Προς το περιεχόμενο

SeKoS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    506
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με SeKoS

  • Ημερομηνία γέννησης 06/06/1981

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθηνα
  • Απασχόληση
    TIOTJIS

SeKoS's Achievements

  1. Το πατησα ,τυχαία να δω τι κάνει , και ξεκίνησε να παίζει Πεππα το γουρουνάκι. (Έχω kid account ξεχωριστό) ... δεν λες ότι το πέτυχε. Θα ξαναδοκιμασω αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο χρήσιμο.
  2. SeKoS

    Aγορα Tablet max 250 ευρω

    Αγορασα το Archos 80 G9 8gb (επεκτασιμο +32g). Επέλεξα στις 8" καθότι ήθελα κατι πιο ελαφρύ και δεν το μετανιώνω μεχρι σημερα(το εχω κοντα 2 βδομαδες). Η οθόνη του ειναι πολυ κοντα στις 10" . Το πήρα απο pixmania 250 €. Με 50 ευρω εξτρα παίρνεις και το 3G USB stick pου ενσωματώνεται στην συσκευή χωρίς να εξέχει. Έχει και GPS και nav ενσωματωμένο! Παίζει mkv (blue ray rips) ανετα και εχει HDMI για να τα δείχνει και στην τηλεοραση! Βεβαια δεν εχει ενσωματωμένο ελληνικο πληκτρολογιο(τουλαχιστον το version που ήρθε σε μενα) αλλα δεν το εχω ψάξει ακομα και σιγουρα υπαρχουν εναλλακτικά keyboard. Διάβασα Εδώ οτι απο του χρόνου πέρνει Ice Cream Sandwich (Android 4.0.1) και είμαι ήδη πολυ ενθουσιασμένος. +1 Archos.
  3. Εχεις δικιο δεν θα τους βαλω με το ζορι. Απλα ξεχασα να γραψω οτι ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να υπαρχει αυτο το gap αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να το φτιαξει. Εξου και η ερωτηση μου για το παρανομο.
  4. Στην γραμμή μου έχω παρατηρήσει το παρακάτω gap. Πήρα τηλέφωνο στην Forthnet Και μου είπε οτι είναι φυσιολογικό και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Τους είπα οτι θα το ψάξω και θα τους ξαναπάρω. Τι πρέπει να τους πώ; είναι παράνομο; ποια είναι η διαδηκασία αμα δεν το φτιάχνουν;
  5. SeKoS

    Diablo III Topic v1

    Έχει κυκλοφορήσει ένα πολυ κατατοπιστικό pic που το δείχνει μέχρι τέλος του χρόνου στα pc μας. Το WowBrazil προσφατα το επιβεβαίωσε... (βλέπε.. http://www.mmo-champion.com/content/2186-WoW-Brazil-Blizzard-Slate-Blue-Posts-MMO-Report-Comics ) Ποιος ξέρει;
  6. http://www.youtube.com/watch?v=rWrh1axPj0M Άμα ψάξετε θα βρείτε τα 2 πρώτα επεισόδια.
  7. Εξυπνα σου λέει 27+2 ενώ ειναι 27-2 για να φτάσεις τα 25 που πείρε ο ξενοδόχος.
  8. Το νερό στο αίμα γίνεται αέριο άμμεσα σε συνθήκες κενού όπως σωστά είπαν παραπάνω αν και νομίζω οτι το δέρμα σου το προστατεύει εσωτερικά. (aka boils=rapid vaporization of a liquid). Το ίδιο και τα υγρά των ματιών σου και του στόματος σου. Άρα λογικά θα τυφλωθείς μέσα στα πρώτα λεπτα ωστόσο η καρδία σου και το μυαλό σου θα δουλεύει θα πρηχτεί το σώμα σου (εξωτερική υποπίεση) θα σκάσουν οι πνεύμονές σου (εκτός και άν έχεις εκπνεύσει) καπου εδώ θα λιποθυμήσεις και μετά δεν θα έχεις τίποτα να αναπνεύσεις ... μάλλον. Επίσης η θερμότητα σου για να φύγει πρέπει να μεταφερθεί κάπου και εφόσον δεν υπάρχει αέρας ή νερο ή κάτι δεν έχει που να πάει. (το σύμπαν είναι κρύο με την έννοια οτι δεν υπάρχει πουθενά θερμότητα - αφου δεν υπάρχει ύλη να την συγκρατήσει -ύλη με την γνωστή της έννοια) Η ασθένεια των δυτών έχει να κάνει με τις φυσαλίδες αζώτου που αλλάζουν όγκο όσο μειώνεται η πίεση, με αποτέλεσμα να φυλακίζονται οι φυσαλίδες στους ιστούς. Πιστεύω ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι με τον αέρα των πνευμόνων που θα κάνει εκρηκτική κένωση. Κάπου είχα διαβάσει οτι κάποιοι ρώσοι το έπαθαν ,κάποτε... και ο ένας έζησε για 1 λεπτό προσπάθησε να κλείσει την τρύπα που δημιουργήθηκε ανεπιτυχώς. Να εδώ στο Soyuz11 http://en.wikipedia.org/wiki/Soyuz_11
  9. Δεν νομίζω να προχωρήσει ορίστε και οι πρώτες αντιδράσεις απο την Ευρωπαική Ενωση διοτι αμα περιμέναμε απο την δικιά μας ΑΠΠΔ... http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=1055688
  10. SeKoS

