Προς το περιεχόμενο

angelob7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    270
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με angelob7

  • Ημερομηνία γέννησης 20/02/1974

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Τρίπολη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Τρίπολη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.800 προβολές προφίλ

angelob7's Achievements

  1. Εγώ έχω μια απορία. Άδεια για να γεμίσεις τον πλανήτη Γη με δορυφόρους, από που την ζητάς και πόσο είναι το e-paravolo?
  2. Δεν καταλαβαίνω τι φοβούνται και απαγορεύουν τις αντίθετες ¨συμπεριφορές¨, ούτε πλάκα δεν θα μπορούμε να κάνουμε. Το μέλλον φαντάζει αρκετά φασιστικό.
  3. Η απορία που μου γεννήθηκε μόλις το είδα είναι, γιατί δεν αντιγράφουν τους πύραυλους (μαζί με hardware και software) από την δεκαετία του 60, που πήγαν ¨σίγουρα¨ στο φεγγάρι και γύρισαν.
  4. Πόσες κάρτες να πουληθούν πιά ? να μειωθεί η ζήτηση, να έρθουν οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα.
  5. και εγώ έβλεπα τα τουιτς του πάνω πάνω, χωρίς καν να έχω τουίτερ
  6. Για γέλια και για κλάματα. Ότι και να κάνουν, δεν αγοράζουμε ηλεκτρικά μπρίκια.
  7. Εγώ έβαλα ενδοδαπέδια στην καινούργια μου μονοκατοικία (Τρίπολη) με καυστήρα πετρελαίου. Καταρχήν, η κατανάλωση (χοντρικά) είναι στο μισό από όσα ξόδευα στο διαμέρισμα (καυστήρας rotex a1, με συμπύκνωση καυσαερίων) βέβαια τεράστιο ρόλο παίζει η μόνωση και τα κουφώματα του σπιτιού. Δεν γνωρίζω σε ποιο στάδιο είναι η κατασκευή, αλλά πρέπει να έχει γίνει πρόβλεψη για τα ύψη, πατώματα, πλακάκια σε σχέση με τα κουφώματα- μπαλκόνια. Με αντλία θερμότητας έχεις την δυνατότητα και για ψύξη, περνάει κρύο νερό από τις σωλήνες, το καλοκαίρι. Η αίσθηση της θερμότητας είναι παντού η ίδια, όχι όπως στα σώματα που είναι ανομοιόμορφη. Με την ενεργειακή κλάση του διαμερίσματος, θα έχεις απίστευτη οικονομία, αλλά έχεις το αρχικό κόστος.
  8. Μέλος, από το παλιό insomnia.
  9. angelob7

    Mother board 486 πλήρης

    Κοστίζει όσο την πουλάει ο πωλητής. Μιας και μιλάμε για hardware που δεν πωλείται σήμερα, δεν μπορείς να ορίσεις τιμή. Μπορεί να είναι πάμφθηνο, αλλά και ακριβό, αναλόγως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
  10. Εγώ γενικότερα δεν εμπιστεύομαι κανένα σύννεφο και δεν ανεβάζω τίποτα. Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα χαθούν ή θα παραβιαστεί το σύστημα. Όλα back up εκεί που θέλω εγώ.
  11. Έχω ένα ps4, 1TB hdd, στο 9.00FW για ευνόητους λόγους. Θέλω να αλλάξω τον δίσκο που έχει, με έναν ssd 120GB που υπάρχει και κάθεται στο σπίτι και να περάσω το ίδιο το firmware. Δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα που είναι πιο μικρή, γιατί θα περάσω μόνο ένα παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά (fifa 23), απλά να γίνει πιο γρήγορο το load. Η ερώτηση είναι, αν αργότερα θέλω να βάλω τον παλιό δίσκο με τα πολλά παιχνίδια μέσα, θα παίξει κανονικά? Δηλαδή μπορώ να αλλάζω δίσκους, στο ίδιο firmware, χωρίς να έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...