Προς το περιεχόμενο

ClawHammer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    371
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ClawHammer

  • Ημερομηνία γέννησης 03/07/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Chania, Crete

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.320 προβολές προφίλ

ClawHammer's Achievements

  1. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v4

    Καλησπέρα! Επειδή έχει αρχίσει και φθείρεται ο ένας μοχλός στο βασικό μου Series X controller, μήπως μπορεί να προτείνει κάποιος κανένα προστατευτικό σετάκι της προκοπής; Στο skroutz βρίσκω μόνο ένα, σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα.
  2. Refund και σε μένα δυστυχώς. Η πλάκα είναι ότι το αγόρασα και σαν gift σε φίλο που εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να μπει να το αγοράσει και σε εκείνον είναι κομπλέ (ακόμα). Άραγε μπορούν να πάρουν πίσω και το δώρο από τη στιγμή που εμφανίζεται ως redeemed; Θα στείλω κι εγώ στο live chat τους.
  3. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v3

    Ξέρω παιδιά που έχουν 10άρηδες κουμπωμένους χωρίς προβλήματα. Εκτός αν εννοείς για τη συγκεκριμένη χωρητικότητα των 5ΤΒ, πράγμα που θα μου ακουγόταν υπερβολικά απίθανο. Τους πρώτους 2-3 μήνες πάντως από την αγορά του δίσκου δεν μου το είχε κάνει ποτέ.
  4. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v3

    Είναι τίγκα και ο εσωτερικός και ο 2ΤΒ γι αυτό είπα ότι θα ήθελα να είναι last resort το format καθώς θα πρέπει να περάσω περίπου 1,5ΤΒ εκ νέου. Να δοκιμάσω και με άλλο καλώδιο που λες αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι.
  5. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v3

    Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση ούτε να καταλάβω σε τι ενδεχομένως να οφείλεται. Έχω Series X με 2 εξωτερικούς σκληρούς western digital my passport 2ΤΒ και 5ΤΒ αντίστοιχα. Αυτό που συμβαίνει εδώ και κάποιους μήνες είναι ότι μερικές φορές όταν ανάβω την κονσόλα, ο σκληρός των 5ΤΒ ο οποίος είναι και αρκετά νέος (τον έχω κανά 6μηνο) φαίνεται να μην αναγνωρίζεται "πλήρως" από την κονσόλα, υπό την έννοια του ότι, πρώτον, δεν προστίθεται ο ελεύθερος χώρος του στο συνολικό διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο που γράφει η κονσόλα κάτω αριστερά στο My games & apps. Επίσης, στην επιλογή Storage devices εμφανίζεται κανονικά και με τον σωστό ελεύθερο χώρο στον ίδιο το δίσκο αλλά αν πατήσω View contents δεν εμφανίζει τίποτα. Το παράδοξο συνεχίζεται καθώς στη λίστα με τα εγκατεστημένα παιχνίδια εμφανίζονται κανονικά όσα περιέχει ο δίσκος και τα παίζει κανονικά η κονσόλα, παρόλο που αν πάω στην καρτέλα οποιουδήποτε από αυτά τα παιχνίδια, λέει Game not installed. Έχω δοκιμάσει τράμπα στις USB θύρες, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η συχνότητα εμφάνισης του προβλήματος θα έλεγα ότι είναι 1/3 περίπου. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι ο σκληρός έχει θέμα και να ζητήσω αντικατάσταση, πιο πολύ για κάποιο incompatibility μου κάνει. Πριν δοκιμάσω format και ξανά install τα πάντα που το βαριέμαι για να είμαι ειλικρινής, έχει κανείς ιδέα τι θα μπορούσα ενδεχομένως να κάνω;
  6. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v3

    Καλημέρα. Σε συνέχεια και του προηγούμενου post μου, βρήκα ένα workaround και πλέον έχω και τα δύο παιχνίδια κανονικά διαθέσιμα και λειτουργικά, χωρίς αλλαγή περιοχής κλπ. Αρχικά, αγόρασα το Castlevania (δωρεάν) από εδώ https://www.microsoft.com/en-us/p/castlevania-harmony-of-despair/bzs1294v9fq3#activetab=pivot:overviewtab (όταν πατήσεις το Buy σε ρωτάει αν θες να μεταβείς στο ελληνικό store και πάτησα Ναι). Έπειτα και ενώ το παιχνίδι δεν εμφανιζόταν στο store της κονσόλας αλλά ούτε και στα ready to install στο library, άνοιξα την εφαρμογή του Xbox στο κινητό μου (iOS) όπου και έβγαζε το παιχνίδι κανονικά στα owned games. Το επέλεξα και μετά έχει επιλογή Download to console όπου πατώντας την, ξεκίνησε κανονικά η εγκατάσταση με τη μία και πλέον το παιχνίδι εμφανίζεται κανονικά στην κονσόλα μου.
  7. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v3

    Καλησπέρα. Στα free games with Gold αυτού του μήνα, μου βγάζει το Street Fighter IV αντί του Castlevania: Harmony of Despair που είχε ανακοινωθεί, ενώ το τελευταίο δε μου το βγάζει καν στο store της κονσόλας. Αντ' αυτού, το βρήκα στο store μέσω browser από το PC μου και όντως το έχει κι αυτό δωρεάν. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στην κονσόλα, είναι σα να μην υπάρχει καν. Καμιά ιδέα;
  8. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v3

