Προς το περιεχόμενο

blender

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    402
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.funworld.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Heraklion
  • Ενδιαφέροντα
    http://www.funworld.gr

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

blender's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. οταν μου ειπαν την προσφορα με τα tablet + smart δωρο πριν βγει στο ιντερνετ ηταν απο το καταστημα που ειχα δωσει την προκαταβολη για τα optimus g. Δεν μου την παρουσιασαν σαν αντιπροσφορα αλλα σαν την νεα προσφορα της βονταφονε. οποτε αν θελω να παρω κατι απο την νεα προσφορα, παρολο που μου ειχαν πει απο το 1399 οτι θα μου προσφερουν αλλες επιλογες με τα ιδια χρηματα. Για την vodafone εληξε το θεμα. θα κανω αυριο την τελευταια μου προσπαθεια αλλα δε περιμενω τιποτα εξαλλου εχω βαρεθει να παιρνω τηλεφωνο και απλα να μου λενε οχι.
  2. Με πηραν τηλεφωνο απο το καταστημα να μου ανακοινωσουν μυστικα την προσφορα για να προλαβω αφου δεν με εξυπηρετησαν με τα optimus. Αν θελω λεει να προλαβω να μην το βγαλω βουκινο γιατι θα τρεξουν ολοι να την παρουν και θα μεινω παλι απεξω. η νεα προσφορα ( εδω γελαμε ) παιρνεις το tablet 10" vodafone με 300 που το πουλανε χωρις συμβολαιο και σου κανουν δωρο το vodafone smart2 ή παιρνεις το μικρο 7" με τα 200 και σου κανουν δωρο παλι κατι αναλογο τυπου smart. Η προσφορα λογικα θα παιξει απο δευτερα τριτη. αν δεν ειναι μεγαλη η διαδικασια θα κανω και εγω καταγγελια. edit: απο οτι βλεπω σε γειτονικο σιτε υπαρχει ηδη η ειδηση για την νεα προσφορα της vodafone.
  3. περιμενα και εγω τηλεφωνα απο το κασταστημα για την παραγγελια που ειχα κανει το σαββατο με προκαταβολη. μιλησα με βονταφονε 2-3 φορες χθες. σημερα με πηραν πισω και μου ειπαν να περιμενω τις επομενες μερες τηλεφωνο γιατι θα μου κανουν αντιπροταση για εφαμιλλες συσκευες. θεωρω οτι δε θα μου πουν παλι για το 820. για να δουμε ισως να το σωσουν στο τελος!
  4. Ειχα παραγγειλει 5 τηλεφωνα το σαββατο απο καταστημα, φυσικα δε πηρα τιποτα και με κανουν μπαλακι απο καταστημα στο 1399 και πισω. Την ωρα της παραγγελιας το σαββατο ρωταω τον καταστηματαρχη εχει διαθεσιμα 10; και μου λεει ναι θες να σου παραγγειλω; πως ηξερε αυτος τοτε οτι ειχε 10 και πως καποιοι λενε οτι εβλεπαν με τα ματια τους το στοκ της αποθηκης στο συστημα των καταστηματων ενω στο τελος δε πηρε σχεδον κανεις; μου ειπαν να παρω το lumia 820 απο το καταστημα ή να παρω την προκαταβολη πισω αλλα αρνηθηκα, ειπα 2-3 τηλεφωνα που θεωρω παρομοια (xperia z – s3 – s4 etc) με το optimus και περιμενω απαντηση απο vodafone. εχω αποδειξη προκαταβολης για τα τηλεφωνα και του ζητησα να πληρωσουν απο την τσεπη τους αλλα τηλεφωνα που δεν ειναι στην προσφορα αλλα και παλι δε συγκινήθηκαν. εχω μιλησει 3-4 φορες με το 1399 των εταιρικων και αλλη μια ωρα με το καταστημα και τον ιδιοκτητη. καθε φορα ο υπαλληλος ελεγε και αλλα. ο πρωτος ειπε δεν ξερω, ο δευτερος ειπε φυσικα θα παρετε αλλη συσκευη εφαμιλη και ο τριτος ειπε οτι δεν εχει τηλεφωνα και παρω τα λεφτα μου πισω. εχω εταιρικο προγραμμα και 6 γραμμες οποτε ουτε αυτο τους συγκινει. ο καταστηματαρχης με ενημερωσε οτι ειχαν βγαλει 4-5 τηλεφωνα σε προσφορα ( desire x , optimus g, lg l5 ) κτλ αλλα το optimus ηταν το καλυτερο απο αυτα. ο καταστηματαρχης μου εδειξε το εταιρικο του εμαιλ της προσφορας. την τελευταια φορα που μιλησα με βονταφονε το μεσημερι μου ειπαν οτι θα με παρουν πισω αλλα δε με πηραν ποτε. θα ξαναπαρω αυριο.
  5. blender

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    εγω περιμενω το δεμα αν ερθει ποτε με dhl αρα θα ερθει σπιτι μου. αν ειναι με απλο ταχυδρομιο λογικα πας και το παιρνεις εσυ.
  6. blender

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    εχω βρει κατι πραγμάτα που θέλω να αγορασω. Μιλησα με τον πωλητη για να τον ρωτησω για τεχνικες προδιαγραφες μου απαντησε αμεσως. Με παραπεμψε στην ιστοσελιδα http://chowhe.en.alibaba.com/ του για περισσοτερες πληροφοριες οπου εκει εκανα ξανα επικοινωνια και μιλησα παλι με τον ιδιο. τελικα τα βρηκαμε στο εμπορευμα. Μου πρότεινε 2 λυσεις. Με ebay 115$ και χωρίς ebay 100$. Σε ολη την επικοινωνια που ειχαμε ηταν πολυ άμεσος και πολύ εξυπηρετικός. Έτσι μου έστειλε στο paypal να του στείλω 100$. αναφερομαι σε αυτον : http://myworld.ebay.com/chowhe_taiwan/ μηπως ειναι παρατολμο να παρακαμψω το ebay; σε περίπτωση που δεν λαβω δεμα μπορω να πατησω στο paypal dispute ή δεν θα δωσουν σημασία αφού παρέκαμψα το ebay;
  7. blender

    PayPal

    θέλω να ανοίξω ένα λογαριασμό , διαβάζω μια σελίδα από το paypal που λέει compare paypal accounts. Το personal με το premier έχουν διαφορά στα τρία παρακάτω που θα γράψω το personal είναι limited σε σχέση με το premium. ebay tools, merchant services , accept credit or debit card. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτός ο περιορισμός ; Το premium έχει συνδρομή ή απλά αν εκμεταλλευθείς κάποια προνόμια από αυτά που σου παρέχει χρεώνεσαι με το ανάλογο ποσοστό επί της συναλλαγής;
  8. blender

    Need For Speed: Most Wanted

    predator . poli apla kaneis auto save off kai klinis to pexnidi opote thes xoris save.
  • Δημιουργία νέου...