Προς το περιεχόμενο

pern112

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    499
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    stroymfoxwrio
  • Ενδιαφέροντα
    teodoridoy
  • Απασχόληση
    foystanos

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pern112's Achievements

  1. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει WiFi (canon dx4000) αλλά δε στέλνει σε mac μόνο σε windows
  2. hello every1! ξέρετε αν υπάρχει κάποιος scanner που να στέλνει ασύρματα, μέσω του τοπικού wifi δικτυου, τα έγγραφα απευθείας στον υπολογιστή? έχω ένα πολυμηχάνημα canon το οποίο σκαννάρει και μου αποθηκεύει σε usb. Το θέμα είναι ότι αφενός ενώ δεν εκτυπώνω καθόλου μου βγάζει ένδειξη ότι πέφτει η στάθμη των μελανιών (!), οπότε είμαι αναγκασμένος συνεχώς να πατάω το reset για να άρει το μπλοκάρισμα και να μπορώ να σκαννάρω, αφετέρου θα με βόλευε περισσότερο να σκαννάρονται τα έγγραφα και να πηγαίνουν απευθείας στον υπολογιστή. Αφορά εργασία γραφείου και ο σκανερ είναι μακρυα από τον υπολογιστή μου. Thanks!
  3. pern112

    ταχυφόρτιση

    ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! ο 18w (πχ ο anker) καταπονεί τη ζωή της μπαταρίας σε σχέση με ένα 12w ipad? Θέλει ειδικό καλώδιο? Θα δεις πραγματικά όφελος στη διαφορά φόρτισης ή μιλάμε για 20-30 λεπτά?
  4. pern112

    ταχυφόρτιση

    καλησπέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις! @eklad εννοείς αυτό? https://www.monsters.gr/greek/apple-12w-usb-power-adapter-md836zm-a.html?fee=8&fep=3988&utm_source=skroutz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Skroutz&skr_prm=WyJkMDNmZTM0OS1lNjQ4LTQ3YzItOTljMC04NmM3NGE3YjgxMDAiLDE1ODY3NzA0NzYyMDgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 το συγκεκριμένο επίσης το βλέπω στο public 3 φορές πάνω, 29 ευρώ!? πάνω σε αυτό κουμπώνω το καλώδιο του iphone 11 και γίνεται ταχυφόρτιση ή θέλει αλλαγή και το καλώδιο? thanks!
  5. pern112

