Προς το περιεχόμενο

fou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    481
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

fou's Achievements

  1. Εφυγε preorder για ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE PC - DLC Τελικη λιγο κατω απο 27 ευρω, θεωρω αρκετα καλη!
  2. Εγω πετυχα σε πολυ εξυπηρετικό υπαλληλο και ΔΕΝ μπορουσε να την βαλει την επιταγη, την επαιρνε το συστημα και δεν του εβγαζε ποσο πληρωμης. Και οπως ειπα παραπανω εκανα την αγορα ακυρωνοντας την ONLINE παραγγελια. Και προσοχη: τα εξτρα κουπονια που τυχον εχετε ΠΕΡΝΑΝΕ κανονικα μαζι με το Payzy κουπονι, ασχετα τι λενε μεσα στο μαγαζι (εκτος αν το αλλαξουν και αυτο)
  3. Επανερχομαι, σημερα πηγα για την δευτερη δωροεπιταγη, παλι σε online παραγγελια, αλλα αυτη την φορα δεν περασε η δωροεπιταγη Payzy. Λογικα κατι αλλαξανε. Τελικα την ακυρωσανε και την πηρα κανονικα σαν να την πηρα απο το καταστημα και μαλιστα περασαμε και μια 10ευρη παλια που ειχα ενω η προισταμενη επεμενε οτι δεν θα περασει.
  4. Παραγγελια απο το site, εβαλα και ενα 10ευρω κουπονι που ειχα, σημερα το πρωι πηγα παρελαβα απο Γερμανο , εδωσα το payzy κουπονι και την διαφορα και ολα καλα! Συνολικη εκπτωση 50 ευρω και πληρωμη την διαφορα απο μια ασχετη καρτα (της Εθνικης)
  5. Ολα καλα και ωραια αλλα τα 64gb δεν νομιζω να παλευονται.
  6. Και εγω χθες τα παρελαβα, Θεσσαλονικη. Ειναι και θεμα ταχυδρομου πολλες.
  7. Το εχω απο τον Ιουνιο, σαν βοηθητικο. Εκανα και μονταζ το καλοκαιρι, και μπορω να πω οτι πηγε πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα. Επισης Πηγε πολυ καλυτερα απο το βασικο μου PC (Ryzen 3700x) με Χ4 Ram και παρομοιας ταχυτητας ΝvMe σε 4Κ υλικο. Στο Premiere ηταν πολυ ποιο ανετο. Για καθημερινη χρηση Word, browsing, ταινιες κτλ, δεν το συζηταω. Κρυο μηχανημα με μεγαλη μπαταρια, ελαφρυ για παντου (καναπες, κρεβατι μεχρι και τουλετα!!!). Ναι για βασικο και μοναδικο για δουλεια δεν θα το επαιρνα και ο βασικος λογος δεν ειναι η Ram. Ειναι οτι δεν εχει ανεμηστηρες και σε συνεχομενο πχ render και export βραζει. Αυτο που λεω ειναι οτι εαν ξερεις τι παιρνεις ειναι εκπληκτικο.
  8. Εγω σε παραγγελια που προλαβα να κανω νωρις το βραδυ μου ηρθε αποδειξη αγορας με την μειωμενη τιμη. Περιμενω μηνυμα για να παραλαβω. Οτι και να γινει θα ξαναγραψω εδω.
  9. Ναι μηνυμα το προηγουμενο απογευμα , μηνυμα το πρωι πριν την παραδοση και τηλεφωνο 5 λεπτα πριν ερθουν.
  10. Μου ήρθε και εμένα. Ούτε τηλέφωνο για χρέωση ούτε τίποτα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Δεύτερος όροφος από τις σκάλες το ανέβασαν. Ψυγείο καταψύκτης 203 εκ ύψος 60 εκ πλάτος
  • Δημιουργία νέου...