Προς το περιεχόμενο

gokal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    789
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gokal

  • Ημερομηνία γέννησης 06/09/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Moschato - Attiki

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens-Moschato

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gokal's Achievements

  1. η μπαταρία είναι αν όχι το σημαντικότερο ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των νέων smartphones. Είμαι με sg1 εδώ και κοντά 2 χρόνια κ έφτασε σε σημείο όπου η μπαταρία δεν μου έφτανε ούτε για μισή μέρα... αγόρασα από ebay μια 3500mAh (με το αντίστοιχο νέο παχύτερο καπάκι) και πλέον έχω διάρκεια μπορεί κ 2 ημέρες... οπότε τι να το κάνω αν έχω σούπερ επεξεργαστές κτλ αλλά όταν χρησιμοποιήσω 10 λεπτά πλοήγηση με ανοικτό bluetooth να καταναλώνω 40% της μπαταρίας...
  2. Στο store δεν υπάρχει ακόμα αλλά από το link παραπάνω κατεβαίνει κανονικά γίνεται εγκατασταση κ λειτουργεί
  3. Γενικά πολύ καλές κινήσεις... Βέβαια αν συνυπολογίσουμε την πρόθεση να σταματήσουν τα δωρεάν συγγράμματα στα πανεπιστήμια, μετά θα σου πει η εκάστοτε διαμαντοπούλου τι τα θες τα έντυπα βιβλία αφού έχεις ολόκληρη βιβλιοθήκη στο φλασάκι σου!
  4. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (η οποία διαγράφει τα δεδομένα τηλεφώνου ... άρα χρειάζεται backup πριν) έκανε? Αν όχι, να κάνει γιατί σίγουρα θα βοηθήσει πολύ!
  5. κοιτάξτε κι αυτό ... Πωλείται το Twitter Μόλις ανέβηκε στο cosmo.gr και επικαλείται την ίδια πηγή, χωρίς να παραθέτει link ... αλλά η είδηση είναι τελείως διαφορετική! Η έγκυρη είδηση είναι του insomnia.gr και φαίνεται με μια ματιά στο link που παραθέτει ο gsarig. Off topic λοιπόν, απλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός του τι μπορεί να γίνει εάν δεν ελέγχονται οι πηγές μιας είδησης και το αναφέρω σαν παράδειγμα προς αποφυγή!
  6. gokal

    Amarok 2 Καιρός για δοκιμές :)

    Ναι σωστός, έβαλα μόνο τα good μιας και δεν ξέρω, δεν έψαξα τη διαφορά bad- good - ugly και δουλεύει μια χαρά!
  7. gokal

    Amarok 2 Καιρός για δοκιμές :)

