Προς το περιεχόμενο

xmperop1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    64
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με xmperop1

  • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1962

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

xmperop1's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Είναι το τραγούδι πρώτη γνωριμία από το soundtrack της ταινίας κορίτσια στον ήλιο από τον Σταύρο Ξαρχάκο
  2. Mixalis Nikoloudis Ross Daly - Ηλιος Θεός.
  3. Ψάχνω το μουσικό θέμα μιας παλιάς τηλ.εκπομπής με τίτλο αν δεν με απατά η μνήμη μου ΠΤΗΣΗ ΣΤΑ 10000 ΠΟΔΙΑ η κάτι τέτοιο. Μιλάμε για 20+ χρόνια πριν. Ευχαριστώ ακόμα και για τη σκέψη σας.
  4. Ψάχνω πολύ καιρό τον τίτλο μιας ταινίας που το τραγούδι των τίτλων το έχει ερμηνεύσει σε ελληνικό στοίχο ο Ρ.Ουίλιαμς με τίτλο "Θα ζήσει". Ποιά ταινία είναι ρε παιδιά προς το τελος του 70 αν δεν απατώμαι. Ευχαριστώ.
  5. από το χρήστη Lucifer "Μου την σπάνε όσοι κάθονται αριστερά στις κυλιόμενες. Θέλω να τους λιώσω το μέτωπο στην γωνία του σκαλοπατιού. Μου τη σπάνε αυτοί που δεν ξέρουν να περπατάνε -συνήθως θείτσες που αλλάζουν κατεύθυνση λες και έχουν χειρόφρενο στην φτέρνα τους και παππουδογιαγιάδες που περπατάνε αγκαζέ στην Πανεπιστημίου λες και είναι μόνοι τους. Μου τη σπάνε όσοι καπνίζουν χωρίς να σέβονται τον διπλανό τους που μπορεί πχ να τρώει εκείνη την ώρα. Και το λέω ως καπνιστής αυτό. Μου την σπάνε οι Νεοναζί. Οι γκοθούδες. Τα περιστέρια. Μου τη σπάνε τα ρολόγια τοίχου με δείκτες, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Μου τη σπάνε οι πολυλογάδες ταξιτζήδες. Με εκνευρίζουν όσοι μιλάνε στον ενικό σε αγνώστους. Με εκνευρίζει να με αγγίζουν άγνωστοι στο λεωφορείο. Μου τη σπάει οποιοσδήποτε είναι στο πεδίο ακοής μου και μιλάει/γελάει σαν να γίνεται ταυτόχρονα πόλεμος και δεν ακούγεται. Μου την σπάνε οι συμβουλές κατά την διάρκεια μιας πράξης που μου έχει ανατεθεί, από ιατρική πράξη μέχρι οδήγηση. Αν δεν γουστάρεις έλα και κάντο εσύ, αν δν θες ή δεν μπορείς ΣΚΑΣΕ. Μου τη σπάνε τα παράπονα για τα παράπονα, γενικά αυτή η κλαψομού**κη νοοτροπία του "αχ βαχ" ακόμα και αν όλα πάνε τέλεια. Τράβα ψόφα να αυξηθεί και ο εθνικός μέσος όρος IQ. Μου τη σπάνε οι άνθρωποι που όταν νοιώθουν αγχωμένοι πρέπει να αγχώσουν και σένα, αλλιώς συμπεραίνουν πως κάτι κάνεις λάθος. Μου την σπάει ο πολύς κόσμος. Την επόμενη φορά που θα πρέπει να περάσω απ' το Σύνταγμα τα Χριστούγεννα, θα έχω και αυτό μαζί μου. Με εκνευρίζουν οι βρήκα_20_μέτρα_και_θα_το_γκαζώσω οδηγοί. Γουάου ρε, είσαι μάγκας, ξέρεις να πατάς το γκάζι, μα πως το κάνεις αυτό!!! Μου τη σπάνε τα εποχιακά "πρέπει", πρέπει να δω τον κώδικα νταβίντσι, πρέπει να πάω στην καινούρια καφετέρια, πρέπει να δοκιμάσω τη νέα γεύση φρεντοτσίνο μόκα αγριομούσμουλο κουνουπίδι των στάρμπαξ. Γενικά μου τη σπάνε πολλά πράγματα, αλλά είμαι ευχάριστος άνθρωπος" Στο μυαλό μου είσαι ρε φίλε. Μπράβο!!!!!!!!!
  6. "αν έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία συντήρησης, τότε δεν πληρώνετε τίποτα για το συνεργείο και για οποιαδήποτε βλάβη" Μη μπερδεύεστε η λεγόμενη συντήρηση συσκευής αφορά μόνο έλεγχο γραμμής μέχρι την κύρια μπρίζα του σπιτιού και πιθανή αντικατάσταση συσκευής αν έχει πρόβλημα ( 1 συσκευή το χρόνο ). Η υποστήριξη και βλάβες adsl δεν καλύπτονται και τις περισσότερες φορές αν και οι υπάλληλοι θέλουν να θάψουν την χρέωση της επίσκεψης δεν μπορούν.
  7. Ψάχνω ενα τραγουδι που ακουσα φευγαλεα και στους στοιχους αναφερει "η αγαπη ειναι ενας πονος" η κατι τετοιο η μουσικη του λιτη με κιθαρα και αρμονιο-συνθεσαιζερ αν δεν κάνω λάθος. help!!!!
  8. xm=x mate per=peiraias op1=operational user1 εφαρμογή διαχείρησης των επιπέδων επίβλεψης των ψ/κ οτε
  • Δημιουργία νέου...