Προς το περιεχόμενο

etheo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    347
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με etheo

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1974

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.767 προβολές προφίλ

etheo's Achievements

  1. Στο αεροδρομιο έχει κισέ για να πάρεις εισιτήρια για Heathrow express προς το Λονδίνο, κάνει περίπου 20 λεπτά . Αν θελεις κλείνεις και την επιστροφή. Από το terminal 2 προς Paddington. Όσον αφορά πληρωμές κλπ , είσαι οκ παντού με revolut. Για παιδιά προτείνω Natural History Museum, Science Museum, London Zoo, sea life aquarium.
  2. https://kyklopas.com/el/ΠΡΟΪΌΝΤΑ/category/φυσικά-αρωματισμένα-ελαιόλαδα-1 https://www.xalvaseleytheriou.gr/el/
  3. Ανάλογα για ποιον λόγο τα ζητάς , επιλέγεις .Το προφανές .
  4. Δεν θα ήταν μια επιλογή να βάλεις μια κάμερα με αμφίδρομο ήχο ? πχ https://www.tp-link.com/gr/home-networking/cloud-camera/tapo-c225/ Σου κάνουν μια αναπάντητη στο τηλ , δεν απαντάς και μπαίνεις στην εφαρμογή της κάμερας για να επικοινωνήσεις .
  5. μαυρα = αυτος που θα κανει τις εργασιες δεν θα κοψει παραστατικα θα τα παρει στο χερι μετρητα
  6. etheo

    UPS

    https://www.skroutz.gr/s/374105/CyberPower-CP1500EPFCLCD-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-me-6-Schuko-Prizes.html line interactive με ημίτονο στην έξοδο
  7. Ταυτόχρονη επιστροφή μέσω Eurobank σε 2 καταστήματα με 15% δεν θυμάμαι να έχει γίνει ποτέ .
  8. Αν μπει παραγγελία σήμερα με παράδοση 16/11 με πληρωμή στο κατάστημα , αν έχει βγει έως τότε η επιστροφή μπορείς να πάρεις τότε το -15% ?
  9. Σε σελίδα προσφορών διάβασα ότι την επόμενη εβδομάδα θα παίξει eurobank επιστροφή. Έως 15/11 ισχύει σε άλλο site όποτε θεωρώ μετά θα έχουμε νέα .
  10. Σε αναμονή για το πρόγραμμα επιστροφή eurobank -15% στον Γερμανό . pricematch https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/ps5-consoles/playstation-5/?productId=20398154&fname=&fvalue=
  11. Προσωπικά επέλεξα πιστοποιημένη εταιρεία για την εγκατάσταση συναγερμού σε νεο αυτοκίνητο και δεν έχω κανένα πρόβλημα . Ίσα ίσα που τα συνεργεία των αντιπροσωπειών κατά την άποψη μου δεν ειναι και τόσο καλοί σε εγκαταστάσεις. Είχαν προτείνει να μου δώσουν δώρο συναγερμό αλλά το απέφυγα .
  12. etheo

    Προμηθευτές smartphone

    Info quest westnet Globalsat Logicom oktabit
  13. απολυτα ευχαριστημένος https://maps.app.goo.gl/Gsnnok2pKB3D3q2v5 Όχι , κρατάς πατημένο το κουμπί εντός του αυτοκινήτου για να αναβοσβήσει 3 φορές και κλειδωνεις . Αυτό απενεργοποιεί τους αισθητήρες . Θα χτυπήσει μόνο όταν κάποιος πάει να ανοίξει τη πόρτα . Μόλις ξεκλειδώσεις και ξανά κλειδώσεις λειτουργεί κανονικά . Ναι το κρύβω εντός αυτοκινήτου . Πριν τελειώσει έχεις ηχητικό μήνυμα σχεδόν 15 μέρες καθώς και μνμ στο κινητό . Πρέπει να περιμένεις να ακουστεί ο ήχος του συναγερμού κατά το άνοιγμα , να έχει προλάβει να συνδεθεί το tag πριν ανοίξεις . Αρκετές φορές μου έχει τύχει αν περνάει κανένα μεγάλο φορτηγό από δίπλα να έρχεται notification. Επίσης σε φράχτη με μεγάλα φυτά , φυσούσε και νόμιζε ότι κάποιος πλησίαζε .
  14. Σε παρόμοια περίπτωση , τα κλαδιά ήταν πολύ κοντά στα καλώδια της ΔΕΗ . Καλέσαμε τον ΔΕΔΔΗΕ και τα έκοψε εκείνος χωρίς να πει το παραμικρό ο ιδιοκτήτης του δέντρου .
  • Δημιουργία νέου...