Προς το περιεχόμενο

anaxiopistos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    681
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με anaxiopistos

  • Ημερομηνία γέννησης 13 Αυγούστου

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.agnanta.com.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    αγναντα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ GR
  • Ενδιαφέροντα
    Ηθος,σεμνότης,ταπεινοφροσύνη
  • Απασχόληση
    dr

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

anaxiopistos's Achievements

  1. Για μένα που ανήκω στον ιατρικό κλάδο , μισητοί είναι οι εφοριακοί όχι οι ταρίφες . Μη σπιλώνεις ανθρώπους για ένα 5€ . Εάν σου λείπει έλα να στο δώσω εγώ .
  2. Άριστη ποιότητα εικόνας αλλά φτωχό περιεχόμενο . Είχα ετήσια συνδρομή που τελείωσε πριν πέντε μηνεσ και έβαλα τώρα την προσφορά του viber. Ελάχιστο νέο περιεχόμενο . Ας μου επιτραπεί η έκφραση “ μάπα το καρπούζι ” .
  3. anaxiopistos

    Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

    Μη γράφουμε μπούρδες , Το MR600 έχει versions 1 και 2 . Το MR6400 έχει version 3 και είναι κατώτερο .
  4. anaxiopistos

    Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

    Εάν μπει κάποιος στο forum της tp-link θα βρει αναλυτικά τις διάφορες στις εκδόσεις του MR600. Εμείς εδώ με κάθε ευκαιρία γράφουμε μακριά από τη πρώτη έκδοση του MR600 και συνεχώς βλέπουμε ότι πάνε και το αγοράζουν . Δεν μπορώ να το καταλάβω .
  5. anaxiopistos

    Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

    Υπάρχει ένα beta firmware που κάνει το MR600 V1 να συμπεριφέρεται σαν V2. Γράφουμε και ξαναγράφουμε να αγοράζετε το V2 και σείς αγοραζετε το V1 . Τσιμπάτε γιατί είναι φτηνότερο . Με τίποτε το.V1 .
  6. α) Tp-link Archer MR600 V2 ( όχι την 1) β) MikroTik Chateau LTE 12 γ) AVM 6890 LTE Αυτά τα τρία είναι σοβαρά ρουτερ . Έχω το β αλλά έχω δουλέψει και το α . Θέλει πάνω από 140€ για να αγοράσεις ένα καλό 4G+ router. . Το γ μπορεί να κουμπώσει και με την vdsl σύνδεση που διαθέτεις .συνδυαστικά . Αυτά .
  7. Και το κυριότερο το MikroTik και το Tp-link MR600 κερδίζουν και στο τομέα της φορητότητας . Όπου και να πας τα έχεις μαζί σου και παίζουν . Το φριτσάκι είναι δέσμιο της σταθερής γραμμής που έχεις . Επίσης το Φριτσ χάνει από το MikroTik στο θέμα του carrier aggregation. Υπόψην στο γραφείο μου έχω σταθερή ΟΤΕ με ρουτερ Avm 7590 με δυο κανάλια φωνής και repeater τον 1750E της AVM . Στο θέμα όμως των ρουτερ μέσω κινητής υπερτερούν τα MikroTik.
  8. Με κλειστά τα μάτια Tp link Archer MR 600 .V2 γύρω στα 150€ . Εάν δώσεις λίγο παραπάνω τότε το MikroTik Chateau LTE 12 γύρω στα 220€ . Όλα τα αλλά είναι ……. Τα έχω και τα δυο και πραγματικά σκίζουν .
  9. Για τα ρωσολάγνα αδέρφια μας προτείνω η χώρα μας να μετονομαστεί σε ΖΕΛΛΑΣ . Θα χαρούν οι ρωσοτσολιάδες .
  10. Εάν έχεις σταθερό στη Vodafone είναι δωρεάν διαφορετικά όχι , χρεώνεται .
  11. Σήμερα το πρωί μου βγάζει η εφαρμογή της Tp-Link στο iPhone ότι υπάρχει διαθέσιμο νέο firmware για το 4G+ router Tp-Link Archer MR600 . Ξεκινάω από το κινητό το update μέσα από την εφαρμογή της TP-LINK και μετά από λίγο μου γράφει στο κινητό ότι δεν πραγματοποιήθηκε . Από τότε στο ρουτερ αναβοσβήνει μόνο το power και δεν λειτουργεί . Προσπάθησα να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά μάταια . Καποια συμβουλή εκτός από την επιστροφή του προϊόντος . Το έχω αγοράσει πριν 15 μέρες και το έχω δουλέψει 5 μέρες .
  12. Παλαιό Ηράκλειο Αττικής Vodafone από 1-6 Mbps με 4G+ . Με την Cosmote έως 350Mbps με 4G+ . Δεν παραλαμβάνω το συμβόλαιο και τη κάρτα από τον κούριερ μήπως και γλυτώσω από αυτούς .
  13. Τη Δευτέρα θα έρθει ο κούριερ . Απλά ακούω ότι οι ταχύτητες της Vodafone είναι τραγικές και χειρότερες και από τη wind και θέλω να ξέρω τις επιλογές μου . Τη Δευτέρα θα μάθω . Εάν δεν παραλάβω το συμβόλαιο από το κούριερ δεν προχωράει η φορητότητα . Υπάρχει και αυτή η λύση .
  14. Οσοι έχουν το συμβόλαιο στα χέρια τους μπορούν να μας πουν τι πέναλτυ έχει για τη διακοπή από το πρώτο ή δεύτερο μήνα .Εάν οι ταχύτητες στα δεδομένα είναι τραγικές και θέλουμε να πάμε σε άλλη εταιρεία τι θα πληρώσουμε ως ποινή ?
  • Δημιουργία νέου...