    Δοκιμάζω κι εγώ το clementine 0.6 αλλά παίρνω το παρακάτω σφάλμα >GStreamer could not create the element: autoaudiosink. Please make sure that you have installed all necessary GStreamer plugins (e.g. OGG and MP3 Δεν βρίσκω όμως να μου λείπει κάποιο πακέτο ... καμιά ιδέα?
  8. flashblock θα συμφωνήσω αν όχι το πιο χρήσιμο, για μένα στα τοπ 3 πιο χρήσιμων επεκτάσεων! και επίσης "Docs PDF/PowerPoint Viewer (by Google) Automatically previews pdfs, powerpoint presentations, and other documents in Google Docs Viewer." γρήγορο και αποτελεσματικό!
  9. Πρέπει να ισχύει αυτό που λέτε με τα fonts αλλά δύσκολα το βλέπεις, προσωπικά δεν με έχει ενοχλήσει μέχρι στιγμής. Γενικά πάντως θα συμφωνήσω με τον check2fire ότι είναι ταχύτατος και ειδικά σε σελίδες με πολλά flash έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά από τον ff. Από τότε που τον εγκατέστησα δεν έχω ξανανοίξει ff!
  10. Το παραπάνω κείμενο είναι από το e-mail που έστειλαν Το εγκατέστησα σε Arch ... μέχρι στιγμής έχω εντυπωσιαστεί!! Έψαχνα εδώ και πολύ καιρό να αλλάξω τον firefox ο οποίος μου αποδίδει χάλια μαύρα σε όλους τους τομείς κι απ' ότι φαίνεται θα γίνει με το chrome
  11. Μη το ψάχνεις έτσι .... κι εγώ είχα κάνει παρόμοιο γύρω τηλεφωνημάτων και περισσότερα αλλά κάποιος που να γνωρίζει ακριβώς δεν βρέθηκε. Όπως έχει γράψει, νομίζω σ' αυτό το thread, ο paredwse, εάν σου χρειαστεί να ζητήσεις τέτοια εγγύηση και το κατάστημα το αμφισβητεί τότε πήγαινε με τους νόμους/αποφάσεις που λες και διεκδίκησέ το. Ένας φίλος που το έκανε σε κατάστημα της telemarketing του είπαν αρχικά ότι θα συμβουλευτούν το νομικό τους τμήμα αλλά τελικά του αντικατέστησαν το ελαττωματικό προϊόν (μετά από ~1,5 χρόνο).
  12. Απ' ευθείας πετάει Aegean, Ολυμπιακή και Lufthansa με αρκετά δρομολόγια την ημέρα. Κάνε ένα ψάξιμο στα site τους και λογικά θα βρεις πολύ καλές τιμές. Ξενοδοχείο μπορείς να βρεις και με 50-60 ευρώ αξιοπρεπέστατο. Θα πρότεινα να ψάξεις σε κάποιο site του στυλ bookings.com Τα 500 που σου είπαν για 2 ημέρες είναι πάρα πολλά, μπορείς και με τα μισά εάν είσαι τυχερός με τα αεροπορικά.
  13. σε σχέση με την εμβέλεια του κινητού (διαστάσεις πόλης) είναι ελάχιστη αλλά σε σχέση με τις διαστάσεις σπιτιού - γραφείου κτλ είναι μια χαρά μεγάλη η εμβέλεια του wifi. Επίσης καταλαβαίνω ότι το λες για παράδειγμα αλλά ένας τοίχος δεν το πολυγονατίζει το wifi ... ούτε καν 2 υ.γ. για να μην υπάρξει παρερμηνεία να πω ότι δεν υποστηρίζω ότι το wifi είναι βλαβερό, απλά μια παρατήρηση κάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι μέσα στο σύνολο της ΗΜ ακτινοβολίας που δεχόμαστε καθημερινά το wifi έχει ακόμα πολύ μικρό έως ανύπαρκτο ρόλο
  14. Εισιτήρια easyjet. Πετάει απ'ευθείας από Αθήνα κι αν αγοράσεις τώρα λογικά θα βρεις πολύ καλή τιμή. Ξενοδοχείο ... υπάρχουν άπειρα, εγώ μπήκα bookings.com και ... ψάξιμο. (οι τιμές ποικίλουν πάρα πολύ) Όσον αφορά αξιοθέατα ο καθένας πέραν των διάσημων (πύλη Βραδεμβούργου, check point charlie κτλ) θα σου πει πολλά. Προσωπικά θα πρότεινα να αγοράσεις lonely planet και από εκεί να διαλέξεις τι θα δεις. Θα προτείνω ένα μόνο διάσημο αξιοθέατο μεν αλλά πολλοί δεν το βλέπουν ολοκληρωμένα δε. Ένα τμήμα του τοίχους που παραμένει όπως ήταν αξίζει να το περπατήσεις ολόκληρο (είναι ~1,2km). Επίσης έξω από το μουσείο Περγάμου έχει κάποιες μέρες υπαίθρια αγορά που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα. Τσεκαρε στον οδηγό για το ποιες μέρες είναι ώστε να το συνδυάσεις με την επίσκεψη στο μουσείο η οποία λέει πολύ. Γενικά η πόλη είναι σούπερ. Σου δίνει ακόμα την αίσθηση από αυτά που έχει περάσει!
  • Δημιουργία νέου...