλλαδας

    για πια παιχνίδια θες?
  12. damn3

    The Elder Scrolls IV: Oblivion

    Μα δεν είπα πουθενά ότι διάλεξα το Oblivion για να ασχοληθώ με RPG και έχω παίξει και το Morrowind σε υπολογιστή που με όλα low και να κολάει όπως και εγώ με το Morrowind.
  13. damn3

    The Elder Scrolls IV: Oblivion

    Τι ακριβώς; Εγώ αυτά που αντιμετώπισα ήταν έξω στην ύπαιθρό να γεμίζει η οθόνη σποραδικά "texture" σαν τα λουλούδια που υπήρχαν γύρω μου.
  • Δημιουργία νέου...