Προς το περιεχόμενο

oneirobatis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    756
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με oneirobatis

  • Ημερομηνία γέννησης 15/03/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    Nothing
  • Απασχόληση
    Your Job

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.778 προβολές προφίλ

oneirobatis's Achievements

  1. καλησπερα , ηρθε η ωρα η γυναικα μου θελει νεο λαπτοπ, αλλα τα κριτηρια ειναι ... γυναικια, δεν θελει να ειναι μαυρο, θελει να ειναι χαρουμενο ! ελαφρυ, δουλεια γραφειου, λιγο photoshop, προς 14αρι νομιζω θα της εκανε αλλα οχι αναγκαστικα. Ευχαριστω για την υπομονη 😅
  2. Εγω τσιμπισα το Rav4 hybrid πριν 2 βδομαδες, πολυ ευχαριστιμενος . Αναμεσα στο q3 k rav4 ημουν αλλα με κερδισε το υβριδικο και ειπα στο μελλον θα παρς το q3 ηλεκτρικο .
  3. Καλησπερα παιδια, Μενω σε μεζονετα τον τελευταιο χρονο κ θελω να βαλω κλιματιστικα στο δευτερο οροφο που ειναι τα δωματια μιας κ περισυ ειχε αρκετη ζεστη που μετακομισα κ ευτιχως δεν ειχαν γενιθει ακομα τα μωρα. Λοιπον παρακατω ειναι το διαγραμμα και εχω δυο σκεψεις, ειτε 3 κλιματιστικα, ενα στην κρεβατοκαμαρα , ενα στο διαδρομο κ ενα στο μικρο δωματιο, 12αρια σκεφτομαι. Θεωρω οτι στο δωματιο των μωρων δεν θα ηταν πρεπων να μπει κλιμα. Η αλλη επιλογη που σκεφτομουν ειναι ενα στην κρεβατοκαμαρα που εχει ηδη ενα 9αρι, κ μετα ενα στο διαδρομο 24αρι , απλα σε αυτη την επιλογη θα πρεπει να φυγει καλοδιο λογικα απο τον πινακα για να το αντεξει. με ενδιαφερει μονο ψυξη. Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη λυση ? επισης ποια κλιματιστικα θα διαλεγατε ? Απο αυτα που διαβαζω εδω εχω καταληξει https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/216071-carrier-42qhg012d8si-crystal-iii-ion?view=fromvariation https://www.e-apostolakis.gr/el/haier-as35tamhra-1u35yemfra-white-12000btu?skr_prm=WyI2ZjM3YjM3Ni03MzBiLTRiYWMtYWQ3ZS0xM2ViYzQ5MWYzNzkiLDE2MTQ1MDQzMjM5NjUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Ευχαριστω για τον χρονο σας. ΥΓ το σπιτι εγινε ανακαινηση ολικη περισυ με καινουργια κουφωματα. Ευχαριστω.
  4. Ακολουθησε αυτον τον οδηγο και θα εισαι οκ. Μετα εχεις προσβαση στη διαχειρηση και των δυο ειτε απο σσΗ ειτε απο το interface στον browser. https://community.ui.com/questions/Step-By-Step-Tutorial-Guide-Raspberry-Pi-with-UniFi-Controller-and-Pi-hole-from-scratch-headless/e8a24143-bfb8-4a61-973d-0b55320101dc Εχει και one-click installation o τυπος οποτε τελιωνεις στο αψε σβησε.
  5. Μια χαρα δουλευουν κ τα δυο σε ενα rpi. Απλα θα ακουνε σε διαφορετικη πορτα.
  6. oneirobatis

