Προς το περιεχόμενο

Material_Defender_1032

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.083
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Material_Defender_1032

  • Ημερομηνία γέννησης 13/11/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Εξωτικός Νέος Κόσμος, Αθήνα

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Zzz©
  • Τοποθεσία
    Εξωτικός Νέος Κόσμος, Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    PC, Gaming, SciFi, ZZZing
  • Απασχόληση
    Wannabe Developer

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.597 προβολές προφίλ

Material_Defender_1032's Achievements

  1. Να ρωτήσω, στα εισιτήρια το "EpicMovieLoyalty Tickets Village Club" ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι? Υποτίθεται δίνουν και ένα αναμνηστικό εισιτήριο στις συγκεκριμένες προβολές, αυτο το κάνουν ανεξάρτητα τι εισιτήριο αγοράσεις (κανονικό, DFY κλπ)?
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/03/2024 05:53 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται τα παρακάτω earbuds, άριστα, καθαρισμένα, χωρίς κανένα πρόβλημα, στο κουτί τους με όλα τα παρελκόμενα. OnePlus Buds Pro (αγορασμένα από το Oneplus store 06/04/2022, εντός εγγύησης) στα 50€. Reviews μπορείτε να βρείτε αρκετά κάνοντας αναζήτηση στο google. Προτιμώ από Αθήνα για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και η πληρωμή να γίνει επιτόπου μέσω IRIS/QuickTransfer (Alpha Bank), στέλνω σε όλη την Ελλάδα με boxnow (όπου είναι διαθέσιμο) αφού γίνει η κατάθεση του ποσού σε Alpha Bank (IRIS). Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και δεν θα απαντάω σε μηνύματα με παζάρια. Παρακαλώ διαβάστε όλη την αγγελία σωστά πριν στείλετε μήνυμα, μονο σοβαρές προτάσεις αγοράς, μην σπαταλάτε τον χρόνο μας Quick Specs Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Προτεινόμενη χρήση: Calls/Music Τεχνολογία συνδεσιμότητας: Ασύρματα Τύπος ακουστικού: Δίωτος (δύο ακουστικών εξόδων) Bluetooth: ✅ Έκδοση bluetooth: 5.2

    50 €

  3. Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να πάω σε ανταλλακτήριο γιαυτό ρωτάω, τεσπά θα προσέχω ότι έγραψες για εφάπαξ προμήθεια, thanx! Για το tour εαν εχει κανείς άποψη ας ενημέρωσει.
  4. Αλόχες, σε 2 βδομάδες θα πάμε για 7 ήμερες Πολωνία μοιρασμένες σε Βαρσοβία και Κρακοβία, έχει κανείς σας υπόψην κάποιο vfm ανταλλακτήριο κοντά στο κέντρο της εκάστοτε πόλης (θέλω να έχουμε ~100zly σε μετρητά εαν χρειαστούν)? Επίσης έχει πάρει κανείς κάποιο "Auschwitz-Birkenau Guided Tour From Krakow" που να έχει μείνει ικανοποιημένος ή όλα τα ίδια είναι?
  5. Επειδή τον έχω και έχω στήσει atmos front height ηχεία (Polk MXT90), είναι σε εξαιρετική τιμή για αυτά που προσφέρει.
  6. https://store.steampowered.com/sale/steamdeck_2023 Λίστα αλλαγών:
  7. Material_Defender_1032

    PC Game Pass

    Καλημέρα, δοκίμασα και αυτό και δυστυχώς τίποτα, πχ τώρα σκαλώνει στο Starfield update και δεν κατεβάζει τίποτα. Τελικά μετά απο αρκέτες προσπάθειες τελειώσαν τα downloads (starfield, forza), τι να πω.🫠
  8. Material_Defender_1032

    PC Game Pass

    Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το download από το Xbox App (Windows 11, όλα τα πρόσφατα updates, xbox app version 2309.1001.3.0, 14.80.29002.0 (Gaming Services), 5.823.7272.0 (Xbox Game Bar), δεν ειμαι insider)? Σε αρκετά παιχνίδια (πχ Starfield updates, Forza motorsport preload) σκάει σε random σημείο με error 0x87e0000f. Εχω δοκιμάσει restarts, repair xbox app και αυτο συνεχίζεται, σε αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάποια λύση. Καμιά άλλη ιδέα? Thanx!
  9. Αλόχες, έχω ένα TCL Miracle 12CHSA/VE (με 10ετη εγγύηση Τουρνικιώτη) και έχει χασει την σύνδεση του WIFI, πατάω 6 φορές το ECO/DISPLAY, κάνει τα 2 μπιπ αλλά δεν δείχνει το CF, μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να το φτιάξω ή αναγκαστικά καλώ την αντιπροσωπεία? Nvm, αφου το ξανάβγαλα από την πρίζα για αρκετή ώρα έπαιξε το wifi connect.
  10. .de φυσικά, αρχικά είναι αγορά εντός ΕΕ και δεν μπλεκεις με περίεργες χρεώσεις τελωνείου (αν και το .co.uk κανει refund σε περιπτωση που σε χρεώσουν έξτρα στο τελωνείο) και επίσης σε περίπτωση που χρειαστεί να το επιστρέψεις σου δίνει free prepaid label μέσω DHL.
  11. Material_Defender_1032

    Gaming Monitors News/Comparison

    Εχώ βάλει αυτό στην 48 C1 και έχει βολέψει γιατί μπορώ να μετακοινώ το γραφείο χωρίς περιορισμό στην απόσταση οθόνης-ματιών. Περιμένω την 42 C2 από amazon.es (prime day deal), να δω πω θα κάτσει στο setup.
  • Δημιουργία νέου...