    ταχυφόρτιση

    hello every1! πήρα το iPhone 11 το απλό (όχι το pro) και καθυστερεί πάρα πολύ να φορτίσει. Διάβασα ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου. Έχετε να προτείνετε κάποιον ταχυφορτιστή, πέρα από αυτόν της Apple? δημιουργεί πρόβλημα στη ζωη της μπαταρίας του κινητού ή μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση? έχω ένα xiaomi mi qi για ασύρματη φόρτιση των κινητών της οικογενείας και ήθελα να το κουμπώσω εκεί για να γίνεται σε όλους ταχυφόρτιση (iphone και samsung s10). thanx!
  6. thanks θα το τσεκαρω! αυτό είναι ταχύτερο? https://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g7-6mt08ea-156-fhd-intel-core-i5-8265u-8gb-1tb-free-dos-p-PER.901543
  7. Hello every1! ξέρω οτι έχει συζητηθεί στο παρελθόν πολλές φορές, συγγνώμη αν κουράζω, όμως επειδή έχω πολλά χρόνια να παρακολουθήσω την πορεία των επεξεργαστών έχετε να προτείνετε laptop μέχρι 400 ευρώ για χρήση γραφείου? Χρειάζομαι να είναι γρήγορος στις εφαρμογές (χωρίς να χρειάζεται να σηκώσω βαρια προγράγμματα, office/internet/updates και ιατρικό λογισμικό) και να έχει μεγάλο δίσκο. Επίσης, να τρώει όσο λιγότερα κολλήματα γίνεται.... Και όσο ελαφρύτερος γίνεται Thanx!
  8. Hello every1! θέλω τα φώτα σας γιατί έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τους νέους επεξεργαστές. Χρειάζομαι ένα φορητό υπολογιστή μέχρι 200-250 ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για γραμματειακή υποστήριξη, δηλαδή συνδεση ιντερνετ, ραντεβού και office. Με ενδιαφέρει να μη σέρνεται, γιατί έχω τώρα έναν Asus νομιζω με atom πανω και κάνει ώρες να φορτώσει προγράμματα και chrome. Θα φορέσω πάνω windows οπότε θα χρειαστεί να μη σέρνεται και στα updates. thank!
  9. Hello every1! θέλω τα φώτα σας γιατί έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τους νέους επεξεργαστές. Χρειάζομαι ένα φορητό υπολογιστή μέχρι 200-250 ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για γραμματειακή υποστήριξη, δηλαδή συνδεση ιντερνετ, ραντεβού και office. Με ενδιαφέρει να μη σέρνεται, γιατί έχω τώρα έναν Asus νομιζω με atom πανω και κάνει ώρες να φορτώσει προγράμματα και chrome. Θα φορέσω πάνω windows οπότε θα χρειαστεί να μη σέρνεται και στα updates. thank!
  10. Η istorm το στέλνει Ολλανδία θέλει δέκα ημέρες εργάσιμες και αν λεει δεν κουμπώνει η οθόνη γιατι πχ εχει σπάσει μια γωνία τοτε θέλει 400ευρω!!! Η άλλη I..μου είχε πει Αμερική αποστολή και 7 εργάσιμες. Σημειώνω Αμερική εχει 100δολλαρια η επιδιόρθωση!
  11. Hello every1! έπεσε το κινητό και διαλύθηκε η οθόνη. Ξεκίνησα λοιπόν να δω πόσο θα κοστίσει η αλλαγή της 1) Ολα τα μαγαζιά στυλ i.... δίνουν τιμή γύρω στα 250 ευρώ χωρίς ΦΠΑ (βρήκα και με 220). Η δουλειά γίνεται σε 1-2 ημέρες και χάνεις την εγγύηση του κινητού. 2) Από περιέργεια ρώτησα τους επίσημους αντιπροσώπους της Apple. Ο ένας μου έδωσε τιμή 179 ευρώ με ΦΠΑ και ο άλλος 189 ευρώ με ΦΠΑ!!!!!! Η συσκευή στέλνεται στην Αμερική με καθυστέρηση 6-10 εργάσιμες ημέρες. Δηλαδή ο επίσημος φορέας είναι φτηνότερος από τους άλλους, με αλλαγή οθόνης αυθεντικής και με διατήρηση της εγγύησης! ¨Οταν το έθεσα σαν ερώτημα στα καταστήματα τύπου i.... η απάντηση ήταν το κόστος των εργατικών. Σορρυ, αλλά αν είναι εκει φτηνότερα δε βρίσκω κάποιον λόγο να πας να αλλάξεις οθόνη αλλού, εκτός αν είσαι εκτός εγγυήσεως και βιάζεσαι να το παρεις στα χέρια σου. 3) Βρήκα στο Ebay κάποια φτηνα κιτ 60-100 ευρώ, μαζί με τα εργαλεία αλλαγής, αλλά από τα review διάβασα για χαμηλή ποιότητα οθόνης. Απλά ήθελα να σας ενημερώσω, γιατί η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μας πάντα σκεφτόμαστε ότι οι επίσημοι αντιπρόσωποι ειναι ακριβότεροι....
  12. thx mate ηταν αυτο ακριβώς που χρειαζόμουν!
  13. hello every1! έχω ένα αρχείο avi και θέλω κόψω ένα ενδιάμεσο μέρος του και να το κανω export σε άλλο αρχείο βιντεο. Ψάχνω ένα προγραμμα που να κανει cut/split δωρεαν για mac απλό σε χρήση, μακάρι απλά να σημειώνεις σημείο έναρξης και διακοπής και με ένα κουμπί να κόβει το βιντεο και να το κάνει export. Όσα έχω δοκιμάσει αφού το κάνεις ή υπάρχει πρόβλημα ήχου ή σου λένε αγόρασε το για να γίνει export. εχετε κάτι να προτείνετε? thx!
  14. pern112

    zte ή e-star?

    hello every1! έχω μια δωροεπιταγή από το γερμανό 70 ευρώ και επειδή δε βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον λέω να πάρω ένα ταμπλετ. Θα το χρησιμοποιώ κυρίως για otetv μέσα και εκτός σπιτιού και για να βλεπω βιντεο. Στα συγκεκριμένα χρήματα βρήκα μόνο αυτά τα δυο μοντέλα με sim https://www.germanos.gr/product/tab-zte-e8tl-4g/20323218/ (4g) https://www.germanos.gr/product/tab-estar-go-ips-3g/20335469/ (3g) ποια είναι η γνώμη σας? τα ε-σταρ δεν τα έχω ξανακούσει. Ξέρω ότι δεν είναι τίποτα κορυφαία μοντέλα αλλά απλά για να σπρώξω την επιταγή χωρίς να βάλω πολλά επιπλέον χρήματα, καθότι ουσιαστικά δε χρειάζομαι ταμπλετ αφού έχω 2 φορητούς. thanx!
  15. τι εννοεις δεν αξιζει? ειδα δηλαδη αυτο για παραδειγμα, που φυσικα ειναι της πλακας, αλλά δεν κανει τη δουλεια αυτή για 20 ευρώ? http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/apothikeusi/thikes-hdd-cases/Turbo-X-2-5-3-5-Sata-IDE-se-USB-2-0-HA006.htm
  • Δημιουργία νέου...