    Smart Home

    Καλησπερα παιδια, Καλωδιο για φλασαρισμα σονοφ ΕΥ1 διακοπτες αυτο κανει ? https://www.cableworks.gr/ilektronika/arduino-and-microcontrollers/modules/converter/ftdi-ft232rl-usb-to-ttl-serial-converter-adapter-module-switchable-3.3-and-5v-blue/
  7. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Κανενα αλλο ΑΡ χωρις κεραιες εχετε να μου προτινετε ?
  8. Γεια σας, Κανω ανακαινιση σε μια μεζονετα, εβαλα Οτε vdsl με το κλασικο ρουτερ. Το μοντεμ του οτε θα το βαλω στο υπογειο και απο εκει εχω στειλει καλωδια σε καθε οροφο(3 οροφοι) οπως και εξω απο το σπιτι (1 καλωδιο) για την καλυψη του σπιτου. Το ερωτημα μου ειναι τι access point να προτιμησω οπως και switch. Να επισημανω οτι τα AP πρεπει να ειναι PoE και επιτοιχια. Λογικα χρειαζομαι 3 AP εσωτερικου χωρου και ενα εξωτερικου. Αλλη ερωτηση ειναι θα χρειαστω και εχτρα ρουτερ ? Το switch πρεπει να τροφοδωτει τα AP λογικα ε? Απο θεμα τιμης ειμαι ανοιχτος αν ειναι να γινει κατι σωστο. Κατι τελευταιο που θα ηθελα να προσθεσω ειναι οτι το σπιτι θα εχει αρκετα σμαρτ, οπως σονοφ διακοπτες, πατζουρια σομφυ, και καποιες λαμπες yeelight και αν ερθουν ποτε και οι μπριζες θα μπουν και αυτες. Επισης σκεφτομουν και κατι σε Mesh αλλα δεν βρηκα κατι να εινια και PoE . Ευχαριστω για τον χρονο σας
  9. Περαια ειναι μια χαρα.Και εγω απο λονδινο τωρα παω περαια για 1-2 χρονια.
  10. oneirobatis

    Smart Home

    Για θερμοστατη για αντλια θερμοτητας παιζουν κανονικα ολοι οσοι κυκλοφορουν ετσι δν ειναι ? nest ecobee tado klp
  11. oneirobatis

    Smart Home

    Χαιρεται παιδια, αποφασισα να κανω μια ερωτηση μιας και δεν ειναι τοσο δημοφιλες εδω μεσα. Φτιαχνω το σπιτι απο την αρχη, γρεμισματα κλπ, ειναι τρια επιπεδα και με την ευκαιρια θα ηθελα να το κανω και ολο εξυπνο. Πραγματα που θα ηθελα ειναι φωτα σε ολους τους χωρους. καλοριφερ-θερμοστατης κεντρικος αλλα και στα δωματια ξεχωριστα. αισθητηρες για κατασταση παραθυρων (ανοιχτο, κλειστο, σπασιμο τσαμιου) αιρ κοντισιον (θα αγοραστουν καινουργια) πατσουρια(ρολλα) - (θα αγοραστουν καινουργια) συναγερμος καμερες Ισως και κατι αλλο να μου διαφευγει αλλα λιγο πολυ ολα. Και τωρα ερχεται το ερωτημα. εχω κανει λιστες με διαφορα κομπονεντς που θα επερνα και υποστιριζονται απο ιτφφ ΗΟΜΕ ασσισταντ κλπ, αλλα λογω χρονου και μονο σκεφτομουν λυσεις οπως ΚΝΧ η ΛΕΧΟΝΕ και σιγουρα υπαρχουν και αλλες. Εχει κανενασ παρομοια εμπειρια ? Επισης γνωριζει κανενας κανενα δοκιμασμενο συνεργατη/εταιρια που μπορει να αναλαβει μια τετοια δουλεια στην περιοχη θεσσαλονικης ? Ευχαριστω για το χρονο σας.
  12. oneirobatis

    Python: Αρχάριος

    PyCharm, Sublime. Το δευτερο ελευθερο, το πρωτο οχι. Ξεκινα με python 3.x μιας και ειναι το μελλον. Btw οι διαφορες ειναι μικρες.
  • Δημιουργία νέου...