    Καλησπέρα. Κατάφερε κανείς να ενεργοποιήσει το FPS Boost στο AC Odyssey που υποτίθεται ότι κυκλοφόρησε χθες; Ενώ το Series X μου, μου λέει ότι έγινε updated χθες το παιχνίδι, σαν version έχω ακόμα την 1.5.5, στα compatibility settings της οποίας είναι γκριζαρισμένο το FPS Boost. Αν δεν κάνω λάθος, η νέα δυνατότητα θα αφορά την έκδοση 1.6.0.
  9. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v3

    Ξεκίνα έστω το download ούτως ώστε να πάρεις το token ότι τα έκανες claim και να "δεθούν" με το λογαριασμό σου και μετά πάτα cancel download αν θες. Αν τα σβήσεις, παραμένουν δικά σου απλά ισχύει αυτό που σου είπα στο προηγούμενο post. Τσέκαρε και εδώ https://support.microsoft.com/en-us/topic/get-free-xbox-games-with-games-with-gold-28b9440a-b98e-e04d-1881-a109d73293a0
  10. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v3

    Αφού τα κάνεις claim επιλέγοντας να τα κατεβάσεις, τα μεν παιχνίδια που αφορούν Χ360/ΧOG είναι δικά σου για πάντα ανεξαρτήτως αν έχεις ενεργή συνδρομή gold, τα δε παιχνίδια που αφορούν XONE, πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή για να τα παίξεις.
  11. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v2

    Και τα far cry 5/new dawn μου φάνηκαν εξίσου απογοητευτικά. Νομίζω ότι τέτοιο συνδιασμό ποιότητας γραφικών και performance θα μπορούσε να σηκώσει και το One X. Έχω σχεδόν καταλήξει ότι όσα games έχουν off by default την επιλογή FPS Boost στο XSX, καλύτερα να μην τα πειράζεις. Σε όσα έρχεται by default on, καλοδεχούμενα μιας και φαίνεται πράγματι να ανεβάζει τα fps χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.
  12. ClawHammer

    Xbox Series X Topic v2

    Καλημέρα. Έχετε παρατηρήσει δραστικά μειωμένη διάρκεια μπαταριών στο Series X controller; Ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί πάλι. Έχω διαβάσει εδώ που προτείνονται οι panasonic eneloop, αλλά έχω ακόμα αρκετές αλκαλικές ΑΑ toshiba, οι οποίες στο One X controller κρατούσαν αρκετά παραπάνω, μπορεί και το διπλάσιο. Να σημειώσω ότι δεν βάζω πάνω στο χειριστήριο κάποιο headset και είναι ζήτημα αν βγάζουν 8 ώρες περίπου. Στο τελευταίο ζευγάρι που χάλασα για παράδειγμα, όταν βγήκε το μήνυμα "Your controller batteries are low" είναι ζήτημα αν έπαιξα μισή ώρα και 2 μέρες μετά που δοκίμασα να ξαναπαίξω, δεν άναβε καν το χειριστήριο. H κονσόλα είναι σε energy saver mode.
  13. Καλησπέρα σε όλους. Προχθές, Παρασκευή 22/5/2020, παρέλαβα μία καινούρια LG OLED 65C9 από το eshop. Δυστυχώς παρατήρησα την ύπαρξη ενός καμμένου pixel στο panel και θα ήθελα να ρωτήσω αν προβλέπεται αντικατάσταση είτε μέσω της 2ετούς εγγύησης της LG είτε μέσω του προγράμματος DOA του eshop. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος ανάλογο θέμα και να του έγινε αντικατάσταση; Γνωρίζει κανείς τι ενέργειες θα μπορούσα να κάνω; Στο google όσα βρήκα είναι κυρίως για περιπτώσεις στο εξωτερικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. ClawHammer

    Πρόβλημα με Philips 170S

    Καλησπέρα, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με μια παλιά οθόνη Philips 170S που είναι συνδεδεμένη σε ένα εξίσου παλιό desktop με Pentium 4 κλπ... Αρχικά νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα της κάρτας γραφικών, αλλά αφού δοκίμασα 2 άλλες κάρτες και συνέδεσα και την οθόνη εξωτερικά σε ένα netbook, προφανώς το πρόβλημα είναι της οθόνης. Αρχικά παρουσιαζόταν έντονο flickering σε μεγάλα τμήματα της οθόνης αλλά όσο περνούσαν οι μέρες η κατάσταση χειροτέρευε, με αποτέλεσμα πλέον η οθόνη να δείχνει είτε λευκό φόντο με μαύρες κηλίδες-γραμμές αλλά και σημεία με γκρι πιτσιλιές κατά κάποιο τρόπο, είτε μαύρο φόντο με λευκές οριζόντιες γραμμές. Μια φορά στο τόσο ενδέχεται να λειτουργήσει και κανονικά βέβαια αλλά γενικά είναι πολύ προβληματική. Έχει κανείς ιδέα πού οφείλεται το πρόβλημα και αν επισκευάζεται σχετικά εύκολα και κυρίως οικονομικά; Δε νομίζω ότι αξίξει να δοθεί ένα σεβαστό ποσό για επισκευή οθόνης 8ετίας+ αλλά κι από την άλλη λεφτά για νέα οθόνη δεν παίζουν...
  15. Έστω, η μητρική σου έχει το ALC662 codec της Realtek. Κάνε ένα κόπο και κατέβασε τους τελευταίους drivers ανάλογα με ποιο λειτουργικό έχεις από εδώ http://www.realtek.c...3&GetDown=false και μετά στον HD Audio Manager θα βλέπεις αυτό http://www.vistax64....-hd_manager.jpg και θα πρέπει να βάλεις 5.1 Speakers και να ενεργοποιήσεις την επιλογή Speaker Fill.
  • Δημιουργία νέου...