    Starcraft 2

    Πρώτον δεν έκανες αρκετό scout, έπρεπε να φανταστείς οτι αφού δεν έχει πάρει το natural expand Και βγάζει τόσο στρατό τότε κάπου αλλού θα είναι. Δεν είναι κακο να χαλάς μερικά scan αντι για mule άμα είναι να σου δώσει στρατιγικό πλεονέκτημα. Εάν έπαιζε καλύτερα θα μπορούσε στην αρχή αντί για 2 muta να σου στείλει 5-6 και τότε θα ήταν gg. Επίσης όταν είδες οτι παίζει με Broodlords / άργησες να ριξεις αυτά τα επιπλέον Starport. Τέλος έκανες κάτι άσκοπες επιθέσεις όπως στο Hatchery Που ήταν ήδη Mined out (όπου έχασες και όλο το στρατό σου). Είχες τόσα viking σε κάποια στιγμή και μάλιστα πήγες να φας τα spine crawler με αυτα, θα μπορούσες να τα βάλεις στο Main του και να του φας Hive + Greater Spire. Τέλος το Build που θα έπρεπε να παιξεις είναι Mass MArine - Thor - Viking χωρίς marauder που έβγαλες χάνοντας πολύτιμο Gas και επίσης θα χάλαγες και το πλεόνασμα που είχες σε minerals. Οπότε περισσότερο Scouting καλύτερη diaxirisi tou Gas και όχι άσκοπες επιθέσεις (οι επιθέσεις κατα μέτωπο δεν σε βοηθάνε). Το καλύτερο counter σε spine Crawler είναι τα siege tanks και 1-2 φτάνουν για να του τα φάς όλα.
  11. SeKoS

    Starcraft 2

    Γυρνάς roaches ή baneling για wall bust αλλά πρέπει τα zling σου να μείνουν ζωντανά ότι κ να γίνει. Αν και λογικά θα πρέπει το πρώτο κύμα zling να περάσει πριν το wall , εκτός κ αν είσαι πολύ αργός ή πολύ μεγάλη η πίστα , οπότε τρώς τον εργάτη που χτίζει το Rax.
  12. SeKoS

    Starcraft 2

    To game είναι balanced. Τα πάντα έχουν counter. Προς το παρών είμαι gold league sto 1v1 και silver στο 2v2 που θα ανέβω πάντως καθώς είμαι πάντα στην πρώτη 10άδα. Οι terran διαλύουν άνετα το Ling rush οι Protoss έχουν δικό τους rush Για όσους ψάχνουν οδηγούς κλπ ας δούνε και στο http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Main_Page ίσως το καλύτερο site για Starcraft Strategy.
  13. Just dont hold it like this Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ;
  • Δημιουργία νέου...